görseller
rakunrakun
rakunrakun
belki ilginizi çeker
  1. · peta sempatizani olmaya sürükleyen videolar
  2. · rakun boğarken dikkat edilmesi gerekenler
  3. · içimizdeki hayvan
  4. · rakı kavun yapmak
  5. · roni
  6. · çalılık ruhu
  7. · murat yılmazyıldırım
  8. · kemirgen
  9. · evan almighty
  10. · rakılı kavun
gündem
  1. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  2. · aşk ı memnu
  3. · ugg
  4. · demokratik sol halk partisi
  5. · boylumlama
  6. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  7. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  8. · adventure oyunu bitirmek
  9. · vira bismillah

rakun  

1. (radiokaos, 14.10.2005 13:04)
  2. insan olmanın ne gibi çirkinlikleri de beraberinde getirdiğini gösteren, sonuna kadar izlemeye gönlümün el vermediği, başlığı ilk gördüğüm anda hakkında yazmak için sabırsızlandığım fakat an itibariyle başka duygularla dolmamı sağlamış olan videonun başroldeki kurbanı. hayat ne güzel, yaşam böyle süper diyerek geçirdiğim her gün için azap çekmeye başladım bile.
    (bkz: insan olmak)
    (jellicle, 14.10.2005 21:34)
  3. (yallahtazyik, 06.12.2005 00:30)
  4. vahşet, canilik kelimeleri aklıma gelen şeyler videoyu izlerken.
    kardeşim iyi güzel, hayvanın kürkünü yüz, sat beni ilgilendirmez, sonuçta biz de eti için kesiyoruz hayvanları. ama yere vura vura sersemleştirmek, sonra canlı canlı yüzmek, arada bir kafasına bir, iki tane vurmak, boğazına basmak, ... bunu bir insan evladı nasıl yapar? şoka vur, kurşunla öldür, boğazını kes, acıyı asgariye indir, ölsün, sonra yüz kardeşim. bir zamanlar sattığım kürklü elbiselerden dolayı pişmanlık duymaya başlıyorum, halbuki o kadar masum bakıyo hayvanlar, karşı dahi koymuyo...

yazık..
    (game insane, 06.12.2005 00:53)
  5. resmen ağlayabilen hayvan, videoda açık ve net gözükmektedir.
    (kornish, 06.12.2005 00:58)
  6. şeker kız candy'nin evcil hayvanı.
    her yere onunla gittiğini hatırlıyorum.bir de şarkısı vardı "dobakasi nante ni ni ni nativa..." falan diye devam eden.sabah akşam onu söylerdim.şeker kız candy insanın idolü olunca tabi annemden rakun da istemiştim.maalesef avcumu yalamıştım.
    (şimdi ben ne desem, 12.08.2007 20:42)
  7. (noctis, 16.08.2007 12:26)
  8. itüsözlük'de sevilmeyen bir hayvan türü.
    (strutter, 16.08.2007 12:28)
  9. sanki böyle panda olacakmışta son anda koala'ya döneyim derken ortada kalmış gibi görünen hayvan.
    http://img520.imageshack.us/...
    (çılgın veyfik, 16.08.2007 12:33 ~ 12:34)
  10. (ronn, 16.08.2007 12:34)
  11. (finch, 19.03.2008 00:41)
  12. itü sözlük yazarlarının elinden pek bir çekmiş hayvandır.
    (seashell, 04.09.2008 02:40)
  13. sanırım ilk olarak, tek kanallı dönemlerde, pazar günleri trt"de çıkan western filmlerinde gördüğüm yaratık. sonradan da bir daha görünmedi pek. ne yapar ne eder bilemedim.
    (abozek, 07.10.2008 22:10)
  14. dünya üzerinde yalnızca meyve yiyerek beslenen ve bulduğu meyveleri yıkamadan yemeyen tek hayvan.
    (artibir, 28.11.2008 14:33)
  15. bir ileri iki geri hareketli, sabırsız mı şaşkın mı? üstelik bir de tuhaf bakışlı canlı. sanki gidip gelip aynı noktaya delecek gibi bakıyor ya da anlayacak gibi, ama nasıl da anlamayacak bir surat ifadesi.
    (heidi, 13.01.2009 01:18)
  16. bu gün size kağıttan nasıl rakun yapılacağını anlatıcam .
    şaka şaka anlamının nereden geldiğini anlatıcam tabiki
    eskilerde ne kadar eski demeyin çok eski bu
    günlerden bir gün ağaçta sürekli sarhoş bir hayvan yaşarmış,aşşağıki marketten sürekli rakı ve kavun sölermiş,günlerden bir gün aslan kardeş marketçiye sormuş

-kim bu lavuk sabahtan akşama kadar içiyo sıçıyo ormanın düzenini bozdu be abi

marketçi baykuş:
    -boşver be abi borcu bayağı bi birikti zira defterde nerden baksan 1500 palamut borcu var yarın öbürgün ödicekmiş öyle söyledi bana

aslan kardeş:
    -olum bu göt sana borcunu ödemes yarın öbür gün phoenix matkete giderse görürsün adı ne bu lavuğun

marketçi baykuş:
    -ne bilim abi benden sürekli rakı kavun istiyo valla başka bişiy de yemiyo karınca felan çerez istemiyo anlıyacağın.

aslan kardeş:
    -hmmm.. demek rakıkavun ölemi

marketçi baykuş:
    -evet abi aynen öle

aslan kardeş:
    -tamam ozaman ben şu bizim uçan kuştan can tanrıyarı çağırıyım da bi dedikodusunu yapsın bi daha istemes teomanı gösterdi gösterdi bak piyasada yok artık

marketçi baykuş:
    -evet abi tamam bekliyorum ben ozman bi 100 lük tekirdağ gönderiyorum ok

aslan kardeş:
    -rahat ol uyuştur onu uyuştur azcık da koko gönder kalkamasın

marketçi baykuş:
    -ok abi yolluyorum

zaman gecer ve can tanrıyar gelir

ağaçtaki hayvan can tanrıyarı görür zira daha önceden kendisini magazinden takip etmektedir çok tırmıştır ve olay yerinden uzaklaşmışıtır. bir daha kendisi görülmemiştir.
    o gittikten sonra tekirdağ satışlarında büyük bir düşüş ve yeni rakı satışında artış olmuştur. tefe tüfe oranlarına göre gayri safi milli hasıla %36 artmıştır bu hayvanın gidişi devrim niteliğinde olmuştur. türkiye için o hayvanın gidişide rakun devrimi olarak tarihin önemli sayfalarında kendine yer bulmuştur. rakun ismine gelince o giden hayvanın rakun olduğu yapılan kazı çalışmalarında efes yakınalrındaki kemiklerde %45 alkolden anlaşılmıştır .
    (karantina, 06.05.2009 00:11 ~ 00:28)
  17. 84-85 doğumluların şeker kız candy ile tanıştıkları sevimli hayvanat.
    (cant a thing with ashes, 06.05.2009 00:17)
  18. çamaşırcı ayı da denir. bu arada zorro'ya benziyor bu pezevenk. en ilginç özelliklerinden biri; dişisi sadece tek erkekle çiftleşirmiş ama erkekleri birden çok dişi ile çiftleşirmiş.
    (topal penguen, 05.09.2009 04:06)
  19. bir tane edinip evcil hayvanım yapmak, adını da kaju koymak istediğim cici hayvanat. kajun da olur.
    (hassas ruhlu ince kadın, 28.09.2009 00:45)
  20. işkence edilerek kürkü için öldürülen , korkunç insan ırkı karşısında en az diğer hayvan türleri kadar savunmasız ve zavallı bir hayvancık.
    (would, 01.10.2009 00:52 ~ 00:52)
  21. teksas, tommiks ve kaptan swing'deki kahramanların başlarına giydikleri şapkaların hammaddesi olan hayvan.
    (puxa vida, 01.10.2009 19:22)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil