belki ilginizi çeker
  1. · rüyada kankayı becermek
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  2. · beşiktaş
  3. · günün tek kelimelik özeti
  4. · bir kadının bilmesi gerekenler
  5. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  6. · the twilight saga new moon
  7. · ugg düşmanı ezik kızlar
  8. · tuvalet yazıları
  9. · boss

rüyada arkadaşa aşık olmak  

1. rüyaların insan hayatı üzerinde ne kadar etkili olduğunu kanıtlayan olay. insanın başına gelmesi durumunda artık o arkadaşla aranızın eskisi gibi olmayacağının bilinmesi gerekir.
    (hansvoralberg, 30.03.2005 18:46)
  2. tamamen bilinç altında olan olaylar. gün içinde düşünüp yapamadığın, söyliycekken söyleyemediğin, her şeyi rüyanın içinde görebilme olasılığı.
    (yalnızlık senfonisi, 30.03.2005 21:38)
  3. (sercekafasi, 30.03.2005 21:40)
  4. - ahmet seni dün gece rüyamda gördüm
    + hayr olsun, nasıl gördün?
    - şey anlatamam..
    + hakan sende hep bunu yapıyorsun ama !!??
    (thyo, 29.01.2007 09:29)
  5. (suskungeveze, 19.06.2009 12:20)
  6. normal hayatında kendine itiraf edemediğin, şuur altında yaşattığın bastırılmış duygu biçimidir. kanımca güzel bir şey değildir.
    (castiel, 19.06.2009 12:25)
  7. gerçek hayatta aşık olunan arkadaşın aşka karşılık vermemesi durumunda insanın kendi kendini teselli şeklidir.
    (badlik amiri, 19.06.2009 13:02)
  8. bilinçaltının rüyalara sıçramasıdır.
    (indrowus, 19.06.2009 13:17)
  9. uyanınca sözkonusu arkadaşa farklı bir gözle bakmaya sebep olacak hadisedir..kimse böyle bir rüyayı boşverip geçmez,illa ki bir süre arkadaştan sevgili olabilme potansiyeli tartılır..eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmaktır bir yerde*..

ama bana sorarsanız kıçınız açıkta kalmıştır,dertsiz başınıza dert aramayın,unutun gitsin*
    (delilergibiözledim, 19.06.2009 13:18)
  10. rüyalar, bilinçaltımızın sembollerle boşaltılmasını ve rahatlamamızı sağlar. gerçek duygularımızı çok farklı şekilde yansıtır. uç bir örnek verecek olursak, ergenlik çağında cinsel hormonlarla yeni tanışan bir genç ensest ilişki görebilir rüyasında. kendisini suçlamasına gerek yoktur, çünkü bu sadece bilinçaltının en saçma düşünceyi göstererek baskılarla alay etme yoludur.
    rüya da arkadaşa aşık olmak çok masum bir semboldür. hem gerçek hayatta da duygular hep aynı kalmaz ki. bu gün arkadaşlık, yarın aşk neden olmasın?
    önemli olan kimseyi sırtından vurmadan, entrika çevirmeden yüreğinin götürdüğü yere gidebilmektir.
    (çekirdekailem, 19.06.2009 13:29 ~ 13:30)
  11. ya oluyor öyle çok da kurcalamamak lazım.

nasıl desem, hmm oluyor öyle çok da kurcalamamak lazım. geçende duşumu aldım, dedim şöyle huzurlu bir uyku çekeyim, şöyle bir huzurlu uyku çekeyim dedim, yıkanmayınca kirli rüyalar görüyorum bazı bazı çünkü.

neyse abi yıkandım böyle, süründüm kremleri falan lakin gece kan ter içinde uyandım. şimdi bizim okulun kantini var abi orada oturuyoruz işte kızlı erkekli grup olarak. muhabbet dönüyor böyle güzel yani, ama hava da nasıl sıcak bunalmışız böyle hemen ice tea'lere koşuyoruz ama faydası olmuyor ebe siken diye tabir edeyim de sen anla abi havayı.

hah işte oturuyoruz böyle ben sıcaktan kendimden geçmişim, bunalmışım böyle, fakat bir anda karşımda onu gördüm abi. bizim oehhişte. sikeyim nevrim döndü lan, bir endam ki sorma. ışık saçarak geldi ışığı sızan koca pencereli koridordan. parladı anasını satayım, elim kolum tutmadı yemin etmiyorum, o saçlar o gözler o sakal o bıyık o dudak o meme o göt o adssakfjalsfsafas.

sonra kalkıp bunların tamamen hayal gücümün bana oynadığı oyunlar olduğunu fark ettim, etmez olaydım hasretinden tangalar eskittim amına koyayımsal işler.
    (alexander supertramp, 19.06.2009 13:50)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil