belki ilginizi çeker
  1. · dünyayı kurtaran adam
  2. · rakımın buzu bol olsun
  3. · dirtypain
  4. · rakımın buzu bol olsun zirvesi
  5. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · uludağ sözlük
  2. · ugg
  3. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  4. · aşk ı memnu
  5. · yılmaz özdil
  6. · yaran diyaloglar
  7. · author
  8. · fakülteden arkadaşlar
  9. · misket havası

rakımın buzu bol olsun*  

1. şimdi her şey belirsiz gibi görünse de belirginleştikçe tatlanacak zirve. fasıl, muhabbet, eğlence gırla gidecek, gülmekten oramız buramız ağrıyacak.
    (bkz: http://zirvetor.itusozluk.net/...)

bu fikrin filizlendiği zirve için:
    (bkz: tekilamın tuzu bol olsun zirvesi 2)

zirve tarihi: 23 haziran
    (errant, 21.05.2007 15:33 ~ 17.06.2007 13:31)
  2. tüm rakı severleri beklediğimiz sürpriz eğlencelerin olacağı etkinliktir. tekilla zirvelerini beğenenler bunu da sevecektir.
    (dünyayı kurtaran adam, 21.05.2007 15:37)
  3. fikrin doğduğu zirveye atıfta bulunulduğu için "rakımın buzu bol olsun" isminin verildiği zirvedir. buzun amaç değil araç olduğu zirvedir. zirvedir de zirvedir.
    (errant, 21.05.2007 15:55)
  4. rakımın tadı kötü olsun anlamına gelen cümle.
    (darksideofthemoon, 21.05.2007 16:10)
  5. el çırparaktan şarkılar söyleyeceğimiz, muhabbet edeceğimiz zirvedir.
    (aberrant, 24.05.2007 12:17)
  6. katılım bu hızla giderse meyhaneyi (en azından bir katını falan) kapattıracak zirvedir.
    tam manasıyla biz bize gönül gönüle olacağımız zirvedir.
    (errant, 24.05.2007 23:30)
  7. sözlükte bulunan, adı zirve ile bitmeyen tek zirvedir. errant'ın değişiklik amacı ile bunu yaptığını düşünmekteyim. *
    (dünyayı kurtaran adam, 24.05.2007 23:33 ~ 23:42)
  8. yeri hala kesinleşmemiş, dolayısıyla durumum sallantıda olan, ilk zirvem..
    (epilofs, 03.06.2007 00:45)
  9. yarın akşam itibariyle zirvetörde mekan seçenekleri sunulacak ve bi karara bağlanacak olan zirvedir.
    öyle ki; beyin fırtınasından sözlük server'ları patlayabilir. wondrous dikkat et anam!
    (errant, 04.06.2007 23:40)
  10. katılmayı hiç istemediğim ancak istanbul'da oturmam sayesinde katılabileceğim zirve. haydi buyur. ne yapılır bilemedim.
    (ördeklerindomatestabanfiyatlarınaetkisi, 06.06.2007 00:21)
  11. birkaç alternatifi zirvetöre sunulmuştur. gelen yorumlar, tavsiyeler ve istekler doğrultusunda son şeklini alacaktır. beklenen yorumlar alınamazsa sazın elimde patlayacağı ve insiyatifi tamamen üstüme almak durumunda kalacağım zirvedir.
    (bkz: s.o.s)
    (errant, 08.06.2007 02:01)
  12. "lan bu zirve ertelene ertelene hep bir idea olarak kalacak heralde" benzeri endişelere son vermek adına tekrar ertelenen zirve.
    bu sefer kesin, sarsılmaz, değişemez ve değişmesi teklif dahi edilemez zirve tarihi 23 hazirandır!
    sözlük camiasına duyrulur!
    (errant, 11.06.2007 03:00 ~ 03:01)
  13. tarih: 23 haziran cumartesi
    yer: gazeteciler lokali

fix menü:
    16 çeşit meze (sınırsız)
    3 çeşit ara sıcak (sınırsız)
    ana yemek (et, tavuk)
    alkolsüz içecek (sınırsız)

limitli alkollü içecek >> 35 ytl (kredi kartı ve nakit aynı)

limitsiz alkollü içecek >> 40 ytl (nakit) - 45 ytl (kredi kartı)

ana yemek için balık istenirse +5 ytl

bunun yanında extra içki istenirse:
    küçük rakı: 22.5 ytl
    büyük rakı: 45 ytl
    bira: 4.5 ytl
    diğer içkilerin kadehi: 6.5 ytl

bu arada isteyen limitli isteyen limitsiz menü tercih edebilir.

canlı fasıl var.

katılımcılar "kesin geliyorum haa" şeklinde mesaj atarlarsa ben de mekana kesin sayıyı verebilcem. sizden ricam...

daha ne olsun.
    (errant, 20.06.2007 09:26)
  14. açıkçası tekilamın tuzu bol olsun zirvesi 2 'de planlanmasına rağmen bazı işlerimden dolayı ekmeyi düşündüğüm ancak @1033813 nolu giriyi tekrar okuyunca zirve organizatörünü kırmamak ve rakı adabını bilen birisiyle kadeh tokuşturmak için gideceğim zirvedir.
    (dünyayı kurtaran adam, 21.06.2007 00:04 ~ 00:11)
  15. (bkz: @1485434)
    katılım bu hızla azalırsa meyhanenin en azından bir-iki masasını kapattıracak zirvedir.
    bu sefer harbiden tam manasıyla biz bize gönül gönüle olacağımız zirvedir.

not: bu arada katılmak isteyenler yarına kadar kaydını yaptırmazsa cumartesiye yer bulmamız riske girebilir. acele edin, sert kalın, taviz vermeyin!
    (errant, 21.06.2007 19:47)
  16. gecenin son kısımlarına kadar çok eğlendiğim, hatta çok uzun zamandır bu kadar eğlendiğimi hatırlamadığım şahane bir zirve oldu. mekan, yemekler, müzik, muhabbet herşey son derece güzeldi. ha tabii yazacak bula bula iki cümle mi buldum, deşifre edilmeye müsait iki cümle buldum desem daha doğru(kendi adıma). geriye kalanlar zirve katılımcıları ve benim için umuyorum mezara gidecektir(ehemm).

şaka bir yana, katılan herkese çok teşekkür ederim. başta organizasyon sahibi errant olmak üzere, dünyayı kurtaran adam ve barfilozofu'na , özellikle de o gece ve sonrası için alphesibea'ya ayrıca teşekkür borçluyum, ne desem az. tekrar teşekkürler, en yakın zamanda namımı temizlemek ve görüşmek üzere..
    (epilofs, 24.06.2007 17:04 ~ 17:21)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil