|
|
- kendisini modernize etmiş,çağın gerisinde kalmamış,rüyalarda at yarışı,sayısal loto değil,gotik hatun nerden bulunur,bira en ucuz nerde içilir gibi bilgiler veren dededir.
- büyük ihtimalle çok içmişsinizdir ve arka sokaktasınızdır.
edit: uyuşturucu kullanmayın.(ragnar, 19.03.2006 20:44 ~ 29.01.2007 23:48)
- rüyalarda daha fazla rol alan ak sakallı dedenin gölgesinde kalmış fırlama dede.
- kişinin bi taraflarının açık kaldığını simgeler efenim, derin anlamları vardır, uyanıp üstünü örtmesi gerekir gören kişinin aksi halde üşütebilir.
(ya moor, 29.06.2006 02:49 ~ 19.10.2006 11:15)
- "eller havaya uyumaya mı geldik" diyerek rüyayı diskoteğe çevirmesi olası dede
- "mercan dede" vardı burda.
- -evladım naparsan yap saça kolonya değdirme erken beyazlar..
(bkz: umut sarıkaya)
- muhtemelen ilerde
(bkz: burak gürpınar)
- gündüzleri rock barlarda garsonluk yaparken geceleri ek iş olarak rüyalara giren dededir.
- beyaz sakallı dedenin aksine aklı fikri piçliğe çalıştığı için, "şu kız sana vercek, aklını kullan kaçırma" "final mi, sen zekisin yaparsın evladım, yorma beynini boşa" "rakıya zam gelcek al bi koli zula yap şimdiden" gibi tavsiyeler vermesi beklenen dede.
ayrıca kadıköy'deki bir piercingci*, bu dedenin rüyalardan gerçek hayata fırlamış halidir.(anorash, 10.09.2006 22:50 ~ 22:53)
- - dedem dedem bana doğru yolu göster.
- kap ordan 2 kırmızı tuborg ben sana ne yollar göstericem.
- kolunda dövmesi eksik olan dededir.
- rüyada haydar dümeni görmek kadar tehlikeli bir durum. dedenin saçları da punk tarzındaysa tadından yenmez.
- (bkz: punkçı dede)
- millipiyango sonuçları vermesini beklerken birden headbang yapması mümkün olan dededir.
|