|
|
- uktecinin notu : "rambo mu döver terminator mü?"
- rambo halt etmiş abi.terminator onu duvardan duvara çarpar.
- olabilir ama kullanılan ekipman önemli.
- ya termo kurşun geçirmez baba.
- olsun,roketatar denen bi' şey var.
- sen termo 3'ü seyretmemişsin.orada termo üzerine gelen roketten nasıl kaçtı,görmeliydin.
- baktım ben ona,abarmışlar.ayrıca t2'den sonra o film açmadı.
- ona bakarsan rambo'da 100 tane adamı haşamat etmişti.şimdi bu abartı değil mi?
- değil,bana versen o kadar makinalıyı bende dağıtırım.rus mus tanımam.
- bırak ya.burnunun ucunu göstersen yapıştırırlar yere.
- ben askerliğimi komanda olarak yapmıştım.
- ...
uzar gider.kısır bir tartışmadır zannımca.sadece bilgisayar oyunlarında görülebilecek bir kapışma olabilir.orada da galip belli olur zaten.
ancak buna benzer bir karşılaşmayı alien vs predator filminde de görebilmek mümkün.predator ya da alien hayranlarını ne kadar tatmin ettiği de başka bir tartışma konusu.
- iddaa'nın rambo ve terminatör'e eşit oran verdiği ve yorumcuların kesinlikle fikir birliğine varamadığı eşleşmedir bu konuda telegolde hararetli tartışmalarda yaşanmıştır
turgay şeren:
-aaa güntekin şimdi ramboyu hepimiz biliyoruz iyi oynar yüreğini ortaya koyuyor çocuk çok iyi.ama tarmikatörüde yabana atmamak lazım çocuk çok iyi
+teminatör turgay abi
-işte tarmimator'de çok tehlikeli bide biliyorsun onun değişik bir modeli var demirde eriyor işte kurşun falanda geçirmiyor.benim gönlümden rambo geçiyor ama rambo'nun dikkat etmesi lazım değil mi ali sami?
+turgay abi terminatör deseki ben emekli oldum arkadaş benim yerime robocop geçicek dese adam sesini çıkarmıyacak yaa
-aaaa yok ebesinin...
|