travis'in güzide parçalarından bir tanesi..
aha bu da sözleri;
keeping up appearances
keeping up with the jones'
fooling my selfish heart
going through the motions
but i'm fooling myself
i'm fooling myself
cause you say you love me
and then you do it again, you do it again
you say your sorry's
everybody thinks you're well
everybody thinks i'm ill
watching me fall apart
falling under your spell
but you're fooling yourself
you're fooling yourself
you say your sorry's
and again and again and again and again
but you're fooling yourself
you're fooling yourself
you say your sorry's
you say you love me
you say your sorry's
and again and again and again and again..
4 büyük insan, mahşerin 4 atlısı, lise eteğinden sonra iskoçyadan gelen en güzel şey travis'in güzel şarkısı ve aynı güzellikte klibi...
klipte travis elemanları birbirine çift dalmakta, kafa göz yarmaktadır. ama her kavgadan sonra grup olarak çalmaya devam ederler. klibin sonlarına doğru hepsinin suratı tanınmayacak hale gelmektedir.
en güzel travis şarkısı. sözleri ayrı güzel, müziği ayrı...
en güzel yeri "re"
(muse, 18.08.2006 16:52 ~ 21.08.2006 21:10)
12 memories'in çıkış şarkısıdır. giriş melodisinin güzelliğiyle belli eder ne muhteşem bir şarkı olduğunu. ''do it again'' kısmı tekrar edilirken eşlik etmesi süperdir. muhteşem dövüş sahneleriyle süslenmiş muhteşem de bir klibi vardır. anlaşamayan ve sürekli kavga eden 4 kişiden oluşan bir bar grubunu tasvir etmişlerdi videoda. ilk başlarda bardaki hiçkimse tarafından umursanmayan ama yavaş yavaş ilgiyi toplamayı başarabilen bir grubu. en iyilerindendir.. şu da videosu:
http://www.youtube.com/...
travis'in insanı uzaklara götüren şarkısı , one tree hill soundtrack albümünde bulunmaktadır.
en iyi
travis şarkılarından biridir.alternatif müzik dinleyicileri,dinlemeden geçmemelidirler derim.
bu şarkının en güzel özelliği sıkmaması ve gece yolda yürürken aklınızdan farklı duyguların geçmesini sağlamasıdır. fran healy nin naif vokali bunda büyük etkisi vardır. ayrıca fazla popüler bir şarkı olmaması (-ki bir çok travis şarkısı popüler değildir bir bütün olarak ele alınır) şarkıyı daha bir anlamlı kılar.
iyiki gelmiş lan sözlüğe dediğim yazar. böyle kaprissiz sakin rahat bi eleman yok lan hayatta.
bu özelliklerinin yanında güzin abla gibi dert dinleyip sıkıntılara çare bulan her derde illa bi söylicek sözü olan insan nasıl yaptığı konusunda bi bilgim yok ama insanı çok rahatlatıyo lan kendisini saygıyla selamlıyor ve iyiki varsın diyorum.
*
hayatıma girişinin 4.senesi bugün.
bakıyorum 4 senede kimle geldi kimler geçti. ama o hep bir şekilde hayatımın içindeydi.
görünen o ki muhtemelen 44 sene sonra da, olur da ölmezsek yastığımın diğer ucunda gene o olacak.
(anakin, 21.05.2009 15:36 ~ 15:36)
travis'in en güzel şarkılarından birisidir.bir sevgiliniz vardır herkesçe çok sevilen ve sempatik bulunan.hatta sırf bu yüzden bile şanslısınızdır..o yapar eder siz susarsınız,kaprislerine katlanırsınız ama siz bencil siz
hastalıklı olursunuz.onun sizi sevdiğini bildiğinizden vazgeçemez daha da bağlanırsınız.üzer,seni seviyorum der,telafi eder,üzer,seni seviyorum der,telafi eder..zor aşkların şarkısı.
gün itibari ile doğum günü çocuğuymuş kendisi, iyiki doğdun diyor mutlu bir ömür diliyorum...
satrançta yenilmesi imkansız olan yazar.
tabi "4 hamle öncesine gidip kalemi geri vermezsen oynamam", veya vezirinin gideceğini anlayınca "eğer vezirimi yersen küserim ühüh" yapmasının da biraz etkisi yok değildir.