|
|
- dinlemek isteyenlere:
(bkz: http://www.radyoodtu.com.tr/...)
- 103.1 frekansından yayınlanmaktadır.
(srce, 05.02.2005 14:16 ~ 14:17)
- (bkz: modern sabahlar)
- radyo itü aksine tüm şehirden dinlenebilen bir radyodur.
- bir zamanlar bora su ve burak can diye bir ikili vardı. clear duştan sesler diye program yaparlardı. havlu falan veriyorlardı. cenk & erdem tadında. sonra herahlde taklit yapıyorsunuz eleştirileri aldılar ki program bitti. ama kesinlikle çok orijinaldi. bir de canlı yayında bir okay karacan sürprizi yapmışlardı ki dadından yinmez. hey gidi hey.
(ephendy, 14.03.2005 20:57 ~ 21:04)
- web sitelerindeki listeler ile sizi eski şarkılarda kalakalmaktan kurtaran radyo.
- ankaranın en ii yabancı müsik radyosu ayrıca çalan şarkıları anında webden öğrenebiliyorsunuz.yok o da mı olmadı?dinlediğiniz saati yazın sonra bi ara webde yine öğreniyorsunuz.(bkz: adı bilinmedik şarkı kalmasın)
- (bkz: kültür pazarı)
- djlerini ve haber spikerlerini odtü radyo topluluğundan sağlayan kuruluş,kaliteli müzik yapar ama program isimleri felakettir. rockare , sondurock, hisseli istek kumpanyası.. mutlaka bir yerden benzetme yapmak zorunda hissetmişler galiba..bir de djlerin amatörlüğü çok göze çarpar.
(neutral, 27.06.2006 19:43 ~ 30.06.2006 21:45)
- ankarada rock yabancı rock müzik çalan birkaç radyodan biri(bkz: radyo hacettepe)(bkz: radyo bilkent).ancak eski günlerini aratır olmuştur çünkü artık trt ye benzer bir yayın felsefesi tutturmuşlardır.şöyle ki:her 3-4 şarkıdan sonra 5-6 dakika reklam vererek dinleyici kitlesinin sabrını ölçmek için kurulmuş olan bir istasyon haline gelmiştir.
bunun yanısıra saat 20:00 dan sonra yayınlanan rock'dark ve son durak(sondurock) programı dinlenesidir.başarılıdır.
- çevre sokak'taki november isimli mekanda leziz bir yılbaşı partisi düzenleyen leziz radyo.. takipçisiyiz..
- (bkz: modern sabahlar)
(bkz: küçük mübaşir)
(bkz: adamım)
- zamanında boteb modunda online internetten dinlenmesi sürekli problem arz eden vew çok tepki çeken sonraları (telefonlarına baktığım dönemde..) bu hatayı baya düzeltmiş gözüken, kulağa hoş gelen müzikleri dinletmeyi ilke edinen dj lere sahip güzel radyo..
- programlarını mp3 formatında sitesinden indirebildiğimiz radyo.
bu hareketiyle beni sevinçten havalara uçurmuştur. aylar sonra doya doya modern sabahlar dinledim.
teşekkür etmek istiyorum burdan.
(bkz: ağlamak istiyorum sayın seyirciler)
http://www.radyoodtu.com.tr/...
- ankarada 103.1 frekansından yayın yapan,en doyurucu sohbetleri ve müziği dinleyebileceğiniz radyo kanalı.cıngılıda harikadır "radyo odtüüüüüüüüü ,yüüüüz üüüç noktaaa biiirr"
canlı dinlemek için http://www.radyoodtu.com.tr/...
- ankara'nın en güzel radyosu..
- eagles'ın son çıkardığı enfes single'ı fast company'i sık sık çalan leziz radyo..
- eski 45liklerden, tangolara her müzik türünü dinleyebileceğiniz ankaranın en güzel yanlarından biri. gece yarısından modern sabahlar başlayana dek, sabaha kadar süren kesintisiz müzik yayınında keşke çalsa dediğiniz pek çok parçayı duyabileceğiniz türkiyenin en iyi yerel radyosu.
- zorlu beytepe yollarında bana arkadaşlık etmiştir.kesinlikle ankara'nın en iyi radyosudur.şimdi internet üzerinden dinledikçe hüzünlenirim.
- ankarayı özleten nosyonlardan biridir.
öyle pervasız, öyle güzel bir yayıncılık yaparlar... tüm programlarında.
türkiyede non-stop dinlenebilecek yek radyodur.
|