belki ilginizi çeker
  1. · azwepsa
gündem
  1. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  2. · prison brake
  3. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  4. · ugg
  5. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  6. · beşiktaş
  7. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  8. · klasik
  9. · tuz hikayesi

ramazanda osmanlı macunu yiyelim zirvesi  

1. organizatör arkadaşımız cyclops1988 ve itünün bok yemesinden dolayı muhtemelen 10 eylül çarşamba günü gerçekleşecek olan, düzceli yazarların katılımıyla önce güzel bir iftar yemeği arkasından hakiki osmanlı macunu yiyeceğimiz, nerede eski ramazanlar diye ağlanacağımız güzel bir zirve olacaktır. yolu düzceden geçen herkesi bekleriz.
    not: macun olayı yalan değildir.
    edit: iftar salı günü gerçekleşecektir.
    (i am a man who walks alone, 07.09.2008 00:55 ~ 08.09.2008 20:55)
  2. en eğlenceli zirvelerden biri olmuştur.güzel bir iftar yemeği,yeni insanlar,muhabbet,sohbet...mükemmeldi.
    bunların dışında ufak çaplı langırt turnuvamız şahaneydi.tabi ıssızla ben dağıttık ortalığı o ayrı.şampiyonluk bizde...ve de hayatımızın ilk zıp zıp deneyimini yaşadık bu akşamda.o kadar çok zıpladık ki macun yemeyi unuttuk.ıssız ve azwepsa gaza gelip burunlarının üstünde bile zıpladılar.cyclops1988 ve i am a man who walks alone da oldukça çılgınlardı.düştük kalktık beraber.çok sıcak ve hareketli bir zirveydi.keşke geleydiniz la...
    (ağır hasarlı, 10.09.2008 01:09)
  3. bazı dersler çıkarmamızı sağlamış zirvedir. gerekli kondisyon olmadan çocukların bile rahatlıkla zıplayabildiği zıp zıpa çıkmayın, yorucu olabiliyor. ama merhum yazarlardan ıssızın zıp zıp üzerindeki performansı göz doldurmuştur ancak beklenen taklayı atamamıştır.ilerleyen yaşına rağmen azwepsa da zıp zıp üzerinde insanların dikkatini çekmeyi başarmış, alkış almıştır. 2. olarak ağır hasarlıarkadaşımızla langırt oynamayın.
    (i am a man who walks alone, 10.09.2008 01:40 ~ 01:41)
  4. katıldığım ilk zirve olur kendisi. bu sayede hemşerim yazarlar ile tanışma sohbet etme imkanı buldum. ilk zirvem olduğundan biraz tedirgin olup artı birim ile geldim ama gerek yokmuş aslında. olsun hem ben hem de artı birim çok eğlendik. daha önceki zirvelere katılamama burukluğunu yaşatacak kadar güzel bir zirve oldu. macun yiyeceğiz diyip duygularımızla oynayıp bizi kandıran daha sonra tramboline binip zıp zıp zıplayan langırt oynayıp yenilen organizatörleri de burdan esef ile kınayıp macunları adrese teslim istediğimizi belirtirim *
    (eche, 10.09.2008 01:48 ~ 01:51)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil