bulduğum bir şifreyi girdikten sonra bana tek bir dosya bile indirtmeyen ve son zamanlarda bana karşı yasal işlemler başlatacağını iddia eden paylaşım sitesi.
popüler dosya upload sitesi. hızı avantaj, kotası dezavantaj. modemi açıp kapayıınca ve çerezleri hüpletince senin daha önce ne halt ettiğini anlamıyor, kota filan da hikaye oluyor haliyle. upload ettiğiniz bir dosyayı 30 gün boyunca indiren olmazsa siliyorlar bir de.
upload yapılacak en iyi sitelerden biridir. ancak upload 50 mb ile sınırlıdır.bir çok kişi buradan upload eder. rapid ile diğer bir sitede www.megaupload.com dur
üst üste bir kaç dosya indirdikten sonra:
- şimdi git 1 saat sonra gel.
- yok beğenmedim,86 dakika oldu.
- kasma boşa,105 dakikaya anca.
gibi mesajlar veren dosya paylaşım sitesi.
sabah sabah karşımda benden kutuya metin olarak yazmamı istediği resmi görünce fenerli olduğuna karar verdiğim site.
(bkz: http://img438.imageshack.us/...)
www.rapidreactor.net adresinden, üye olmak şartıyla, linkleri içinde arama yapmanızın mümkün olduğu devasa paylaşım sitesi. şahsen eski açık sarı deseneyi buldum, mutlu oldum.
an itibariyle 44.000 bedava premium üyeliğin kapanın elinde kaldığı dehşetengiz site... download severlerin tek favorisi, rakiplerinin korkulu rüyası...
hız ve kalite yönünden tüm rakiplerini açık ara geride bırakan güzide site. ayrıca dağıttığı bedava premium üyelikleriyle küçükken cipsten oyuncak çıkmasıyla yaşadığım zevki bir kez daha yaşatan sitedir.