rakı içen kızlar   

sayfa  / 6
adana çık aradan

1. az bulunurlar.rakı genelde sert aromalı bir içki olması sebebiyle bayanlar tarafından pek tercih edilmez.şahsen bir kadında en itici bulduğum şeyin maskülenlik olması bir yana,yerinde ve zamanında rakı içen bir bayan bohemin,özgürlüğün,mertliğin ve aşkı bilirliğin simgesi gibi geliyor bana.
    (marooned, 11.03.2005 20:44)

2. ben bir tanesiyim mesela. oh buz gibi tekirdağ olsun bi de yanında meze bi de şarkı söylersen tadına doyum olmaz.
    (florianus, 11.03.2005 21:47)
  3. 'söz'e benzer bu kızlar. az ve özdürler. kurban olunası yaşam formlarıdır. hele bir de çiğ köfte yoğurmasını biliyorsa, yada ne bileyim bir kebap yapabiliyorsa, baklava açabiliyorsa yoktur eşi.
    bu yarıtanrılara pek kolay rastlanılmaz. bulunduğu an hiç düşünmeden nikah basılması gerekir.tavlaması zordur.tavlayamazsan süründürür,ama bi de başladı mı arkası gelir.en kral muhabbetler en neşeli fasıllar, efendime söyleyim en hüzünlü musıkiler. ayrılığı acı koyar, ama buldunuz da mı kaybetmeyin.
    (bkz: ben de isterem)
    (sidar, 11.03.2005 22:28 ~ 03.04.2005 14:47)
  4. tekirdağ'lı olma ihtimalleri yüksektir. süper muhabbetleri olur.
    (excalibur, 29.07.2005 16:08)
  5. sosyetenin redbul vodka içen kızlarından bin gömlek üstünlerdir.
    (iki ekmek bir malboro, 29.07.2005 16:21)
  6. trakya'da bolca rastlanan, kız kız oturup efkar yapıp kendi hazırladıkları mezelerle rakı içen çeşidi de bulunan kızlar. kendimden biliyorum..
    (vishnu, 29.07.2005 17:49)
  7. (bkz: delikanlı kızlar)
    (itulujune8, 29.07.2005 18:35 ~ 30.12.2005 12:41)
  8. vardır... var olmalıdır... var olanlarla kız kıza rakı balık yapılmalıdır...
    (bkz: kız kıza rakı balık zirvesi)
    (luccy in the sky with the diamonds, 29.07.2005 18:37)
  9. yaz vakti denize girdikten sonra sahilde kumların üzerine, deniz kıyısına masa çeken, birer çupra söyleyen, gerektiğinde mangal yakabilen, ortaya çoban salata alan, sakilik yapan, limon-sarımsak-zeytinyağı üçlüsünü masadan eksik etmeyen, acılı ezmedir, haydaridir, favadır, karpuzdur, beyaz peynirdir, herşeyden yemesini bilen, 3 dubleden sonra "duydumki unutmuşsun gözlerimin rengini" tadında damar şarkılar söylemeye başlayan, duygusallığın, muhabbetin, arkadaşlığın dibini gören, ara sıra "dibini görmeyen..." diyen, sabaha kadar sahilde takılan, öğlen uyandıktan sonra 2 saat daha başı dönen, ama akşama gene sofrayı kuran güruhu oluşturur bu kızlar. bunlardan birkaç tane bir araya geldimi voltran oluşur, muhabbet tavana vurur. zaten rakının da muhabbeti tavana vurduran bir içki olduğunu düşünürsek duruma şaşırmamak gerekir. bu esnada araya 1 dubleyle kusan bünyeler alınmasa iyi olur. ama alınsa da olur, sonuçta o da insandır, o da ortama katılmak, eğlenmek ister. ama anason kokusunu verecek kadar rakı konulmalıdır böyle bünyelerin kadehlerine. ortam bozulmamalıdır.
    (marla singer, 29.07.2005 20:03)
  10. nedendir bilinmez erkekler üstünde şok etkisi yaratan kızlardır bunlar. birlikte bulunulan ortamda tüm kızlar "ıyy rakı mı?? kokusunu bile sevmem" diyen kızlar varken, "off anason kokusuna dayanamam" diyip yanındaki erkeklerden birinin bardağına atlayıp rakısını yudumlayan kıza elf görmüş hobbit gibi bakarlar. halbuki son derece doğal bir insan topluluğudur rakı içen kızlar. herkes bira veya şarap sevmek zorunda değil. bazı kızlar da rakıyı sevebilir, hatta anason kokusuyla kendilerinden geçebilirler.
    (ascella, 28.10.2005 15:33 ~ 04.04.2007 21:57)
  11. (bkz: efkarlı ablalar)
    (gülümsün, 28.10.2005 15:34)
  12. erkek gibi kız olduğunu göstermek için çabalayan kız tipidir, rakıdan 2 yudum alınınca ağız burun buruşur, eee şey ben bunu içemicem lafıyla olay tamamlanır.
    (magarsus, 28.10.2005 16:55)
  13. kesinlikle çok karizma olurlar.büyük ihtimalle kaprissizdirler.çabuk giyinir evden erken çıkar az aranmaktan hoşlanır ve akşamları eve tek başına dönebilirler.hayatta kendilerine ait bir yer edinmiş herkesin saygısını kazanmış insanlardır kendileri.bir de fon-dip yapanları vardır ki...neyse
    (suspect, 28.10.2005 17:10)
  14. küçüklükten babası tarafından alkole alıştırılmış kızlar olabilir. bunlar rakı aracılığıyla alkole alışmış, anaokulundan kalma dedesiyle rakı tokuşturma anıları olan insanlardır. çoğu erkekten daha iyi bilirler rakı içmeyi, kendilerini rezil etmezler. rakı- balık ikilisini çok iyi kullanırlar. rakı yanında beyaz peynir, yoğurt, kavun, humus, babaganduş olmazsa olmaz değil mi ama?
    (psychick, 28.10.2005 17:14)
  15. babalarına hayrandır
    (abbas yolcumu, 28.10.2005 19:44)
  16. rakı içmeyi bildiği sürece makbul olan hemcinslerim. rakı sohbetini çoğu hatun kaldıramaz. şöyle ki; kompleksler, tripler, sevgilim beni terk etti, ay şu da bana yazılıyo muhabbetleri rakı masasında yapılmadığından genel hatun kapasitesini aşar bu durum. bu yüzden erkekler de bu tripsiz hatunlara bayılırlar ama yazılma babında değil.zira rakı masasında kimse kimseye yazılmaz, duygular paylaşılır, hayatlar paylaşılır kısaca rakı masası dostluk masasıdır.
    (betty blue, 28.10.2005 20:42)
  17. içmeyi bilenlerle güzel bi rakı masası kurulup, güzel bir akşam geçirmek, çoğu içkiye artık ihtiyaç duymadan yaşamanıza olanak sağlar, rakı içen insanlarla içmek iyidir, sağlamdır.
    (su damlası, 16.11.2005 22:21)
  18. ben şöyle içerim böyle içerim diyerek etrafa hava yapmaya çalışıp, iki kadeh içtikten sonra sarhoş olup ne yaptığını bilmeyen kız modeli.
    (kurabiye, 16.11.2005 22:23)
  19. rakı içmek ciddi iştir. öyle lıkır lıkır içilmez, zaten keyfi de ağırdan alınca çıkar. bu güne kadar hiç rakı içip saçmalayan kadın görmedim ama içip içip saçmalayan birsürü erkek tanıyorum.
    (zencefil, 16.11.2005 22:26 ~ 22:28)
  20. iyi hoş insanlardır. beraber içilmesi tercih sebebi olan insanlardır. ancak çok içip de peşi sıra el ense çekmeye başlayanları vardır ki bunlar erkek fatma sınıfına girerler; fazla içirilmemesi gereken insanlardır.
    (eksiksizuyum, 27.11.2005 16:37)
  21. örnek alınası kızlardır.
    (phantasma gory, 27.11.2005 21:28)
  22. (bkz: konsomatris)
    (radiance, 27.11.2005 21:29)
  23. rakı masasında delikanlı, günlük hayatta maskülen olmakla itham edilen kızlardır.
    (kum, 03.02.2006 23:10)
  24. kanımca çirkin bir görüntüdür, ama benim kıllığımdır bu yani...
    hele bir de ellerde kırmızı oje, elde rakı bardağı varsa, ortamdan haz alınamaz çok fazla...
    (gonewiththesin, 04.02.2006 11:06)
  25. gençlikte bira içenler
    okul bitip para kazanınca yoga yapıp,şarap içerler..bunlarında keyfi ayrıdır..o başka.sosyalleşmek için içerler genelde bu kadınlar.
    garip alışkanlıkları olanlar da vardır içlerinde..niye içtikleri belli değildir
    amerikada tırcıların içtiği viskinin dublesine tır lastiği parası verirler..jack amcaları olur jack danıels..
    ben ne "mieraba enerji-votka içicem ben"ler gördüm ki zaten hiç yoktu onlar...
    herkes hata yapar amma ve lakin

rakı için kadınlar vardır bir de
    .sade kadın değildir onlar..
    şakşuka şarkı değildir onlar için
    önüne deniz börülcesi koy,sofrada rakı olmasın " inekmiyiz canım biz diye" iğnelerler adamı
    tarifi zor kadınlardır..

edit:..dedik.meğer aşkı dijital sofralara meze etmişiz ,olsun varsın.nasıl ki anason rakıya dönüşür insanlarda dönüşürmüş.rakı içip karafakiden karalama yapan adamlar vardır bi de.adam dediğime bakma.cinsiyeti yoktur sade adamdır onlar.siz gelin onları okuyun..
    (smuredfath, 09.06.2006 12:48 ~ 06.01.2008 02:12)
 sayfa  / 6