rıdvan dilmen in milli takımın başına gelmesi   

adana çık aradan

1. en güzeli rıdvan'ın isabetli "gol olur" tahminleriyle takım daha orta sahada top çevirirken yedek kulübesinin sarmaş dolaş olup zıplaması olur.
    (busburak, 03.07.2008 11:25)

2. 2012 ye kadar fatih terim kovulmadığı yada istifa etmediği sürece gerçekleşemeyecek hadisedir. fatih terim i asla aratmaz. hatta oyunu daha iyi okuduğunu düşünüyorum.
    (madboy develop, 03.07.2008 11:31 ~ 11:32)
  3. milli takım için kurulabilecek en güzel hayaldir.genç bir takım ve genç bir teknik direktör ve başarılar ve başarılar ve başarılar....

rıdvan dilmen iyidir.rıdvan dilmen süperdir.
    (kemist, 03.07.2008 12:06)
  4. fatih terimin kendisinin olmayan bir başarının üstüne konması sebebiyle, kısa vadede gerçekleşmesini tahmin etmediğim gelişmedir.

lakin olsa…

bence iyi our. rıdvan'ın futbol bilgisi, oyunu okuma, kadro kurma konusunda terim'den altında kalmayacağı da aşikar, polemik yaratıp ortamı germe, başarıları sahiplenme, egosunu sürekli ön planda tutma konusunda üstüne çıkamayacağı da.

ha dersek ki ne eksiği var. şöhret ve karizma.. bi kere rıdvan'ın bütün dünyanın tanıdığı fatih terimin şöhretinde olmaması bi handikap. fatih terim'in varlığı takımın ününü de az çok arttırıyo. sahip olduğunu varsaydığımız karizması da (ben parantez içinde bi koyem o karizmaya da) bu durumu güçlendiriyor. ancak bence bunlar fani şeylerdir. zamanla rıdvan da edinir. hem bir şahsa rağmen milli takımı tutmak zorunda da kalmaz kimse.

kısaca, yakışır rıdvan milli takımın başına...
    (dawsan, 03.07.2008 12:58)
  5. almanya'nın löw'ünü gördükten sonra zihinlere yavaş yavaş yerleşmeye başlayan düşüncedir. wishful thinkingdir. saçlar felan benziyo ya hani, ondan hep.
    (bad bad whiskey, 03.07.2008 13:32)
  6. - hocam, şu an milli takım maç yapıyor, siz ntv'de yorum. neden takımın başında değilsiniz?
    - kendimi geliştirdim ben. artık bir dakika sonrasını değil, bir gün sonrasını okuyorum.
    - nası yani hocam?
    - bakın iki dakika sonra emre'nin ortasıyla semih kafa golü atacak.
    (ulysses i anlamadım, 03.07.2008 13:38)
  7. takıma hücum yaparak savunma yaptırması elzemdir.
    (eve su getiren sucu, 03.07.2008 13:42)
  8. davulun sesinin uzaktan hoş gelmesi durumuyla benzerlik taşıyan hadise. her sorunlu yıldızın insanlarda acaba bu sefer olur mu? sorusunu uyandırması gibi rıdvan dilmen'in teknik direktörlüğü de insanları her zaman için "acaba bu sefer?" şeklinde düşündürecektir. ı-ıh olmaz!
    (zet, 03.07.2008 13:48 ~ 14:03)
  9. liderlik ve heyecan gibi özelliklerden mahrum olduğu için milli takımın başına geçmesi doğru olmayacaktır. ancak pek bilinmez rıdvan dilmen iyi bir taktisyen ve stratejisttir. neden teknik adamlık kariyerine devam etmiyor anlamam.
    (banned, 03.07.2008 18:31)