|
|
- mavi dombili saate benzeyen bir q harfi ile hatırlanan, mekintoş* elması ile bütünleşmiş multimedya programı. apple computer üretmez. (bkz: apple)
ek: mov uzantılı videoları izlemek için tek geçerim (ahaha başka neyle açılıyor ki dedirten program.)
- tam ekran izleme özelliği bulunmayan program..
- yükleyin, öylece dursun. sisteme yüklediği kodek sayesinde mov uzantılı filmleri ful ekran olarak diğer player'larla da açabilirsiniz artık.
- apple firması tarafından geliştirilmiş multimedia player..tamam, herşeyi ile dört dörtlük bir program olmasa da bazen işe yarıyor..nitekim benim asıl dikkatimi çeken taraf ismidir..herşeyin başına i harfini getirmek ile ünlü olan apple, bu teknolojisinde bunu kullanmadığını görmekteyiz..
"itime" olabilirdi mesela..ama buna benzer bişeyleri var zaten..itunes..hepsi birbirinden ilginç..(zeus, 10.11.2005 01:27 ~ 29.01.2006 13:53)
- her şey başına i koyma geleneği ilk olarak 99 yılında imac'le başlamazdan çok evvel de var olan bir teknoloji olduğu için ismi böyledir.
- fragmanlar üzerinde tekel olmuş idi bir zamanlar.
- hiç kullanışlı olmayan bir multi medya yazılımı
- nikonumun çektiği videoları sanki anlaşmışlar gibi açabilen tek program
- bilgisayarın ağzına eden, yavaşlıktan ağlatan program... ısınamadım oldum olası... ama adam olana çok bile tabi...
- pro versiyonu kullanılınca tam ekran izleme ve internetten izlenen quicktime videolarını indirme olanağı sağlayan apple'ın ürettiği program. .mov uzantılı videoların default açacağıdır. alternatif olarak gerekli codeclerle birlikte windows media classic kullanılabilir.
(devil, 16.04.2008 02:27)
- ilk tanıştığım günden beri ısınamadığım, indirmesi bir dert, kurması bir dert, kurduktan sonra sıkıntısını çekmek başka bir dert olan program...
belki de hepsi kolaylaşmıştır da benim haberim yoktur... ben yine de almayım...
|