itü sözlüğün en popüler msn grubunun matrikisteki kod adı... 3-4 aydır açık olan gruba alımlar şimdiye kadar ücretsizdi, biraz daha üye kazanalım aylık 20$ dan köstüreceğiz vip üyeliği haberiniz olsun... sözlük yazarlarının msn'de buluşma mekanının adresi de şöyle;
group182266@groupsim.com
eklemeniz yeterli, bir tık kadar yakınınızda...
reklamlar bitti...
bir grup sözlükçünün ve uçurulmuş sözlükçünün kendi halinde takıldığı msn grubunun adıdır.
bu gruptaki totoşlar kendi aralarında zirvemsi toplanmalar falan yapıyorlar, gece sabaha kadar boş boş konuşuyorlar falan. çok rererö bir ortam, çok.
girdiğim gibi çıktığım grup olmuştur. içinde
amele mektebi gibi bir yazar barındırıyore.
boktan bir yer. (tanım)
gelmeyin sakın.(tavsiye)
ben varım.(reklam)
itü sözlüğün ilk msn grubu. içinde hiç bir entrika dönmeyen moderatörleri gayet efendi uslu kafa olan adamlar. grup elemanları da keza öyle. giren adam mutsuzsa bir anda mutlu oluyor efenim durduramıyoruz.
adresi de verelim tam olsun.
group182266@groupsim.com
garip sözlük yazarlarının toplandığı bir grup!?! hepsi en az benim kadar anormal, kendi evimde gibi hissediyorum burada... eheh eko!
smileyden tahrik olan insanların da konuşmalara katıldığı, oldukça can sıkıcı zamanları değerlendirmek için konuştuğumuz, işimiz bittiğinde engellediğimiz, canımız gene sıkıldığında gene engeli kaldırdığımız msn grubu..
kullanıyorum seni grup.. ayrıca şu an avatardaki resim ibrahim erkal dır..
burdan seslenmek istediğim grup. elimde olmayan nedenlerle msn'e giremiyorum, sizi çok özledim... kendinize iyi bakın. si yu in anodır layf bıradırs...
(bkz:
duygusal giri girmek)