belki ilginizi çeker
  1. · klozet kapağını kaldırmadan işeyen tipler
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · 2012
  2. · tunceli alevileri dinsizdir
  3. · boylumlama
  4. · aylin aslım
  5. · yeşim salkım
  6. · author
  7. · colin kazım richards
  8. · cehennemin girişinde yazan söz
  9. · herise

rüyada işediğini görmek  

1. yok öle bişi, yatağa işiyosun...
    (steinmetz, 02.09.2006 00:50)
  2. (bkz: http://www.hayirdirinsallah.com)
    (jamesdean, 02.09.2006 01:11)
  3. (bkz: sözlük yazarlarının itirafları)

ilk yaşadığım gece beni çok zor durumda bırakmış hadisedir.

sanıyorum 5 ya da 6 yaşındayım babamla bir akrabamıza yatıya gitmiştik* rüyamda büyük bir rahatlıkla işediğimi görüyorum sonra gözlerimi açtım bir de ne göreyim ? yatağın ortası olduğu gibi ıslanmış.bir anda ev sahibinin o sabah yatak toplamaya gelinceki şok anı geldi gözümün önüne, hemen birşeyler yapmam gerektiğinin farkındaydım.bir an önce temizlemem gerekiyordu.ışığının açık unutulduğu mutfağa gitmek isteği doğdu içime, ev sahibinin kapısının önünden eğilmiş vaziyette sakin sakin geçip mutfağa attım kendimi.tezgahtaki ıslak bezi alıp yatağıma döndüm ve hızlıca temizlemeye başladım.bu şekilde 4-5 tur atarak koku olmasa da renk konusunu halletmiş oldum.tabi babam da yan yatakta uyuyor.artık gördümü, görmezden mi geldi, yoksa hiç mi görmedi bilmiyorum neyse ondan sonra iş külotumu yıkamaya gelmişti.onu da hemen mutfak tezgahında yıkadım ve balkona astım sanki kuruyacakmış gibi...bu arada çıplak vaziyette evde dolanıyorum.yatağıma yattım ve külotun kurumasını bekledim, gün doğmaya başlar başlamaz hemen balkondan aldım külotumu ve ıslak ıslak giydim.sonra yatağıma girip güzel bir uyku çektim,öğlene doğru kalktığımda ne yatakta ne de külotta bir ıslaklık yoktu.

he sorarsanız o mutfak bezi ne oldu öyle çişli çişli diye, valla verecek cevabım yok.

(bkz: çocukluğuma verin)

ev sahibi anlamış mıdır, anlamıştır.ama bu yaşıma geldim bana olan şefkatinden hiçbir şey kaybetmiş değil.anlayışlı olmak bu olsa gerek.
    (crocodile, 05.09.2009 13:12 ~ 13:13)
  4. (bkz: anneden dayak yeme sebepleri)
    (mustaj, 05.09.2009 13:15)
  5. rüya tabirlerine göre; gelecekte iyi bir hayatınız olacağına ve kazancınızın bol olacağına işaret edermiş. ben diyadinnet'in yalancısıyım.
    (damdan düşen kemancı, 05.09.2009 13:16)
  6. annem karşı komşunun tuvaletine çişini yaptığını gördüğü günün sabahında üniversiteyi kazandığımı öğrenmiştim..o günden beri "bi raaahatlamaaa" olarak rüya tabiri literatürümüze geçmiştir..
    (safinaz, 05.09.2009 14:58)
  7. üşendiğinden tuvalete gitmemek için yatağa işemek. sonra anneye ama gerçek gibiydi hede hödö diye saçmalarsın.
    (ne olsun bu ya, 05.09.2009 15:06)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil