bir konu hakkında değişik platformlarda uzun süren hararetli tartışmalar sonucunda aynı kanıya vardığımız yazar arkadaş. kendisine emre kongar özel ödülünü takdim ediyoruz...
msn'de daima güzel müzikler dinleyen, özellikle ne dinliyorum bölümünde gördüğüm klasik müzik eserleriyle gözlerimi yaşartan, entelliğini dinlediği müzik tarzına borçlu olduğunu söyleyen zevkli yazar. o da benim gibi barok döneme ve bach'a bayılıyormuş, ben bugün bunu gördüm*
bugün doğum günü olduğunu öğrendiğimiz yazarımız. mutlu yıllar diliyoruz kendisine. tek başına kutluyormuş yakında olsa prusanın çilekli pastasını alıp dayanırdık kapısına.*
edit : kendisi çikolatalı pasta alıp yemiş bile...
itü sözlüğe çok büyük kötülük yapmış yazardır kendilerini şiddetle kınıyoruz.. hatasını telafi etmesini bahsi geçen şahsın tüm girilerini ispiklemesini ve akabinde sözlükten atılmasını sağlamasını istiyoruz. *
fantastik dünyalardan gelen bir elf yada karanlık lord olduğuna inandığım fantastik yazar. kendisiyle daha tolkien eselerinden konuşup, orta dünyada bir yolculuğa çıkıp gandalfı radagastı turgonu görüp , tanis yarımelf ve raistlin majere ile bi çay içip etrafı kolaçan edeceğiz.
uzun bir süre ara verdikten sonra dönülen sözlük ortamında rastladığımda cüzdanını kaybedip sonradan koltuğun altında olduğunu farkeden orta direk misali beni sevindiren yazar....benim süper ötesi espirilerime bile bazen gülmüyo ..ilginç bir insan kendisi ama geceleri yastığa başını koyunca kahkalar atıyomuş ..öle diyo martılar
henüz 4. yıl zirvesine gelmeyi ikna edemediğim inatçı elftir kendileri. ama pes etmek yok çalışmalara devam .
edit büdüt: biraz yumuşadı galiba daha olumlu bakan bir havada .
gitmesiyle beni üzüntülere sokan şimdiden özlenmiş olan fantastik yarı elf yazar . hesabımı kilitleyeceğim kilitleyeceğim demişti de inanmamıştım maalesef söylediğini yaptı ve bizi güzel girilerinden bir süre için mahrum bıraktı. son mesajlaşmamızda haklı olarak bana sitem etmişti ki sakaryaya bi ziyaret farz oldu artık. geri dönüşünde orta dünyada avlanacak orc ve goblin bırakmamak dileğiyle dönüşü muhteşem olsun süfer olsun unutulmaz olsun...
edityus makaryus: geldi yav geldi şaka gibi 3 ay için kilitlememiş , beni nafile korkutmuş alacağı olsun. ayrıca beni affetsin
(bkz: beleg edhel glin)*
2.edityus makaryus: bu kez harbiden 3 aylık kitledi. dedim kitleme diye dinlemedi beni yine,
@2342193 no.lu girisiyle, hayranlığımı kazanmış yazar. artık, insanlar için, hüznün bile lüks olduğunu fark etmeyi sağlayandır. iyi ki, burada kendisi.
3. nesil, yardım sever, beni başı boş bırakmamış, gece kuşu, sağlam muhabbetli bir yazar. gece gece sözlüğe adım attığım ilk dakikalarda bana yardım eli uzatmış, bununla kalmayıp mesaj trafiğinin boğaz köprüsü trafiğine nazaran kat kat fazla olduğuna garanti verebileceğim iyi insan. herkesin böyle tanıdıkları olsa damsız giremeyeceği disko olmaz.