ya oluyor öyle çok da kurcalamamak lazım.
nasıl desem, hmm oluyor öyle çok da kurcalamamak lazım. geçende duşumu aldım, dedim şöyle huzurlu bir uyku çekeyim, şöyle bir huzurlu uyku çekeyim dedim, yıkanmayınca kirli rüyalar görüyorum bazı bazı çünkü.
neyse abi yıkandım böyle, süründüm kremleri falan lakin gece kan ter içinde uyandım. şimdi bizim okulun kantini var abi orada oturuyoruz işte kızlı erkekli grup olarak. muhabbet dönüyor böyle güzel yani, ama hava da nasıl sıcak bunalmışız böyle hemen ice tea'lere koşuyoruz ama faydası olmuyor ebe siken diye tabir edeyim de sen anla abi havayı.
hah işte oturuyoruz böyle ben sıcaktan kendimden geçmişim, bunalmışım böyle, fakat bir anda karşımda onu gördüm abi. bizim
oehhişte. sikeyim nevrim döndü lan, bir end
am ki sorma. ışık saçarak geldi ışığı sızan koca pencereli koridordan. parladı anasını satayım, elim kolum tutmadı yemin etmiyorum, o saçlar o gözler o sakal o bıyık o dudak o meme o göt o adssakfjalsfsafas.
sonra kalkıp bunların tamamen hayal gücümün bana oynadığı oyunlar olduğunu fark ettim, etmez olaydım hasretinden tangalar eskittim amına koyayımsal işler.