belki ilginizi çeker
  1. · türk kürt kardeştir
gündem
  1. · peygamberle dalga geçerken ölen sırp spiker
  2. · colin kazım richards
  3. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  4. · dersim katliamı
  5. · uykusu olup da uyumayan insan
  6. · kurban bayramı vahşeti
  7. · günün tek cümlelik özeti
  8. · 404 not found error
  9. · bir sözlük nasıl sikilir

rap ve rock kardeştir  

1. çıkış amaçlarına ve menşeilerine baktığımızda gayet aşikar olan önermedir. peki neden benim ülkemde kardeş kardeş geçinmek varken rapçilerle rockçılar birbirini yiyor? diye kendime sormadan edemem.
    (bkz: hepimiz kardeşiz)
    (poly aka bilirkişi, 04.06.2007 20:08 ~ 20:28)
  2. zamanında blue jean'e arkadaş edinme sayfasında "eminem ve metallica dinliyorum" şeklinde yazan gençlerin zihniyeti olsa gerektir!
    ancak rexx'in önünde bu iki farklı müzik zevkine sahip gençlerimizin kardeş kardeş geçinmek yerine birbirini yediği ve pek komik gözüktükleri oldukça barizdir.
    neden iki müzik türü birbirine karşı olsun ki,sonuçta ikisi de kendi içinde yaratıcılık barındırıyor ve ikisi de sanat!kardeş değillerdir elbet,zira pek de benzer değillerdir,ama zıtlık yaratacak bir durumun varlığından bahsetmek de saçmadır!
    (sereia, 04.06.2007 20:24)
  3. (bkz: siyah ve beyaz gibi olmak)
    (shagrath, 04.06.2007 20:25 ~ 20:25)
  4. (bkz: bu öfke ne diye)
    (farazi, 04.06.2007 21:07)
  5. alakaları dahi yoktur. sistemi protesto eden, bununla ön plana çıkan müzik türleri olarak görülseler dahi, hayata bakış açısı da dahil olmak üzere hiç bir motifi birbiriyle ilintili olmayan iki öğreti, iki felsefedir rock ve rap...

ikisi de kişisel müzik türleridir ama sistemi eleştirirken nerede durduklarını düşünün bir de...

böyle giderse punk da üçüncü kardeş gelecektir yanlarına, bütün müzikler aynı olacaktır... olur mu?

ha dersen, kardeştir, ama farklı huyları vardır, ona da olmaz derim.

anca farklı ana babalardan doğmuş iki kardeş olurlar... ona da kardeş denir ama yakınlık sadece yaşanmışlığa bağlıdır bunda. ve ortak yaşanmışlık da azdır rock ve rapte...

*benim baktığım yerden...
    (draco, 04.06.2007 21:14)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil