otobüste dinlerken az yukarısından gelen türkü ve az aşağısından gelen blues gürültüleri nedeniyle "koskoca holding bi sağlam verici oturtamadınız" dememe sebep olan, ne zaman ne dinlemek istediğimi benden iyi bilen, ruhumun süt annesi olan ve bağımlılık yaratan radyo istasyonu.
pazar günleri 11:00-15:00 arası yayınlanan akustik programı çok iyidir.gerek şarkıların akustik versiyonları gerekse de konser kayıtları çalınır,insan böyle acayip mutlu olur "a şarkıya bak nası da güzel olmuş" der sonra.
24 saat dinlenilesi, pazarları akustik, tahli yol ve laneth programlarının asla kaçırılmaamsı gereken ev sahibi radyo.. "ben ipek arıbaş, ben gülşah.." sözlerini duymaktan asla bıkılmaz.. olmadık anlarda inanılmaz şarkılar çalıp, dinleyici kendilerinden almakta üzerlerine yoktur.. allah yokluğunu göstermesin.
rock fm çıktıktan sonra popülaritesini yitirmiş gibi görünsede aslında her zaman alternatif müzik kategorisinde çok kaliteli parçalar sunan ve şarkı arası geçişlerde ve reklamarda çok güzel şarkı sampleları kullanan fm frekansındaki en kaliteli radyolardan biridir.
kendisi için seçmiş olduğu "modern hayatın sesi" sloganını değişik müzik ve seslendirmelerle veren radyo.fakat ilginç olan bu sloganı çan sesinin ardından veriyor olmalarıdır ki insana çan sesinin modernizm olduğunu mu aşılıyorlar anlayamadım.