belki ilginizi çeker
  1. · bu da mı gol değil
  2. · duvara yumruk atan gerzek
  3. · git uzakta bayıl
gündem
  1. · üniversiteyi ingilizce okumayı marifet sanmak
  2. · ugg düşmanı ezik kızlar
  3. · yaran diyaloglar
  4. · tanrıya sorulacak tek soru
  5. · dinde zorlama yoktur
  6. · annelerin yakışıklı anlayışı
  7. · author
  8. · kar yağarken yıldırım düşmesi
  9. · mesajhaneyi icq ya da msn messenger gibi kullanmak

rakimalboga  

1. en derin sitemlerimle hoş geldi cefa getirdi dediğim yazar. kendisi benim için kötü ama sözlük için iyi bir hede. ehele.
    (balefulwhisper, 01.08.2009 00:16 ~ 20.10.2009 19:04)
  2. sol frame'e yukarıdan aşağı okunacak şekilde ''get up, stand up, don't give up the fight'' yazmış yaratıcı yazarımız.

bob marley'in felsefesini anlamış belli ki. hoşgelmiş.
    (yata yata paslandık, 03.08.2009 15:55)
  3. hoşgelmiş sefalar getirmiş.
    (ya herşeyim ya hiçim, 03.08.2009 20:18)
  4. ne kadar daha çaylak olacağı merak edilen yazar. yazarlığı onaylansa da tekrar aramıza katılsa tekrar hoş geldin desek. anlaşılan sık sık hoş geldin diyeceğiz.. bizi o güzel girilerinden mahrum bırakmasın*
    (ya herşeyim ya hiçim, 16.08.2009 17:53)
  5. anladım ki bu da mı gol değil yazarı. çaylak olmuş. tüh lan.
    (balefulwhisper, 16.08.2009 17:58 ~ 20.10.2009 19:03)
  6. uçtu uçtu, geldi geldi... adam gıcık ve dengesiz.. nalet mi demeliyim yoksa? zira en çok kullandığım kelimedir kendisine. iletişimimiz hat safhadadır. ben böyle sevecen, böyle mülayim, böyle efendi adam görmedim hayatımda. (yalana gel..)

dedim ya nalet bişi bu herif. önce bir iki güzel bişi söyler, sonra dellendirir insanı. bişi istersin yapmaz falan. "uyuz işte nolcek?" dersin ..sonra bakarsın boynu bükük bi kenarda bekliyor. kıyamazsın da o anda. gel lan, anlat bakim dersin.. tam da uykunun olduğu o en mühim anda.. -ah bir de kıymet bilse nalet herif- nerde..

uzunca zaman görmemiştir sizi. dili çözülür sanki o anda..başlar anlatmaya. saatler sürer.. siz gözleriniz uykusuzluktan kapanırken dinlemeye akıl vermeye, fikir vermeye çalışırsınız. anlamaz taş kafalı. sonra çemkirmeye başlarsınız. bir espri patlatır o dakika -sanki karı koca kavgası ediyoruz resmen- diye. o anda uyku kalmaz işte..sabah olur. bu sefer bu başlar "uykum var, sınavım var, uyucaaamm bennn" zırvalarına. zaten de sinir etmiştir. tehditler uçuşmaya başlar kendisine, tarafımdan..-çabuk çık lan msnden yoksa engellicem seni- diye. kıyamaz kendisini engellememe..zira dolup dolup taşar gelir bi içini döker. ortalama 2 ay sonra tekrar aynı durum. 2 hafta olmadı konuşalı kendisiyle bu şekilde. 1.5 ay sonra yine aynı ızdırap..

aman aman neyse... dünden iyi, yarından kötü olduğu sürece gelsin zırıltı etsin. bir de akıllı olsun meymenetsiz nickli. bir çaylak olup, bir yazar olmasın pisss.. doğru düzgün dur işte. sataşma kimseye. özellikle bana. zira seviyorum seni nalet insan, kıymetimi bil..

hade şimdi ben kaçarraaa..*
    (n excantric matmazel, 16.08.2009 22:56 ~ 18.08.2009 11:56)
  7. "aman efenim kimleri görüyom kimleri görüyom" diye yeniden hoşgelmiş demek istediğim yazar.

bir de uyarı:

akıllı ol olm!
    (n excantric matmazel, 15.10.2009 12:56)
  8. aylardır buralara uğramayan bendenize,hala herşeyin yerli yerinde olduğunu gösteren entryleriyle paniğe mahal olmadığını anlamama neden olmuş yazardır. ben ara verdiğimde 'kızlar çok bla bla bla' idi,geldim hala aynı.*

ya o değil de özlemişiz kendisini,yeniden buralarda görmek ne güzel.(uçma bi daha)
    (tvdeki kız, 15.10.2009 16:31)
  9. ayağının tozuyla gelmiş, karı koca kavgalarına başlamıştır nalet insan. kedi-ciğer-mundar üçlemesini uyguluyor dana. hamaratlığımı da bir türlü kabullenemedi. oysa hatırlatırım kendisine nickaltıma bir zamanlar ne kadar güzel yemek yaptığımı yazdığı günleri. yeaaa bu işler böyle işte. oysa 2 güzel söz etse ben zaten ona yaptığım yemeklerden yediricem, karnını doyurucam ama işte kıfsmet heb..*
    (n excantric matmazel, 19.10.2009 17:51)
  10. durduğu yerde duramayan yazar. thy uçakları bile kendisi kadar sık uçmuyor.

tanım : her şeye muhalefet çocuk. *
    (balefulwhisper, 20.10.2009 14:20 ~ 14:23)
  11. tanırım iyi çocuktur demek isterdim ama şüphelerim var. kadınlar hakkında hıncal uluç ile yarışabilecek bir kültürü olan adam. benden yarım sene daha fazla olan tecrübe ve deneyimleriyle bikbikbik sdfsdsfdf. bugün beni dumurdan dumura sürüklemiştir falan bir de. öyle. çok içme az iç len !
    (balefulwhisper, 28.10.2009 16:29)
  12. futbol konusunda derin ve zevkli sohbetlerin yapılabileceği iyi bir fenerbahçelidir.
    (elano baros keita üçlüsü, 28.10.2009 18:35)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil