belki ilginizi çeker
  1. · çenekafalar
gündem
  1. · 15 kasım 2009 galatasaray fenerbahçe basket maçı
  2. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  3. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  4. · author gibi erkekler
  5. · 100 opera
  6. · kurban bayramı vahşeti
  7. · itü sözlük yazarlarından şiirler
  8. · uçmak
  9. · atatürk ün her şehir için bir şey söyleme ihtiyacı

quintino  

1. 4. nesil balım.

çilekeş yılların rutubetinde, yan odadan gelen radyo sesinin müsebbibidir bu adam. canım sıkıldığında gözlerimin aradığı, etrafımda göremediğimde üzüldüğümdür..

bazen yanan bir sigara sessizliğinde, bazen de o yanan sigaranın dumanı kadar eğlencelidir.

olmazsa olmazdır. candır.
    (gxix, 09.04.2007 14:11)
  2. müthiş bir sinema eleştirmenidir..

"yok efendim oraya atla, buraya ağ fışkırt, şuradan zıpla oraya kon, siyah giyin rakı iç, karıya kıza laf at.."

(bkz: spider man 3)
    (gxix, 15.05.2007 21:55)
  3. (bkz: quentin tarantino)
    (camel, 16.05.2007 17:44)
  4. bass gitar gördüğünde "aa ben çalarım lan bunu" diyen, "hadi len" dediğimizde ise iddialaşıp bizi -ne mutludur ki- mort eden süper kişi. yeni bassistimiz.
    (gxix, 20.05.2007 23:34)
  5. "abla be sen de 4 senedir 25 yaşındasın maşallah nasıl bir yaşsa o hiç ilerlemiyor" tarzı söylemleri olsa da arada, iyi çocuktur quintino. en zor anında bile dirayetlidir en müşkülde olduğunda dahi kendisine ihtiyacı olan insanları düşünüp ayakta kalmayı başarır. öyleki trafik kazası geçirip yaşam mücadelesi veren abisini ilm-i tababetle değil azmiyle, sevgisiyle, direnci, duaları ve isteğiyle hayata bağlamıştır. sadece abisine değil tüm ailesine destek olmuş ve olmaya da devam etmektedir. hayırlı evlattır, akıllı çocuktur, başarılıdır e daha ne diyeyim gxix 'in de dediği gibi gral insandır gral...
    (çeyrek asır, 10.07.2007 13:49 ~ 13:51)
  6. wordabula cengaveri. yanına oturduğumda dikkatinin dağıldığını iddia eden, fek'at yanından ayrılınca hazin sonundan kurtulamayan, üstüne beraber oynadığımızda ise akla hayale gelmeyecek şekilde rakip tanımadığımız hedonist herif.

hedonist bu. nereden biliyorum, çünkü yaklaşık 3 saat sonra finale girecek. öyle işte.
    (gxix, 30.07.2007 05:28)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil