belki ilginizi çeker
  1. · meselem
  2. · tellcom
  3. · saniyede 11 mb ile dosya indirmek
  4. · quicknet
  5. · smile adsl
  6. · tellcom
  7. · ttnet
  8. · iptv
gündem
  1. · ugg düşmanı ezik kızlar
  2. · annenin gençlik fotoğrafları
  3. · disko kralı
  4. · okan bayülgen
  5. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  6. · prison brake
  7. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  8. · tanrı nın bulunmadığı yer
  9. · ulaşamadığı ciğer olmayan kedi

quiknet  

1. her site ile görüşme yapıp, sitelere fiberoptik altyapı hazırlıyorlar. sanırım sitedeki merkezden de uydu vasıtası ile veri gönderip-alıyorlar.
    (thedewil, 29.07.2008 14:44)
  2. çakallıkta telekomla yarışacak olan internet hizmeti.
    (hayaleddin, 18.11.2008 10:12)
  3. anadolu yakasında yapım süreci süren kadıköy - kartal metro hattı güzergahında fiberoptik kablo çalışmalarını hızlıdan sürdürülen tellcom hizmeti.
    (cursed, 18.11.2008 13:21)
  4. 100 mbit hızı hayalden öte gerçeğe çeviren bir tellcom hizmeti. yalnız bildiğim kadarı ile sadece sitelere hizmet veriyorlar/verecekler/vermeye devam edecekler. tabi siteniz 1 milyar gibi bir ödemeyi kabul ederse.

100 mbit hız ile 1 dvd boyutundaki veriyi aşağı yukarı 6-7 dk civarında indirebilirsiniz. bir axxo dvd-ripini (700 mb) indirmeniz ise yaklaşık 2 dk sürer tahminen. şu an için bu hızın bedeli hizmetin götürüldüğü yerlerle sınırlı olmakla beraber 109 ytl. 1-2 yıl içinde bu fiyatı sabitlediklerini garanti ediyorlarmış. bu hızın alınabilir fiyatlara çekilmesi gerçektende hoş türkiye için. çok sınırlı bölgelerde de olsa bu fiyatları telafuz etmek bir umut biz tt kullanıcıları için.

umarım türk telekom 2009 yılı ile beraber hız/fiyat konusunda tarifelerine güzel bir ayar çekerek bizi mutlu eder. en azından 1 mb tarifeleri 2 mbit'e çekip upload hızını da yüksek tutarsa yurtdışı orijinli p2p (torrent) sitelerinde rezil olmayız.
    (jugador, 25.12.2008 17:45)
  5. bunu görüp, ttnet açısından ümitlenecekler, boşuna hayal kuruyorlar....

varolan telefon hatları değiştirilmeden; ki telekom şu an için böyle bir şey planlamıyor maliyet yüzünden, bu tür hızları biz ttnet aboneleri anca rüyamızda görmeye devam edecez...

ha tabi böyle bir bağlantı için, fiber döşemek gerekiyor. hiç bi kurum da kalkıp bütün yurda fiber döşeyecek güçte değil...
    (orochimaru, 25.12.2008 17:50 ~ 17:57)
  6. (bkz: @3069165)
    (absent, 03.02.2009 17:45)
  7. an itibariyle sahip olduğum internet hizmetidir.
    download hızı şu anda saniyede 1.2 megabayttır. daha sabah 108 kbps ile inerken bu hızı görünce insanda bir yavşama oluyor doğrusu.
    (bkz: orgazmdan daha zevkli anlar)
    (anarchistrockstar, 06.02.2009 14:34)
  8. bugün "kampanyamız temmuz ayında bitecek isterseniz aynı fiyata 4 kat daha hızlı internet bağlayalım" diyerek beni göklere çıkarmış internet hizmeti. superonline ile de işbirliği yapmışlardır.
    (orchidaceae, 11.06.2009 13:12)
  9. kafalarına göre evimi deldirler.wireless modemi alt kata koydular.hızım yarı yarıya düştü.
    tavsiyem: odanıza çektirtmek için elizden geleni yapın

meselem
    (senyendin, 25.06.2009 02:55)
  10. bağlattıktan sonra bana hiç sorun çıkartmayan download speed i 2mb/sn lerde görmeye gün geçtikçe biraz daha alıştığım, hızlı mı hızlı kullanışlı mı kullanışlı ucuz mu ucuz fiber internet. her yerde olmaması ise büyük bir şanssızlık.
    (ben bildim bileli, 23.07.2009 09:17)
  11. maşallahı olan. minimum hız olan 10 mbps'yi bir ara veremediler. aradım ettim, yardımcı oldular. nasıl yapılacağını anlattılar. oturdum hepsini harfiyen uyguladım. bir bakmışım hoop 10 mbps geri gelmiş. aranınca çok bekletebiliyorlar, evet, bu sinir bir durum. ama bir kere konuşunca işler halloluyor.

bu hızla film vs. download etmek de çok keyifli. canın sıkıldı hop indir bir film, keyfine keyif kat. işalla göt etmezler bundan sonra.
    (gory, 07.08.2009 15:22)
  12. "adsl'le aynı fiyat mk, neden bağlatmıyorum ki" diyerek bağlatmamalıydım sanıyorum. daha yeni geldi evimize ama 15 dakikada can oldu, canan oldu. lakin bu can olma bana bir ay için ayırdığım boş dvd satın alma bütçesini arttıracak gibi. belki filmleri çekip-izleyip-silme devri başlamalı benim için. 1mb'la geliyor lan torrentten dosyalar.
    (sycrone one, 15.08.2009 19:12)
  13. avcılara özellikle üniversite mahallesine şiddetle beklediğim ama senelerdir beklediğim şirket. lan ben fiber optik kabloları döşerken gördüm sizi bizim apartamnın yakınına alışveriş merkezine gidiyordu. lan allahsızlar sadece 1 sokağa gireceksiniz. bu kadar zormu lan fiber optiği döşeseniz yani ? .
    (scamp, 26.08.2009 23:33)
  14. yalnızca belli semtlere yahut büyük sitelere gelmesi elbette lezzetsiz bir yaklaşım. mesela ben de ttnet'in iğrenç servisinden, rezil müşteri hizmetlerinden kurtulup aynı paraya 10 kat süratli internet kullanmak, hayvan gibi download yaparken bir yandan da çalışabilmek isterdim. ama olmayınca olmuyor işte. bir yandan reykard, elano ve keita gibi isimlerin galatasaray'a gelmesini isterken sabri'nin de o takımda oynadığını unutuyordum mesela. keşke hayatta her istediğim olsaydı lan...

adeta beckham gibi bi adam olurdum.
    (horny meydan, 26.08.2009 23:37)
  15. geçenlerde faturayla ilgili şöyle bir şey yaşadım. normalde 49 tl ödüyor olmam lazım. 54 lira geldi fatura. altta diğer ücret servisleri adı altında 5 lira eklendiğini gördüm. faturanın daha aşağısındaki ibarede de "diğer ücret servisleri, telefonla tarife değişikliği, bilgi değişikliği zart zurt değişikliği" olduğunu belirtmişler. aradım superonline'ı mamafih kimse açmadı telefonu. 5 dk bekledikten sonra kapattım, kaderime razı oldum. 3 aydır üyeyim. ilk yaşadığım problem bu. indirdiğim tonlarca 720p aşkına şimdilik yaygara koparmıyorum.
    (gory, 25.09.2009 12:22)
  16. hızlı, akıllı ve kullanışlı internet bağlantım, bir de rapidshare birazcık daha insaflı olsa şu "ücretsiz üye"lerine *... ilk başta şaka yapıyorlar sandım adamlar kapıma gelince fakat ne güzel oldu lan 2 yıldır evimde internet yoktu... kotalı internetimin yarısını çok kısa bir zamanda doldurmuş olmam da cabası tabii...
    geçenlerde de kotamın ne kadarını öğrenmek üzere (hatta pazar'dı düşünün) aradım.. iki dakikada hallettiler lan işimi! intenretten öğrenebiliyormuşum ne güzel...
    bu güzel hizmeti almama da yardmıcı olan sevgili apartman yönetimimize teşekkür etmemiz gerek!
    şu anki kampanyalarına göre -diyelim ki 5 gb kotalı internet bağlatıyorsunuz- 3 ay ücretsiz kullanım, 1 ay 9.99 tl, sonra da 1 yıl değişmeyen fiyat garantisi ile 29.90 vaad ediyorlar... gayet iyiler lan... bi yolunu bulun bağlatın derim...
    (biletli, 12.10.2009 18:52)
  17. 7. giride söylediklerimi o girinin ayında ve şimdi olmak üzere 2 defa götüme sokan firmadır, ya da şirket işte her ne boksa.
    ulan 10 megabitlik interneti nakil ederken hangi salak 1 megabit'e düşürür? peki hangi salak 1 megabitlik hızı tekrar 10 megabite tam 9 günde yükseltir?
    hadi tamam yanlışlık olmuştur filan...
    peki şubat ayından beri kullandığım internet ekim ayında nasıl halen aktivasyon sürecinde gözükür? ve nasıl olur da bu benim hız artırma talebinde bulunduğum zaman anlaşılır?
    ve "hız değişikliği işleminiz bu hata giderildikten sonra gerçekleşir" denildikten sonra hatanın ne kadar sürede giderebileceğini sorduğunuzda, hali hazırda 2 gün olmasına rağmen nasıl " pazartesi günü hallolur dersem yalan olur" denilebilir?
    lanetlere gelesi, fiber optik kablolarında boğulasıcalar!
    almayın oğlum vallaha almayın lan. kapatmaya 120 tl istemeseler anında kapatacağım ben. 4 sene türk telekom kullandım böyle bir mallık görmedim. hızımı da 24 saat içerisinde zınk diye değiştirdilerdi. quicknete geçtikten 3 ay kadar sonra da 8 megabit hız paketi çıkardılar zaten. quicknet başvurusu yapan elime sıçayım ben.
    son olarak ismail yk'dan gelsin.
    (bkz: allah belanı versin)
    yazının 4. talebin 6. günü gelen edit: hala bir değişiklik yok durumumda. 1 megabite devam. müşteri hizmetleri ise önce pazartesiye kadar, sonra salı öğleye kadar, en son da cumaya kadar (!) talebimin mutlaka gerçekleştireleceğini söyledi. hayır şikayet edeceğim dediğinizde de pek tabi efendim yasal haklarınız kullanabilirsiniz 7 gün dolunca diyor. velhasıl:
    (bkz: quicknet ibneliğe devam ediyor hala)
    (anarchistrockstar, 16.10.2009 22:48 ~ 20.10.2009 23:25)
  18. geçen ay ödenmemiş faturaları bu aykilere ekleyerek kısa süreli fenalık geçirten, müşteri hizmetleriyle konuşulduğunda yüreklere su serpen firma.
    (gory, 16.11.2009 16:50)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil