görseller
rabbim bana cleveland dedirabbim bana cleveland dedi
rabbim bana cleveland dedirabbim bana cleveland dedi
belki ilginizi çeker
  1. · lebron james şaşkın
  2. · i said saçlar no dedim
  3. · bağcılar a git
  4. · lebron james
  5. · unakıtan
  6. · neverland
  7. · 1
  8. · rabbim bana cleveland dedi
  9. · akpartitube com
  10. · rabbim bana oneminute dedi
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · yeşim salkım
  2. · 2012
  3. · günün tek cümlelik özeti
  4. · domuz gribi
  5. · banu güven
  6. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  7. · ugg düşmanı ezik kızlar
  8. · peugeot j9
  9. · kedinin eve sabaha karşı dönmesi

rabbim bana cleveland dedi  

sayfa  / 9
  1. maliye bakanı kemal unakıtan'ın eşi ahsen hanım'ın ameliyat için neden eşini amerika'ya götürdüğünün beyanatı. atatürk "beni türk hekimlerine emanet edin " demişti ama ahsen hanıma da rabbi cleveland demiş. ayrıntıları şöyle:

unakıtan’ın eşi ahsen unakıtan, eşinin ameliyat olması gerektiğini öğrenince bunu hiç kabul edemediğini belirterek bakan unakıtan’ın kendisine “ama bakan dedi ki ahsen, ben artık millete maloldum artık sadece sana ait değilim” dediğini söyledi. ameliyat yerinin kendi içinden geçtiğini belirten ahsen unakıtan “açtım ellerimi dedim ki ya rabbi, bu nerede olursa iyi olur. ben şu anda hiçbir şey düşünemiyorum.sen bana doğru ve hayırlı yolu göster ve beni oraya yönelt diye dua ettim. bakana ki benim içime amerika da cleveland yazıyor ,önce rabbime sonra oraya gidersek dedim ve peki dedi yolculuk böyle başladı” dedi.
    http://www.gercekgundem.com/...
    (polikina, 05.03.2009 14:27)
  2. (bkz: lebron james)
    (alkolik2000, 05.03.2009 14:30)
  3. (bkz: lebron james şaşkın)
    (sheed, 05.03.2009 14:31)
  4. tiksinç beyan. midem bulanıyor yemin ediyorum, midem. sadece mecazi olarak değil fiziken de bulanıyor. burası dünya mı gerçekten yahu? gerçek, bildiğimiz dünya di mi? şu gazetelerdeki resme bak, şu söylenenlere bak. kafayı mı yemiş bu insanlar? bu tiyatro nasıl izleniyor allah aşkına?
    (üç kademeli su ısıtıcısı, 05.03.2009 14:34)
  5. talihsiz, amaç dışı, tehlikeli, cahil, at gözlüklü -siz ne derseniz deyin- bir beyanat..

bu zihniyetin tepemize kadar çıkmasında suç herkeste ve her birimizde.. sustukça sıra bize geldi.. ekonomik yükü ağır bir ülkenin fukara edebiyatını seven bir lider seçmesi çok normal. dini kendi güç emellerine alet etmeleri hiç de zor olmadı ve istedikleri desteği de buldular.

dini liderleri* amerika'da, oğulları eğitim gördü amerika'da, ameliyatlarını oldular amerika'da.. ne varmış şu amerika'da yahu?
    (vikartindur, 05.03.2009 14:42 ~ 13.05.2009 17:18)
  6. hala din sömürüsü ile enayi yerine konduğunu anlayamayanlar için bir anlam ifade etmesini ümit ettiğim beyanat.

çoğunluğa ssk, orada da bir iki yıl içinde sıra gelirse diyen o rab, bunlara cleveland diyor işte.

burada servet düşmanlığı yapmak istemiyorum. hepimiz önemli bir ameliyat için maddi durumumuza göre en iyi hastaneyi seçeriz seçmesine de; böyle bir beyanat vermek ne oluyor. tiksinç, üzücü, onur kırıcı.
    (arapbebek, 05.03.2009 14:43)
  7. (sinirlenmiyim diyorum, yapamıyorum. olmuyor. hakaret yok rocky, hakaret yok)

maliye bakanının eşinin gerçekten mükemmel bir açıklamasıdır. bence bir ekol olmadır.

öncelikle ahsen hanımı ve rabbini kutluyorum. allah muhabbetlerini arttırsın. din bilgim zayıftır, idare edin. neyse hiç unutmam bi arkadaşım vardı, taa ilkokuldan lise bitene kadar fiilen arkadaşlık ettik. aile dostumuz falan olmuşlardı. bunun babası ne alkol, ne sigara kullanan, 40 lı yaşlarında kapı gibi bir adamdı. sonra bir süre nedensiz başağrısından sonra onlara rabbleri (tek b mi olcak lan?) nedense bir cleveland, minnesota, los angeles hiç olmadı wyoming bile dememiş, kasabanın "devlet hastanesi" demişti. gerekli teşhis zamanında yapılabilecekken sapasağlam adam sağlık sisteminin azizliğe uğradı ve kendisi 9 yıldır yaşamamaktadır.

lan!!!! laaaaan. tutun lan beni. titreme geliyo, biri bana gelsin
    (alkolik2000, 05.03.2009 14:46 ~ 14:47)
  8. ''bu saate kadar kendi çapımda inançlı idim, ama yemin ediyorum bu ve benzeri şebeleklikler inancımı sorgulattıracak bana, o derece hani'' dedirten ahsen unakıtan beyanatıdır kendileri.

bünye zaten yatkın allahsız olmaya (bkz: adanalı) bunlar gibiler yüzünden hepten hızlanacak süreç
    (oturundiyorkendileri, 05.03.2009 14:47 ~ 09.03.2009 07:36)
  9. (bkz: i said saçlar no dedim)
    (wondrous, 05.03.2009 14:47)
  10. cleveland'ın rabbin dilinde "git başımdan" demek olduğunu anlamızı sağlayan beyanattır.

hep birlikte cleveland dememiz gereken bir gürühtur bunlar.
    (mahmur beste, 05.03.2009 14:48)
  11. - rabbim bana cleveland dedi.
    - ona bakarsan bana da quagmire dedi.
    - eee?
    - rapid var mı?
    (tembel, 05.03.2009 14:50)
  12. (bkz: içinde cleveland yazan ahsen unakıtan)
    (diazepam, 05.03.2009 14:52 ~ 15:13)
  13. her yapılanın içine allah'ın karıştırılması nasıl bir şeydir, net bir şekilde görmemize neden olan açıklama. acil şifalar diliyoruz. bu şiir de gönlümden koptu;

şol cleveland'ın ırmakları,
    akar allah deyu deyu,
    çıkmış unakıtan bülbülleri,
    öter allah deyu deyu...
    (ceyyar kermit, 05.03.2009 14:53)
  14. dalga mı geçiyorlar, yoksa masal dinleyip-anlatmaktan inanır hale mi geldiler, yoksa fena uçtular sohbetleri bu boyuta mı erişti rableriyle? daha fazla soğutmadan sussalar keşke...
    (heidi, 05.03.2009 14:54)
  15. -rabbim bana cleveland dedi.
    +olm siktir git başımdan, geçen yıl da böyle diyip yatırttın bütün parayı cleveland' a. boston aldı kupayı.
    -ama lebron çok yalnız kaldı.
    +yalnızlık allaha mahsus.
    -o da doğru.
    (alkolik2000, 05.03.2009 14:55)
  16. bunlara oy veren, inanan herkesi nasıl eşek yerine koyduklarının kendi ağızlarından itirafı olan beyanattır. fakirin kapısına pişmeyen nohut, küflü makarna, kendilerine karidesli makarna, fakire hastane kuyruklarında perişanlık, kendilerine amerika yolları.
    bu kadar vicdansız, yüzsüz olabilenlere bir oy bile haramdır.
    bu kadar enayilik yetmedi mi uyan be halkım....
    (polikina, 05.03.2009 14:56 ~ 15:00)
  17. rab akrostiş yapmıştır-ve lakin anlaşılmamıştır-

canım sıkılıyor artık
    lakin yaradan'ım, sabrediyorum
    en nihayetinde
    vereceğim cezanızı ya du bakalım
    ettiniz içine bana olan inancın
    lafınızı bilmezsiniz
    ağzınızı kulağınızı boşa vermişim ki duymazsınız
    ne edeyim ben size a kullarım
    dirlik düzenlik de bırakmadınız
    (mahmur beste, 05.03.2009 15:00 ~ 15:02)
  18. - ya rabbi, bu nerede olursa iyi olur. ben şu anda hiçbir şey düşünemiyorum. sen bana doğru ve hayırlı yolu göster ve beni oraya yönelt
    + bağcılar'a git.
    (camel, 05.03.2009 15:05)
  19. - hüseyin
    - he kuzum
    - şimdi sen hastasın ya
    - olsun canım, geçer
    - ben dua ettim iyileş diye
    - canım benim sağol, allah dualarını kabul etsin
    - sonra gece rüyamda bi ses duydum ama hüseyin
    - hayır olsun canım ne duydun
    - klivlınd gibi bişey tam hatırlamıyorum
    - allah allah o da ne ki
    - ilaç ismi falan mıdır acaba sorsak mı bizim eczacıya
    - sorarız canım. hadi sen battaniyeleri hazırla da çıkalım yola, sabaha anca varırız hastaneye. muhtara söyledim traktörle bırakacak bizi ilçeye. inşallah kardan kapanmamıştır yollar.
    (mahmur beste, 05.03.2009 15:06)
  20. bir ahsen unakıtanyapımı, sürreel bir yaklaşım.

-sordum sarı çiçeğe
    +cleveland
    -nasıl daha soruyu sormadım
    +ben soruyu biliyorum
    -cevap ne demiştin
    +karacaahmet.
    (agustos, 05.03.2009 15:11 ~ 15:12)
  21. - ya rabbi, bu nerede olursa iyi olur. ben şu anda hiçbir şey düşünemiyorum. sen bana doğru ve hayırlı yolu göster ve beni oraya yönelt
    + pencerenin altı iyi olur, hem güneş de alır
    - nasıl yani?
    + dua ederken isim versen ne de güzel olur değil mi? işaret sıfatları ile konuşma benle...
    - ha pardon ya, kemal unakıtan o zaman
    + cleveland
    - bu mudur?
    + budur. elindeki saksıyı da bırak. bi kaza çıkacak şimdi...
    (camel, 05.03.2009 15:13)
  22. (bkz: bostonlular kızgın)
    (sheed, 05.03.2009 15:16)
  23. boston celtics koçu doc rivers'ın 'daha da sormam rabbime' şeklinde karşılık verdiği açıklama.
    (kerk, 05.03.2009 15:17)
  24. açtım ellerimi dedim ki ya rabbi, bunlar defolup gitse ne iyi olur. ben şu anda hiçbir şey düşünemiyorum.*sen bana doğru ve hayırlı yolu göster ve beni oraya yönelt diye dua ettim.

rabbim bana "çankaya" dedi.

orda kökü bunların.
    (kitiara uth matar, 05.03.2009 15:18)
  25. yakıında kendilerini peygamber de ilan ederler bu hızla! ilk emir klivlınd. tövbe ya, insanı günaha sokuyorlar...
    (kırılgan düşler, 05.03.2009 15:19 ~ 15:19)
 sayfa  / 9

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil