ıslak kekimin tarifini alıp geri vermeyen yazarlardan. emek vermiştim onun için, anneme de sormuştum, uğraşmıştım ona yazabilmek için; ama o ne yaptı, bir giri yazdı nick altına sonra da unuttu gitti bizi. açım sözlük, yurdumda mutfak yok, karnımı doyuran hiç yok.
(bkz: kandırıldım nazlı yarim sonunda)
çok samimi ve içten olduğunu düşündüğüm, bana bunu yansıtan, düşündürten yazarlardan biridir. sağolsun kırmadı beni. birşey rica ettim kendisinden. tamamdır, seni mi kırıcam dedi. nasıl sevindim, nasıl sevindim anlatamıyorum bak. halbu ki çok abuk bişi istedim. bir masalın içine sürükledim kendisini, isteğimi kabul ederek prenses oldu. sevindirdi, yüzümü kara çıkarmadı.*
ders çalışması gereken yazar. vicdanının sesi olarak (aynı zamanda bir anne olarak) bunu sürekli hatırlatıyorum kendisine. ancak çok değil iki hafta sonra falan roller değişecek sanırım. etme bulma dünyası sonuçta.
bir elf kadar güzel ve duru; aynı zamanda da bir anime karakteri kadar sevimli olduğunu iddia eden yazar. eğer doğruysa eylem planı şöyle:
yarın evinin önüne kuruyoruz bizim tapınağı. henüz tam karar verebilmiş değilim ama günde 8 vakit tapınalım diyorum ben. değişik fikirlere de açığız tabi. pencereden tek bir parmağını uzattığında mutlaka bir kurban vermeliyiz. parmak sayısına göre kurban da artmalı. bu kural her saç teli için de geçerli elbette. isim olarak bir şey bulamadım henüz. " allahın var mı ılan!? " olabilir mesela. ama daha kısa bir şeyler olsa fena olmaz hani.
böyleyken böyle işte. sözlerimi bitirirken sözlüğümüzün yağız delüğanlılarına selam eder, göz kırparım. yarın görüşürüz.
oehh, tatito ve alex'in yeni toplaşka arkadaşı. horny'den sonra açılan boşluğu kapatabilmesi son zamanlarda umduğu en saçma şeydir. ha bir de elften olma, animeden doğma bir insandır sağ olsun.
harry potter hayranı. asşldkaşkdakda. hayatımda daha evvel hiç bu kadar gülmemiştim aga. madem 13 yaşındasın, sözlükte işin ne lan? hayır yazar alımı yapılırken denetleme de mi yapılmıyor nedir.
bir de " her yer beyaz yatak görünüyor gözüme " dedi. tabi bu cümlenin öncesini ve sorasını yazmıyorum buraya. yazmıyorum ki değişik anlamlar çıkarılabilsin. yazmıyorum ki mahalle baskısını üzerinde hissetsin. yazmıyorum ki sitesi heklensin!