belki ilginizi çeker
  1. · çekilmiş en iyi klipler
  2. · ben yazmalıydım dedirten şarkı sözleri
  3. · travis
  4. · 27 haziran 2008 travis istanbul konseri
  5. · turn
  6. · 12 memories
gündem
  1. · zongul ducks
  2. · okan bayülgen
  3. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  4. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  5. · ugg
  6. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  7. · beşiktaş
  8. · son sınıf psikolojisi
  9. · anorak

re offender  

1. travis'in güzide parçalarından bir tanesi..
    aha bu da sözleri;

keeping up appearances
    keeping up with the jones'
    fooling my selfish heart
    going through the motions

but i'm fooling myself
    i'm fooling myself
    cause you say you love me
    and then you do it again, you do it again
    you say your sorry's

everybody thinks you're well
    everybody thinks i'm ill
    watching me fall apart
    falling under your spell

but you're fooling yourself
    you're fooling yourself
    you say your sorry's
    and again and again and again and again

but you're fooling yourself
    you're fooling yourself
    you say your sorry's
    you say you love me
    you say your sorry's
    and again and again and again and again..
    (zeus, 05.11.2004 02:06)
  2. 4 büyük insan, mahşerin 4 atlısı, lise eteğinden sonra iskoçyadan gelen en güzel şey travis'in güzel şarkısı ve aynı güzellikte klibi...
    klipte travis elemanları birbirine çift dalmakta, kafa göz yarmaktadır. ama her kavgadan sonra grup olarak çalmaya devam ederler. klibin sonlarına doğru hepsinin suratı tanınmayacak hale gelmektedir.
    (hepten aykırı, 27.09.2005 19:10)
  3. en güzel travis şarkısı. sözleri ayrı güzel, müziği ayrı...
    en güzel yeri "re"
    (muse, 18.08.2006 16:52 ~ 21.08.2006 21:10)
  4. 12 memories'in çıkış şarkısıdır. giriş melodisinin güzelliğiyle belli eder ne muhteşem bir şarkı olduğunu. ''do it again'' kısmı tekrar edilirken eşlik etmesi süperdir. muhteşem dövüş sahneleriyle süslenmiş muhteşem de bir klibi vardır. anlaşamayan ve sürekli kavga eden 4 kişiden oluşan bir bar grubunu tasvir etmişlerdi videoda. ilk başlarda bardaki hiçkimse tarafından umursanmayan ama yavaş yavaş ilgiyi toplamayı başarabilen bir grubu. en iyilerindendir.. şu da videosu:

http://www.youtube.com/...
    (pushitonmeshitonme, 18.08.2006 17:28)
  5. travis'in insanı uzaklara götüren şarkısı , one tree hill soundtrack albümünde bulunmaktadır.
    (blondestorm, 31.03.2008 18:19)
  6. en iyi travis şarkılarından biridir.alternatif müzik dinleyicileri,dinlemeden geçmemelidirler derim.
    (the crestfallen, 30.07.2008 22:44 ~ 22:45)
  7. bu şarkının en güzel özelliği sıkmaması ve gece yolda yürürken aklınızdan farklı duyguların geçmesini sağlamasıdır. fran healy nin naif vokali bunda büyük etkisi vardır. ayrıca fazla popüler bir şarkı olmaması (-ki bir çok travis şarkısı popüler değildir bir bütün olarak ele alınır) şarkıyı daha bir anlamlı kılar.
    (uzayi kurtaran dunyali, 16.11.2008 18:37 ~ 22:42)
  8. iyiki gelmiş lan sözlüğe dediğim yazar. böyle kaprissiz sakin rahat bi eleman yok lan hayatta.

bu özelliklerinin yanında güzin abla gibi dert dinleyip sıkıntılara çare bulan her derde illa bi söylicek sözü olan insan nasıl yaptığı konusunda bi bilgim yok ama insanı çok rahatlatıyo lan kendisini saygıyla selamlıyor ve iyiki varsın diyorum.*
    (arif19m, 25.04.2009 01:41)
  9. hayatıma girişinin 4.senesi bugün.

bakıyorum 4 senede kimle geldi kimler geçti. ama o hep bir şekilde hayatımın içindeydi.
    görünen o ki muhtemelen 44 sene sonra da, olur da ölmezsek yastığımın diğer ucunda gene o olacak.
    (anakin, 21.05.2009 15:36 ~ 15:36)
  10. travis'in en güzel şarkılarından birisidir.bir sevgiliniz vardır herkesçe çok sevilen ve sempatik bulunan.hatta sırf bu yüzden bile şanslısınızdır..o yapar eder siz susarsınız,kaprislerine katlanırsınız ama siz bencil siz hastalıklı olursunuz.onun sizi sevdiğini bildiğinizden vazgeçemez daha da bağlanırsınız.üzer,seni seviyorum der,telafi eder,üzer,seni seviyorum der,telafi eder..zor aşkların şarkısı.
    (hınkmınk, 31.05.2009 13:28 ~ 13:28)
  11. gün itibari ile doğum günü çocuğuymuş kendisi, iyiki doğdun diyor mutlu bir ömür diliyorum...
    (arif19m, 10.09.2009 13:53)
  12. satrançta yenilmesi imkansız olan yazar.

tabi "4 hamle öncesine gidip kalemi geri vermezsen oynamam", veya vezirinin gideceğini anlayınca "eğer vezirimi yersen küserim ühüh" yapmasının da biraz etkisi yok değildir.
    (anakin, 07.11.2009 09:29)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil