reklamın kötüsü olmaz özdeyişinden yola çıkarak rap müziğin ülkemizde daha da tanınmasını ve benimsenmesini sağlayacak program olacaktır.
en azından bol kıyafet giyimiş birisini gördüğünde "yoo yoo" "heyy dostum senin o koca kıçını tekmelicem" şeklindeki espri yapan beyinsiz idiotlarda gözle görülür bir düşüş hissedilecektir buna eminim (tabi yarışma tutarsa).
rap piyasasında iş yapmış veya yapmamış, dinleyini olan veya olmayan tüm rapperların katılması gereklidir kanımca. yer altında dolaşan, çok dinlenen ama 5 liralık albümleri alınmayan bir fare olmaktsansa, popüler olup geçici şöhretin sefasını sürerim... ulan en kötü ihtimalle ilerde çocuklarıma anlatıcak bir şeyim olur amk. "bak oğlum rapstar olmuştuk zamanında" falan diye...
yok sağlam rapçiler katılmasın yok fanlar üzülmesin bu kadar kasmaya ne gerek var yani bi söz vardı o geldi aklıma: "sen yanmazsan, ben yanmazsam nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa?" sen tanınma ben tanınmayayım hiçbir rapçi tanınmasın sadece rap dinleyicileri rapçileri tanısın aman overground olma falan... yapmayın gözünüzü seveyim ya ! bir müzik nasıl benimsenir? tabiki geniş kitlelerce kabul görerek...
hele ki rap gibi protest bir müziğin ülkemizde boy göstermesi için bu tür fırsatlar asla kaçmaz, kaçmamalı...
edit: yarışmaya başvurumu da yaptım hadi bakalım...