görseller
rüstem batum 

belki ilginizi çeker
  1. · şu sıralar ne yaptıkları merak edilen eski ünlüler
  2. · rüstem
  3. · batum
  4. · ilhan mimaroğlu
  5. · 90 lardan sonra kaybolan ünlüler
  6. · saint joseph
  7. · beyninizi tokatlayan program
  8. · 29 nisan 2007 cumhuriyet mitingi
  9. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · 2012
  2. · çok istenip de olunamayan meslekler
  3. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  4. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  5. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  6. · günün tek kelimelik özeti
  7. · giyotine yolladılar gitmedim
  8. · ayvalık yat turu zirvesi
  9. · kaldırım taşı görünümü

rüstem batum  

1. önemli bişeylerin çevirmeni olduğunu hatırladığım ama ne olduğu kısmında takıldığım, çocukluğumun takım elbiseli amcası
    (bınar, 02.03.2005 22:47)
  2. tok şov programının tanıtımında ''rüstem batum show,beyninizi tokatlayan show''sloganını kullanan insan.reklamının ilginç yanı neüdü belirsiz büyük ihtimal öküz ya da ineğe ait olan bir beyne 2 şamar atılarak tanıtımının yapılmasıydı.tanıtımında bile beyin tokatlardı.
    (benikoyupgitmeneolursun, 17.01.2006 15:58)
  3. bundan yıllar evvel bodrum gölköy'de özellikle tiyatro sanatçılarının kaldığı turkuaz motel'de mayolu halini arkadan görüp ortalıkta üstsüz dolaşan bir kadın zannettiğim eski talk şovcu.
    (okulluserseri, 17.01.2006 19:10 ~ 19:11)
  4. skytürk'te her pazartesi saat 21:00'de "rüstem batum'la söylenmeyenler" adlı bir program yapmaktadır. programın talk şovla yakından uzaktan ilgisi yoktur, daha çok tartışma programı ya da röportaj tadında geçen kaliteli bir yapım.
    (okulluserseri, 17.01.2006 19:24)
  5. skyturk'de telefonla katıldığı programda tandoğan meydanında ve çağlayan'da yapılan mitinglere katılan insanların kandırıldığını ve bir çeşit darbe çığırtkanlığı yaptıklarını savunmuş, değil yüzlerce çocuk daha fazla çocuğun kuran okumasının sorun teşkil etmeyeceğini, 23 nisan'daki tesettürlü kız çocuklarının ortaya çıkmasının hükümet ile herhangi bir bağlantısı olmadığını ancak kapısına gelip kendi çocuğunun kapatılması söylendiğinde tepki göstereceğini, türkiye'de laikliğe karşı herhangi bir hareketin olmadığını ve bir nevi bu mitinglere katılanları birilerinin söylediği gibi bindirilmiş kıta sözünü savunduğunu açık ve seçik belli etmiştir. satılmışlık olur da bu kadar açık mı olur diyesi geliyor insanın (bkz: medyayla ilişkileri askıya almak)
    (why georgia, 01.05.2007 12:59)
  6. magic box inter star zamanlarıydı sanırsam; özel televizyonların ilk kurulduğu yıllarda ekranlardan tanımıştık. trt'nin katı anlayışının yerini daha gevşek, hatta denetimsiz bir yayın anlayışına bıraktığı yıllarda talk show kelimesini beynimize kazıyan ilk adamdı yalnış hatırlamıyorsam. rüstem batum show adlı programla izleyicileri ile buluşuyor, yine o yıllarda rating kelimesi yine bu programla zihinlerimizde yer ediyordu.

o zamanların rekor ücretini bağlı bulunduğu televizyon kanalından alan rüstem batum sanırım reklam ücretlerinden de hisse istemesi sebebi ile yayınına son veriliyor ve o zamanki şöhretini bir daha yakalayamıyordu.

''bu işi ilk ben yaptım'' diyen uzun boylu, uzun burunlu, karizma yoksunu şahısı ne zaman televizyonda görsem aklıma bu adam geliyor. zamanın komedi duayeni, levent kırca'nın da skeçlerine konu olan ve halit kıvanç, erkan yolaç gibi ustalardan sonra bu işi gerçekten daha farklı bir formatta ekranlara taşıyan adamı.
    (manha de carnival, 13.07.2007 14:28)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil