random harflerle gülmek  

adana çık aradan

1. (bkz: asdas)
    (noscho, 03.01.2009 00:53)
  2. (bkz: random)
    (bkz: rastgele)

(bkz: türkçesi varken ingilizce kelimeler kullanmak)
    (bkz: so cool)
    (maglor, 03.01.2009 00:55)
  3. çok komik bir giriye yada videoya gülerken koltuktan düşerken can havliyle klavyeye tutunmaya çalışan bir genç tarfından bulunmuştur.
    (karga karga gak dedi, 03.01.2009 01:01)
  4. hskldfghhazsdkfajsdf şeklinde gülüş tarzıdır içerideki fırtınanın klavyeye vurumudur. bir isyandır aslında umarsız bir çocuk gibi...
    + hilmi naber ?
    - aslkdjfhdgskdglsdfg
    + ybsg hilmi
    (lucifer morningstar, 03.01.2009 01:07 ~ 01:19)
  5. gülerken sıkça basılan harflerden yola çıkarak, gülen kişi hakkında ufak tefek gereksiz bilgiler de toplanabilmesini sağlar. örneklerle açıklayalım:

aisşdlfkgjh:

10 parmak klavye kullanmayı biliyor. bir şey yazmadığı zamanlarda parmaklar başlangıç konumunda hazır bekliyor. gülmek için de parmaklarının hemen altındaki tuşlara birer kez basıp bırakıyor ve bekleme moduna dönüyor. günlük hayatında atak ve pratik.

kgujkygkny:

gülmek için tek eliyle klavyenin ortasındaki harflere basmış. diğer eli başka yerde.

jkb uj gj6:

yine tek elle, fakat bu defa parmaklar daha geniş bir alana yayılarak araya space ve rakam tuşları da karışmış. bu da gösteriyor ki bu kişi kendini kısıtlamayı sevmiyor, sınırları geniş.

kğ*0 kğ*0k [veya] w"fwa avw:

yukarıdakinden farklı olarak; tuşlara basmak için kullandığı eline yakın olan tuşları seçmiş. parmaklarını klavyenin ortasına getirmekle zaman harcamamış. kolaycı.

pd ğwajrğa95:

yine rastgele basmış, fakat bu sefer iki elini birden kullanmış. demek ki yukarıdakiler kadar sapık değil.

s4svdu86ıfgnmhöjğüğökğüç:

altı üstü bir gülmek için koca klavyeyi soldan sağa taramış. günlük hayatta da böyle; en basit olayı anlatırken bile bir sürü gereksiz detaya girer, lafı uzattıkça uzatır, konunun kendisinden kopar. fazla muhatap olmamak lazım.
    (janny, 03.07.2009 04:52 ~ 04:57)
  6. das'la bitiyorsa veya as'la başlıyorsa anlıyorum ben onların gülme efekti olduğunu. diğer yerlerde ne yazdığının hiçbir önemi yok, das'la bitmesi veya as'la başlaması kafi benim için. rasyonel bir açıklama bulamadım bu duruma ama genelde öyle oluyor.
    (lethe, 03.07.2009 06:31 ~ 06:49)
  7. üstüne camel' dan başkasını tanımadığımdır. " apok " diye başlıyo' gülmeye lan valla. korkuyorum gerçek hayatta da böle mi diye aq. " apok " diye başlanır mı lan?
    (fular, 03.07.2009 08:52)
  8. counter strike vasıtasıyla halk arasında yaygınlaşmış gülme olayıdır. eminim çünkü başka bir yerde kullanılmıyordu. yıllar yıllar evvelinde (ben diyim 5 sen de 6) bir "asdasd" çıktı. hani böyle yarılma değil de bir tebessüm hali gibi. karşıdaki saçmaladı mı onu bozmadan aynı şekilde karşılık verir gibi. ondan sonra yavaş yavaş sirkülasyona uğrayarak yanına bir kaç harf daha geldi "asdjalksşd" gibi bir şeyler çıkageldi. bu arada asdas kültürünü öğrenmiş kişiler çevrelerine istemli yahut istemsizce bunu yaymaya başladı. sonra diğer oyunlara da sıçramaya başladı bu random harflerle tepki verme/gülme olayı. sonra msn'de arkadaşlarla falan derken böyle böyle evreler birbirini kovaladı ve gelinen nokta budur. bu tespiti de götten sallamadık, halkımız bilinçlensin.
    (pocket aces, 12.07.2009 14:03)
  9. (benim bildiğim) girinin başında ortasında değil sonunda ve ayrık halde yapılır bu;

dsffdşlfkdgfdsgsfdhgsfd

gibi.
    (ayarcızade mahmud ekrem, 19.07.2009 20:04)
  10. klavyede herhangi anlamlı bir gülme efekti yapılamayacak kadar kopulduğunu ifade etmek için kullanılan gülme şekli.
    (alkin, 19.07.2009 20:09 ~ 20:10)
  11. internet aleminde gülme efekti için kullanılan en saçma şeydir aslında bu. klavyeye sol el ile gelişi güzel basmak gibidir. bir de bunun sağ elle olanı da var "kjklmojpokğknk" gibi...

halbuki bir "haha", bir "ehuehu", bir "puhaha" varken...
    (pyros, 04.09.2009 23:04)
  12. gerçek hayatta benzeriyle karşılaşıldığında ortamdan uzaklaşmayı veya başka tabirle koşarak kaçmayı gerektiren gülmedir. uzaklaşmazsanız bile yine de temkinli olun ve çevrede savunmak için sopa, tencere, merdane, tefal tava gibi silahları kolaçan edin.
    (kafamı kırmaz mısın, 04.09.2009 23:12)