görseller
radio x 

belki ilginizi çeker
  1. · grand theft auto san andreas
  2. · grand theft auto vice city
  3. · personal jesus
  4. · oyunların müthiş şarkıları
  5. · welcome to the jungle
gündem
  1. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  2. · the twilight saga new moon
  3. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  4. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  5. · günün tek şarkılık özeti
  6. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  7. · beşiktaş
  8. · aynı anda iki kişiyi sevmek
  9. · 80 milyon yıl çiftleşmeden yaşayan canlı

radio x  

1. grand theft auto san andreas isimli oyunda, araç kullanırken dinleyebileceğiniz radyolardan birisi. sounds of modern rock sloganıyla müzik çalan radyo. yolda sakince gidip, radyo dinlerken, bir anda killing in the name gibi bir parça karşınıza çıkabilir ve akabinde sağda solda kargaşa yaratmanıza neden olabilir. daha sakin bir şeyler arayanlar için ise k rose daha iyi bir seçimdir.
    (ceyyar kermit, 08.03.2008 03:32)
  2. ozzy osbourne - hellraiser çalarken, oyunun neresinde olursanız olun, hemen bi chopper'a atlama isteği uyandıran radyo..
    (escaflowne, 08.03.2008 03:36)
  3. ayrıca bu kanal çalarken çöldeki area 69* üssüne gidip etrafında dolaşırsanız kanal cızırtı yapacaktır.
    (eazy, 08.03.2008 03:59)
  4. gta san andreas isimli oyundaki radyo istasyonlarından biri. oyundaki hikayenin geçtiği dönemin modasına uygun olarak (sene 1991) bolca grunge ve alternatif rock parçası içerir playlist'i. radyonun dj'i olan sage ismindeki genç bayan klişe ötesi bir x kuşağı üyesidir, "karanfil sigarası içip ciğerlerimi mahvediyorum" demekten ve her çeşit uyuşturucuyu kullanmış olmaktan gurur duyar, "babam zengin ama bu benim salaş görüntüme engel olamayacaktır" der, "dave gahan'a gel evime taşın dedim, olmaz dedi" ve "danzig grubunun bütün üyeleriyle yattım" şeklinde beyanatlar verebilecek kadar da çılgındır, sınır tanımamaktadır kendisi. eh, x kuşağı olmak da bu olsa gerektir. kısacası radyonun playlist'i döneme ışık tutacak ölçüde güzeldir kanımca, bir tek nirvana eksiktir, onu da sokaklarda dolaşan kurt cobain kopyası adamlarla dengelemişler diyelim bir nebze olsa da.

radyonun tracklist'i aşağıdaki gibidir:

helmet - "unsung"
    depeche mode - "personal jesus"
    faith no more - "midlife crisis"
    danzig - "mother"
    living colour - "cult of personality"
    primal scream - "movin' on up"
    guns n' roses - "welcome to the jungle"
    l7 - "pretend we're dead"
    ozzy osbourne - "hellraiser"
    soundgarden - "rusty cage"
    rage against the machine - "killing in the name"
    jane's addiction - "been caught stealing"
    the stone roses - "fools gold"
    alice in chains - "them bones"
    stone temple pilots - "plush"
    (tembel hayvan, 23.07.2009 01:04)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil