|
|
- (bkz: peta sempatizani olmaya sürükleyen videolar)
- insan olmanın ne gibi çirkinlikleri de beraberinde getirdiğini gösteren, sonuna kadar izlemeye gönlümün el vermediği, başlığı ilk gördüğüm anda hakkında yazmak için sabırsızlandığım fakat an itibariyle başka duygularla dolmamı sağlamış olan videonun başroldeki kurbanı. hayat ne güzel, yaşam böyle süper diyerek geçirdiğim her gün için azap çekmeye başladım bile.
(bkz: insan olmak)
- (bkz: rocky racoon)
- vahşet, canilik kelimeleri aklıma gelen şeyler videoyu izlerken.
kardeşim iyi güzel, hayvanın kürkünü yüz, sat beni ilgilendirmez, sonuçta biz de eti için kesiyoruz hayvanları. ama yere vura vura sersemleştirmek, sonra canlı canlı yüzmek, arada bir kafasına bir, iki tane vurmak, boğazına basmak, ... bunu bir insan evladı nasıl yapar? şoka vur, kurşunla öldür, boğazını kes, acıyı asgariye indir, ölsün, sonra yüz kardeşim. bir zamanlar sattığım kürklü elbiselerden dolayı pişmanlık duymaya başlıyorum, halbuki o kadar masum bakıyo hayvanlar, karşı dahi koymuyo...
yazık..
- resmen ağlayabilen hayvan, videoda açık ve net gözükmektedir.
- şeker kız candy'nin evcil hayvanı.
her yere onunla gittiğini hatırlıyorum.bir de şarkısı vardı "dobakasi nante ni ni ni nativa..." falan diye devam eden.sabah akşam onu söylerdim.şeker kız candy insanın idolü olunca tabi annemden rakun da istemiştim.maalesef avcumu yalamıştım.
- (bkz: rakun boğarken dikkat edilmesi gerekenler)
- itüsözlük'de sevilmeyen bir hayvan türü.
- sanki böyle panda olacakmışta son anda koala'ya döneyim derken ortada kalmış gibi görünen hayvan.
http://img520.imageshack.us/...
- (bkz: rakı kavun)
- (bkz: rakun müzik)
(finch, 19.03.2008 00:41)
- itü sözlük yazarlarının elinden pek bir çekmiş hayvandır.
- sanırım ilk olarak, tek kanallı dönemlerde, pazar günleri trt"de çıkan western filmlerinde gördüğüm yaratık. sonradan da bir daha görünmedi pek. ne yapar ne eder bilemedim.
|