belki ilginizi çeker
  1. · sözlüğü rüyada görmek
gündem
  1. · okan bayülgen
  2. · her yerinden öpüyorum rüştü
  3. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  4. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  5. · çok istenip de olunamayan meslekler
  6. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  7. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  8. · ilginç babaanne diyalogları
  9. · ayar vermekten zevk almak

rüyada itü sözlük ü görmek  

1. sabah dokuz-akşam altı itü sözlükte yazmanın kaçınılmaz sonucu olarak,bünyenizin uykuda bile itü sözlükten ayrılmak istememesi durumu
    (arch angel, 18.08.2004 09:14)
  2. gece yarısı uyanmanıza neden olabilir..
    bi bakarsınız;

yazarken çok zevk aldığınız giriler anında çöp kutusunu doldurmuş;

aklınıza sürekli yeni şeyler gelior ancak teknik sebeplerden dolayı girilerinizi göremiyorsunuz;

ya da sözlüğün modu olmuşsunuz,şimdiye dek kıl olduğunuz yazarları def edip,kankalarınıza kıyak geçiosunuz;

türkiye savaşa girmiş * siz girilerle uğraşırsınız:

an itibariyle türkiye asker sayısını 2 katına çıkardı *;
    yan komşunun çatısı uçtu,neyseki bizde bişiy yok;

sözlük hacklenmiş, tüm fbi, cia, mit hep birlikte hackerın peşinde...

gibi fantastik olaylar rüyanızda eğlenceli olabilir, allah beterinden saklasın diyip yarım kalan uykunuza devam edebilirsiniz...
    (endoterm, 22.09.2004 06:02)
  3. eğer o günü* sabahtan akşama kadar sözlük başında geçirdiyseniz gayet normaldir rüyada itü sözlük görmek*.
    (creepingdeath, 22.09.2004 16:09)
  4. bu gece başıma gelmiş eylem. okulun bilgisayar labında herkes sözlüğe giriyordu. hayırdır inşallah...
    (bkz: bir gün herkes fenerbahçeli olacak)
    (finch, 24.10.2005 15:24)
  5. (chladoceran, 24.10.2005 15:43)
  6. mesaj kutunuza mesaj gelir "itü sözlük moderasyonu içerisinde sizi görmekten mutluluk duyarız" sonra olaylar da wondrous'un "işte yeni kadrom" başlıklı yazısını ve kendi adınızı görürsünüz. 2 dakikalık bu rüya zihninizi öyle ele geçirmiştir ki kalkar kalkmaz bilgisayarı açar, şahsım butonuna basar dördüncü nesil moderatörü yazısını görmeyi umut edersiniz. ama hayır, siz hala dördüncü nesil yazarsınızdır..
    (bkz: iktidar hırsıyla yanıp tutuşan yazar)
    (hadapkol, 13.01.2007 11:46)
  7. (wondrous, 25.01.2007 17:17)
  8. yalnızlığa delalet eder.
    (camel, 27.06.2008 20:39)
  9. aptalca bir başlık sıçmışsanız ve herkes eksi bombardımanına tutup hakaret ediyorsa kötü bi rüyadır.bu gece ezik bir şekilde uyumama sebep olmuştur..oysa ki haddimi bilerek (bkz: altıncı nesil olmak),mümkün olduğunca az giri giriyorum,az başlık açıyorum.sözlüğü tam anlamıyla öğrenene kadar bu böyle olcak sanırım.ama rüya bu işte,kimilerine ak sakallı dedeyi,kimilerine de başlık sıçan bir altıncı nesil i görme şansı -ya da şansızlığı- veriyor.
    (puppet, 06.03.2009 10:53 ~ 10:54)
  10. sözlüğün ömrünün uzamasına neden olur. güzel de olur, hoş da olur.
    (bindokuzyüzseksenyedi, 25.05.2009 00:42)
  11. iki üç gece önce başıma gelen durumdur. bir bakıyordum kendi başlığıma bir şeyler yazılmıştı. o denli istiyorum fark edilmeyi yani. dikkat çekmeye çalışıyorum ulan. bir şeyler yazın benim başlığa da hadi be. üvey evlat gibi hissediyorum kendimi. bir hoşgeldin diyenim bile yok anasını satayım. biri cüce anlatmış, biri de fransızca bir şeyler yazmış. yine ne varsa kankalarda var.
    (dis, 25.05.2009 00:44)
  12. sözlükten temiz bir haber alıncağına dalalet eder.yokta eğer sözlüğe girmeye çalışıyorsanız, çaylak olabilceğiniz, sözlükte başlıklar arasında mekik dokuyorsanız, nickaltınıza yeni bir giri girilmiştir.

hayırlara vesile olsun.
    (eristhabella, 25.05.2009 00:48)
  13. bir an önce dışarı çıkıp insan içine karışmak gerektiğine delalettir. bilgisayar başında otur otur 9 derece miyop olucaksın güzel yavrucuğum, çık gez biraz hava al. her şey sanal ortam demek değil, aaaa... bak tam da gezip eğlenecek yaştasın, yaşlanınca "aaah ah, ömrümü internette tüketmeseydim, zamanında şu dizlerim ağrımazken diskolarda zabaha kadar tepinseydim" diye kafanı çooook duvarlara vurursun...

kaynak: güzin abla rüya tabirleri kitabı
    (hikaru, 25.05.2009 06:55)
  14. windowsun açık kaldığına, kaba etlerinizin bilgisayar başında sabahtan akşama oturmaktan iyice yayvanlaştığına, üzerinde örtü tutmaz boyutlara geldiğine, yani kısaca bir yerlerinizden soğuk yediğinize delalet eder.
    (morumtrak, 25.05.2009 07:03)
  15. la manyak mısın? git karı kız gör. jenna jameson gör. kobe tai gör. ne görecen itü sözlüğü. eee gördün. sonuç. bi de bunu keyifle anlatıcan. ''abi itü sözlüğü gördüm rüyamda. her iletim sanatın doruk noktasıydı.'' ali sami'yi de gördün mü ebesinin yanında? başka doruk noktalarını da görebilirsin dikkat et. sabah sabah yine sinirlendim. ama orlando cleveland'a verdi küsküyü. sakinim sakin. ama boşverin böyle rüyaları. kimseye anlatmayın taşşak geçerler. dalga konusu olursunuz arkadaşlarınız arasında. arkanızdan ''sözlük'' falan diye bağırırlar. bir köşeye geçip ağlarsınız. dikkat. töbe töbe. tamam gör gör bişi demiyom.
    (tmb, 25.05.2009 07:07)
  16. bikaç saat önce başıma gelendir. sabahın köründe kalkıp okula gidip derslerle cebelleşmiş bi bünye olarak akşamüstü koltukta televizyon izlerken uyuyakalmışım bi sürü rüya gördüm alakasız. çocukluk arkadaşımı falan da gördüm. arada da sözlük girivermiş rüyama. bütün yazarlar nick altıma bişeyler yazıyorlardı. çeriçeri çok kötü biri şöye dandik bi karakter böyle kendini beğenmiş falan diye. anağm bütün sözlük benden nefret ediyordu rüyamda.* sonra telefon çaldı uyandım.
    (chericheri, 18.09.2009 21:36 ~ 21:37)
  17. itü sözlük'ü ancak rüyada görmek şeklinde çevrilmesi halinde değişik anlamlar yüklenilebilecek tümce.
    (crocodile, 18.09.2009 21:41)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil