7. giride söylediklerimi o girinin ayında ve şimdi olmak üzere 2 defa götüme sokan firmadır, ya da şirket işte her ne boksa.
ulan 10 megabitlik interneti nakil ederken hangi salak 1 megabit'e düşürür? peki hangi salak 1 megabitlik hızı tekrar 10 megabite tam 9 günde yükseltir?
hadi tamam yanlışlık olmuştur filan...
peki şubat ayından beri kullandığım internet ekim ayında nasıl halen aktivasyon sürecinde gözükür? ve nasıl olur da bu benim hız artırma talebinde bulunduğum zaman anlaşılır?
ve "hız değişikliği işleminiz bu hata giderildikten sonra gerçekleşir" denildikten sonra hatanın ne kadar sürede giderebileceğini sorduğunuzda, hali hazırda 2 gün olmasına rağmen nasıl " pazartesi günü hallolur dersem yalan olur" denilebilir?
lanetlere gelesi, fiber optik kablolarında boğulasıcalar!
almayın oğlum vallaha almayın lan. kapatmaya 120 tl istemeseler anında kapatacağım ben. 4 sene türk telekom kullandım böyle bir mallık görmedim. hızımı da 24 saat içerisinde zınk diye değiştirdilerdi. quicknete geçtikten 3 ay kadar sonra da 8 megabit hız paketi çıkardılar zaten. quicknet başvurusu yapan elime sıçayım ben.
son olarak ismail yk'dan gelsin.
(bkz:
allah belanı versin)
yazının 4. talebin 6. günü gelen edit: hala bir değişiklik yok durumumda. 1 megabite devam. müşteri hizmetleri ise önce pazartesiye kadar, sonra salı öğleye kadar, en son da cumaya kadar (!) talebimin mutlaka gerçekleştireleceğini söyledi. hayır şikayet edeceğim dediğinizde de pek tabi efendim yasal haklarınız kullanabilirsiniz 7 gün dolunca diyor. velhasıl:
(bkz:
quicknet ibneliğe devam ediyor hala)