görseller
rapstarrapstar

belki ilginizi çeker
  1. · yaran youtube yorumları
  2. · rapstar
  3. · alaturka çeşmesi
  4. · east 2 west istanbul strait up
  5. · saatsabahın0649u
  6. · fatalrhyme vip
  7. · yurt dışında yaşadığını girilerle belli etmek
  8. · sinekler ve beatler
  9. · disstortion e p
  10. · ceza
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  2. · her yerinden öpüyorum rüştü
  3. · disko kralı
  4. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  5. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  6. · prison brake
  7. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  8. · kunta kinte
  9. · halloween

rapstar  

sayfa  / 3
  1. 12 ağustos 2004 itibariyle çıkmış albümdür, istanbulda olmadığımdan henüz dinleyemedim, akmar-hammer müzikten temin edilebilir.
    (cyberboy, 14.08.2004 23:22)
  2. hayal kırıklığıdır. 7 ay bekletmiştir bizi fazladan, yok albüm tasarımı yapılacakmış, sagopa kajmerle kavgalıymış. ben ağlamazken, neyim var ki, holocaust, panaroma harem şarkılarını zaten albüm çıkmadan ezberlediğimiz için pek şaşırtmadı bu albüm çoğu kişiyi. tamam ryhmları, flowları çok iyi yapıyor ama lyricler ve müzikler de önemlidir onlar kadar; zaten sagopa'yı cezadan ayıran, onu türk rapinin kralı yapan özellik budur.
    (cyberboy, 20.08.2004 21:55)
  3. türk lokumundan yermisin bu rapstarın derbisi ve de hiç kan akıtmaz, mermisi
    beni görebilecekmisin abisi herkes piyasada bir ben eksik bir popstardanda neyim eksik
    sizi bilmem bence fazlam akıldır hadi kalkta bak lan nerede kaldı bak nam şöhret ve şan
    dersi olmaz sıra herkese gelecek gibi önce mikrofonu tutmayı öğrenmeli bunu bilmeli
    herkes birşey zannetmeli seni beni deli gibi görebilir ama yenemezsin
    bana geri dönebilir ama gidemezsin ben pabuç bırakmam eğer ben bir rapstarsam
    limuzin bol para süpermodeller hem popüler hem sansasyonel hm boş ver abi kalsın
    iyiki bir popstar olmadın birdenbire kendini bozacaktın
    içki sınırsız etmiş arsız bunu ben bilemem
    sen bulacaksın her biri birbiri ardına hırgür vırvır hergün dayanamadım
    eskiden erkekmiş tanıyamadım siz bize getirin biz karalayalım
    dikkat et bu rapin faslı mikrop kapma dilim paslı
    patlak clublar beni kastı bu çatlak seslere suikastti bu...
    benim üstüme gelmeyin artık yeni bilim olacak hiphop
    bunu görmezden geleceksen eksenin etrafında dön sen dengen bozulur sersem
    yere serilecek her flowunuz aynen yengen televizyon dizi karakterlerimi adam edecek bizleri
    roketle atmadılar beni doğuştan bir yıldızdım basamakları tek tek çıktım
    umrumda değilki star olmak basın bak bu yeni basım yeni bir nazım becerebilen
    çok yok çok detone ve çok fazla cover var sorsan işi bilen onlar anırmakla rap yada rock olmaz
    yapılan hatalara hep bir ört pas en korktuğumdu benim
    o üç faz ve tek pasla yenebilen bir cambazdım her yalana bak bu gönül inanmaz...
    nakarat
    hala meclisim ala ben bulamıyorum hiç mana ala olan bu raptir bu duyduğun rapte tekdir
    anlamadıysan yuh sana bu sesle bence git ve top sektir
    mecazi anlamlar kötektir nam ı diğer ben ceza.
    (okang, 14.02.2005 03:31)
  4. ceza adlı kişinin yapmış olduğu en iyi şarkılardan birisi olup, özellikle sözlerindeki anlam yoğunluğu etkileyicidir.
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 22.11.2007 15:43)
  5. tracklist'i şu şekildedir;

1- intro
    2- ben ağlamazken
    3- holocaust
    4- rapstar
    5- bu rap muharebe
    6- alaturka faslı
    7- sinekler ve beatler ft. sahtiyan - ayben
    8- panorama harem
    9- anneme
    10- tamam ft. fjardle varlden
    11- sabah bastı geceyi (savaş çocukları part 2)
    12- neyim var ki feat sagopa kajmer
    13- fatalrhyme v.i.p
    14- aratekrar
    15- rudeboy vs. bad boy ft. dr. fuchs
    16- alaturka çeşmesi
    17- hasat zamanı
    18- bana dur dedi general
    19- araba
    20- panorama harem (remix)
    21- ben ağlamazken (remix)
    22- hasat zamanı (instrumental)
    (thedewil, 16.03.2008 17:18)
  6. popstar, alaturka star tarzında star tv'nin yakında yapacağı program. juride ceza, dj funky c ve sibel tüzün gibi isimler olacakmış. finale kalan 10 kişi, ünlü partneriyle birlikte konsepte uygun bir şekilde söz yazıp rap yapacaklar.

bir de tabi yarışmaya katılacak olanları çok merak ediyorum. yıllardır underground rapin içinde olan biri olarak diyebilirim ki; zaten kaliteli olan rapçiler underground rapte bir şekilde tanınıyorlar, seviliyorlar, tanınan, sevilen rapçilerin de kazanma ihtimali çok yüksek olsa dahi böyle salak bir progama katılıp fanlarını üzmezler diye düşünüyorum. yani yarışmaya katılacak olan ve kendine güvenen rapçiler bilmeliler ki hiphoplife.net tarzı rap sitelerine parça verdiklerinde iyilerse eğer bi şekilde tanınacaklar. böyle çıkıpta kendini rezil etmenin bi anlamının olmadığını bilecekler.

ha belki çıkar öyle biri. nete hiç parçasını vermemiştir. burada yapar şovunu beğenilir. o başka tabi. ama sanmıyorum öyle kişiler çıksın.

www.rapstar.com.tr adresinden form doldurup rapstar yarışmasına katılınabilir.

edit: tanıtım videosuna da buradan bakılabilir. http://video.eksenim.mynet.com/...

edit2: şimdi aklıma geldi. 5 liralık underground albümlerini almaya yanaşmayan rap dinleyicileri mi tv programına mesaj atıp destek verecek? rating kaygısını da şimdiden yaşamaya başlasa bari star tv..
    (kendimden biliyorum, 11.01.2009 20:45 ~ 20:53)
  7. türkçe sözlü rapin kalitesini epheyi düşürecek bir program olacaktır.

yapılmasına karşı olduğum bir programdır, nedeni ise, oraya rapçi olmaya calışan yada sözde rapçi olan kişiler katılacaktır.
    bunun sonuçu ise rapi bilmeyen veyahut tanımayan insanlar, farzımisal babam o yarışmaya çıkan rapçilere bakınca diyecektir ki "türkçe rap bu mu, bu ne saçmalık, yoksa oğlum sende mi böyle saçma sapan şeyler dinliyorsun?" ama bilmiyorki benim dinlediğim kişilerin o yarışmaya çıkanlardan kaç bin kat daha iyi olduğunu misal sansar salvo, pit10..... ney.

dilerimki, bu yarışmaya kaliteli ve yeraltında birçok uğraşa rağmen reklamını yapamayan rapçiler katılır
    ama jüride nede olsa rape senelerdir emek vermiş iki isim ceza ve dj funky c var, onlar en azından türkçe rapin rezil olmasına izin vermeyecektir.

eminkimki yeraltında cok iş yapmış ve az çok kitlesi olan rapciler bu yarışmaya katılmıyacaktır.

ve en çok merak ettiğim konu ise, türkçe sözlü rap dinleyen insanlar 5 liralık yeraltında çıkan albümleri almayıpta, bu yarışmaya destek icin mesaj atacak mıdır?
    (sevilmeyen adam, 11.01.2009 22:23 ~ 22:25)
  8. reklamın kötüsü olmaz özdeyişinden yola çıkarak rap müziğin ülkemizde daha da tanınmasını ve benimsenmesini sağlayacak program olacaktır.

en azından bol kıyafet giyimiş birisini gördüğünde "yoo yoo" "heyy dostum senin o koca kıçını tekmelicem" şeklindeki espri yapan beyinsiz idiotlarda gözle görülür bir düşüş hissedilecektir buna eminim (tabi yarışma tutarsa).

rap piyasasında iş yapmış veya yapmamış, dinleyini olan veya olmayan tüm rapperların katılması gereklidir kanımca. yer altında dolaşan, çok dinlenen ama 5 liralık albümleri alınmayan bir fare olmaktsansa, popüler olup geçici şöhretin sefasını sürerim... ulan en kötü ihtimalle ilerde çocuklarıma anlatıcak bir şeyim olur amk. "bak oğlum rapstar olmuştuk zamanında" falan diye...

yok sağlam rapçiler katılmasın yok fanlar üzülmesin bu kadar kasmaya ne gerek var yani bi söz vardı o geldi aklıma: "sen yanmazsan, ben yanmazsam nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa?" sen tanınma ben tanınmayayım hiçbir rapçi tanınmasın sadece rap dinleyicileri rapçileri tanısın aman overground olma falan... yapmayın gözünüzü seveyim ya ! bir müzik nasıl benimsenir? tabiki geniş kitlelerce kabul görerek...
    hele ki rap gibi protest bir müziğin ülkemizde boy göstermesi için bu tür fırsatlar asla kaçmaz, kaçmamalı...

edit: yarışmaya başvurumu da yaptım hadi bakalım...
    (poly aka bilirkişi, 11.01.2009 22:43 ~ 23:12)
  9. ceza'nın "jürisinde kesin olur zaten" dediğim ama "sibel tüzün kel alaka?" diye kendi kendime sorular sorduğum, beni bunalıma sürükleyen yarışma.

ve biraz olumsuz bir yaklaşım olacak ama, hip hop tarzı kıyafet giyenler görüldüğünde kesinlikle "yoo yoo" "hey dostum senin o koca kıçını tekmeliycem" tarzı espri yapan beyinsiz idiotlarda gözle görülür bir artış hissedilmesinin daha beklenir bir şey haline gelmesini sağlayacak yarışma olacak bence.

ve bence rap dünyasından önemli kişilerin jüriliğini kesinlikle ıskalamış bir yarışmadır. ama kalitesinden zaten şüpheliyim. ceza gibi birisi jürideyse onların olmaması da normal aslında. (amacım ceza-bilmemkim savaşı ya da başka bir şey başlatmak değil ona göre. ama cezayla ilgili pek olumlu fikirlerim yok. eski bir "koyu ceza fanatiği" olarak söylüyorum)
    (beyazleblebi, 11.01.2009 23:02 ~ 12.01.2009 02:22)
  10. star tv nin popstar ile yakaladığı reytingin bir hayli altında kalacak olan yarışma
    (necrophagist, 11.01.2009 23:07)
  11. jüride bülent ersoy varsa izlenesidir. star tv birde metalstar programı yapsa. çıkıp cannibal corpse coverlansa.
    (arcturus b, 11.01.2009 23:10)
  12. ceza'nın rapstar adlı parçada bu tip yarışmalarla dalga geçmesinin üzerinden 3-4 sene geçmeden, jüri koltuğuna oturduğu yaşımadır. kendisi böylece bir kolpalığın daha altına imzasını atmıştır. daha önce de; burcu güneş'le düet yapıp, sonra kendisini kötülemesi, kıraç'a küfredip, sonra mahkeme lafı geçince özür dilemesi gibi çeşitli kolpalıkları mevcuttu ancak bu son nokta oldu gerçekten. kutluyoruz.
    (ceyyar kermit, 11.01.2009 23:14)
  13. 23 ocak 'ta star tv'de başlayacak olan jürilerinin ; ceza,fuat ergin,funky-c,sibel tüzünün bulunacağı yarışma formatıdır.
    ayrıca sibel tüzünün orada ne işinin olduğunu anlayamadığım bir programdır

(bkz: kel alaka)
    (neonoktabirfan, 15.01.2009 18:29)
  14. an itibariyle başlamış olan programdır. öykü serter sahnede saçmalamaktadır.
    (idiot, 23.01.2009 20:25)
  15. öykü serter'in ekürisi doğa bey yok. olmamış.
    (chicaloca, 23.01.2009 20:26)
  16. yeni disslere bol malzeme verecek yarışma.
    ileriki programlarda yarışmacılar birbirine parçalarda laf atmaya başlar, dissler yazılır. daha sonra kendileri için sözlüklerde, medyada yorumlar yapılır. bunları okuyup bunlara cevap olarak parçalar yazarlar. du bakalım belki güzel şeyler çıkar.
    (cveevezvea, 23.01.2009 20:28 ~ 20:42)
  17. an itibariyle konuk jüri olarak ferhat göçer'in çıktığı yarışma.önümüzdeki haftada mahmut tuncer çıkarsa tam olacak.ne alaka ya?
    (powerslave, 23.01.2009 20:35 ~ 20:36)
  18. ferhat göçer'in artık mc ferhat adıyla anılmaya başlanacağı yarışma programıdır.hayırlı olsun.
    (aman yarabbi, 23.01.2009 20:37)
  19. uzun zamandır tvde yayınlanan en kaliteli komedi dizisi olacağını tahmin ettiğim program. ferhat göçer - öykü serter karşılıklı tiradı duvarları tırmalatıyor bana şu an.
    (togisama, 23.01.2009 20:44 ~ 20:46)
  20. ayinvari bir başlangıcın söz konusu olduğu programdır.

ahanda ilahi başladı hepimiz kardeşiz...
    (idiot, 23.01.2009 20:46 ~ 20:47)
  21. merakla koştum televizyonun başına ve açtım kanalı. biri öykü serter i durdursun.
    (hplovecraft, 23.01.2009 20:51)
  22. şöyle bir aforzimayla debut eyleyen:

"türkçe müzikle türkçe rapi harmanlayacağız çok güzel bir şey olacak" --öykü serter--

ben cezanın yerinde olsam reklam arasında bu kadını evire çevire bi güzel döverdim.
    (togisama, 23.01.2009 20:52 ~ 20:54)
  23. --- spoiler ---

burak kaptan
    rizeliyim 22 yaşındayım
    rap özgür olabildiğim tek şey
    karatede dünya şampiyonuyum

--- spoiler ---

(bkz: adım samuel 25 yaşım)
    (togisama, 23.01.2009 21:04 ~ 21:05)
  24. atvde adanalı var kayalım biz kayalım dedirten ve kaydırtan programdır.
    (idiot, 23.01.2009 21:05)
  25. fuat'ın şu sözü ettiği yarışma programı :

-rapçi üşümez, rapçi yorulmaz, rapçi uyumaz.

herşey vatan için herşey vatan için...
    (powerslave, 23.01.2009 21:56)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil