bir konu hakkında değişik platformlarda uzun süren hararetli tartışmalar sonucunda aynı kanıya vardığımız yazar arkadaş. kendisine emre kongar özel ödülünü takdim ediyoruz...
msn'de daima güzel müzikler dinleyen, özellikle ne dinliyorum bölümünde gördüğüm klasik müzik eserleriyle gözlerimi yaşartan, entelliğini dinlediği müzik tarzına borçlu olduğunu söyleyen zevkli yazar. o da benim gibi barok döneme ve bach'a bayılıyormuş, ben bugün bunu gördüm*
bugün doğum günü olduğunu öğrendiğimiz yazarımız. mutlu yıllar diliyoruz kendisine. tek başına kutluyormuş yakında olsa prusanın çilekli pastasını alıp dayanırdık kapısına.*
edit : kendisi çikolatalı pasta alıp yemiş bile...
neredeyse aynı sokakta oturduğumuz sevgi pıtırcığı* bu kişinin evden çıkmasını beklemekteyim giri grebilmek için keza kendisi üçüncü nesil entelijans olduğu için böye gerekiyor. ayrıca ehliyet için girilen direksiyon sınavına bizim sokakta çalıştı kendisi kaç çocuğu aldık arabanın altından...heeey hey*
öss ye girmiş ve benim istediğim arzuladığım puanı almış ama tarcih yapmamamıştır kendisi (çok mutluymuş makine mühendisliğinde sanki de) kısaca delümanyah diyebiliriz. seneye birdaha gireceğim sınava diyerek benim sinir katsayılarımı da zorlamaktadır*
şimdi size sözlük ahalisine bunu açıklamak istemezdim(sanki evrenin sırrını verio hıyar) ama ben uçtuğumda bana hadi dön bidaha yazar alımları açıldı diye geri dönememi kendisi sağlamıştır. evet sözlük ahalisine bu kötülüğü o yapmıştır. hücum edebilirsiniz kendisine*
ayrıca memleketlim hatta kapı komşumdur. fajat bir türlü görüşmeye muvaffak olamadık. evet köşe bucak kaçmakta benden. gotik hatun olmasından şüpheleniyorum. yoksa niye kaçsın dimi. (burdan gotik hatunlara da selam ederim ayrıca)
son olarak şuna deyinmek isterim ki. tertemiz bir kalbe sahiptir kendisi. hiç tehdit etmedi beni. bak girilerinde akıllı ol ispiklerim diye(entelijanstır kendileri), ayrıca kaliteli bir yazardır. bakınız yazarı asla değildir. fakat uzuuun yazıların yazarı da değildir. daha çok kendi halinde takılan bir yazardır. en güzeli de odur.
itü sözlüğe çok büyük kötülük yapmış yazardır kendilerini şiddetle kınıyoruz.. hatasını telafi etmesini bahsi geçen şahsın tüm girilerini ispiklemesini ve akabinde sözlükten atılmasını sağlamasını istiyoruz. *
fantastik dünyalardan gelen bir elf yada karanlık lord olduğuna inandığım fantastik yazar. kendisiyle daha tolkien eselerinden konuşup, orta dünyada bir yolculuğa çıkıp gandalfı radagastı turgonu görüp , tanis yarımelf ve raistlin majere ile bi çay içip etrafı kolaçan edeceğiz.
uzun bir süre ara verdikten sonra dönülen sözlük ortamında rastladığımda cüzdanını kaybedip sonradan koltuğun altında olduğunu farkeden orta direk misali beni sevindiren yazar....benim süper ötesi espirilerime bile bazen gülmüyo ..ilginç bir insan kendisi ama geceleri yastığa başını koyunca kahkalar atıyomuş ..öle diyo martılar
beni ayar manyağı yapacağını idda eden insan. sözlükte durmadan şu durumu görebilmeniz hayli mümkün;
hakeminağzındahazırdabirdüdükvardıonuçalıyor vs rasmus.
ne zamandan beri düşünürüm benle ne alıp veremediği var diye. bakalım 5. nesil olarak döndük anlayacaz artık derdini, matmazele selam ederim buralardan.
henüz 4. yıl zirvesine gelmeyi ikna edemediğim inatçı elftir kendileri. ama pes etmek yok çalışmalara devam .
edit büdüt: biraz yumuşadı galiba daha olumlu bakan bir havada .