rapidshare happy hours 

adana çık aradan

1. rapidshare denen, son günlerde hayvanat bahçesi olmaya aday dosya şeysinden kedi köpeklerle uğraşmadan dosya indirebildiğimiz zaman dilimi.
    (tazmanya canavarı, 18.04.2008 03:50)

2. bilimsel ve yenilikçi düşünceyle yönetilen üniversitemizin (bkz: başkent üniversitesi) dns'si ve proxy'sindeki ince ayarlar sayesinde kullanamadığımız ve ayrıca adrese direk girmeye çalıştığımızda "anaaa okulun anasayfası çıktı lan!?" diye şaşkınlık içinde inceden mesaj aldığımızdan kullanamadığımız hizmet...
    (aldirakli, 18.04.2008 05:15)
  3. beklemek yok, kod girmek yok.

rapidshare'den tıkla indir hizmeti. ama tabii bu rapidshare'den nefret eden bireyler için pek de öyle iştah açıcı bir haber değil.
    (gurugafa, 18.04.2008 11:37)
  4. hep var olan şey. ne zaman açsam happy hours diyo. ilginç.
    (sirene, 08.05.2008 01:27)
  5. özellikle bu kedi köpek olayını abarttıktan sonra baya bir sıklaştı happy hours saatleri. happy hours bile olsa aynı anda birden çok download yapamıyorsunuz ayrıca. ama kod girmeden beklemeden indirmekte çok tatlı oluyor gerçekten.
    (redghost, 08.05.2008 01:32)
  6. pek bi sike yaramayan uygulamadır. dosya indikten sonra gene beklemek zorundayız. tek iyi tarafı kod girmemektir. ama nedense happy hours'ta dosya normal hızının 1/3'i hızda iniyor. sevmem etmem.
    (keyif pezevengi, 08.05.2008 01:35)
  7. türkiye saati ile yaklaşık sabah 1 den öğlen 1 e kadar devam eden uygulama.
    (devotee, 08.05.2008 02:05)
  8. eşeğini kaybeden internet kullanıcısına rapidshare'in eşeğin kuyruğunu bulup getirmesidir.

ulan sen bana aynı anda sınırsız indirebilme gücü ver, her türlü zorluğa dayanma gücü ver,senin her downloada gücün yeter, amin! ama sen ne yapıyorsun? iki kedi köpek koy, sonra bunlarla uğraşmadan download yapabildiğimiz zamana da happy hours de, ohh miss herkes happy zaten değil mi?

rapid dışında kaç kişi happy bilmiyorum, biz kaç kişiyiz happy olmayanlar?
    (tazmanya canavarı, 10.05.2008 12:06 ~ 12:07)
  9. sabah saatlerinde (8 gibi) ve öğleden sonra saat 4e bilemedin 5e kadar sarktığını gözlemlediğim saat dilimi.
    basit anlamda rapidin sizin önünüzde sallandırdığı havuçtur. nasıl derseniz happy hoursda sizi en boş servera atıp çatır çatır indirme olanağı yaratarak "bak üye olursan böyle olacak, her şey çok güzel olacak" derken, sonraki saatlerde 2-3 dakika bekletip bir de üstüne belediye itlaf ekipleri gibi kedi köpek toplatarak hayatı zindan ederler. bu sayede hem bir yandan "çekilmez lan bu free hayat, yetti gari" derken diğer yandan "yahu üye olanlar ne güzel en boş serverdan çatır çatır indiriyor, üstelik aynı anda bol bol veya sırayla çatır çatır indiriyorlar, ben de istiyorum ulan" demeye başlarsınız.
    ben şahsen gerekli sömürü kaynaklarımı bulayım, basıyorum parayı
    (bkz: işe yarayan pazarlama)
    (göster bakalım kaynanalar hamamda nasıl bayılır, 10.05.2008 12:22)
  10. aslında pek de güzel olmayan bir meret bu.

yani 100 mb'lık bir dosya için 2.9 dakika bekleyip, çıkan kodu girip dosyayı 107 kb hızla çekmek, kod girmeden, 2.9 dakika beklemeden 20 kb'la çekmekten daha iyi kesinlikle.

dakikamı bekler, 14" monitörüme yaklaşıp kedi kuyruğunu seçerim, hem gözlerim de antrenman yapmış olur. küçük heyecanlar arıyorum aslında pc başında.
    (sycrone one, 13.05.2008 13:10 ~ 13:11)
  11. bu anlarda artık nasıl bir hayvanlık oluşuyorsa download hızı 20kb lara düşüyor ve dosya indirmek ölüm oluyor. hepsi planlı şeyler gibi duruyor. insanın rapid arşivine hayranlığından premium alası geliyor. ama tutuyorum, limewire denen birşey var.
    (elladan tinuviel, 16.05.2008 18:43)
  12. (bkz: rapide alternatif getirene tam 100bin lira vericem)
    (kin2002, 30.05.2008 20:39)
  13. gayet güzel bir uygulamadır..kedi-köpekle muhattap olmadan dosya indirimini gerçekleştirebilirsiniz..ayrıca beklemek de neymiş 2. dosya için?!modemin usb sini çıkartıp, takın..usb modem değilse modem ile pc arasındaki ilişkiyi kesin..ip numaranız değişecek, yani 30 saniye sonra 2. dosyayı da indirebileceksiniz..budur..
    (bank robber man, 02.07.2008 10:40)
  14. iyi ki "happy hours" var dedirtmiştir.en azından dosya indirebiliyorsun ,hiç indirememekten iyidir.rapid mutlu biz de mutlu...o kediler de neydi öyle? hala anlaşılabilmiş değil,iki saat bu kedinin kuyruğu mu yoksa yüzünü mü görmek önemlidir diye düşünmekteydim.kedilere karşı büyük bir antipati başlamıştı.
    premium olmadığımız için yapılan bu eziyet nedir?bazen premium olmamak için kendini zor tutuyorsun ama değmez değmez...
    (blueberry, 02.07.2008 12:06)