|
|
- brazzaville'in foreign disaster days ve super gizi'den sonra welcome to brazzaville albümünden güzel bir şarkısı.
when i see my life of sin
all the creeps that i have been
makes me wonder why you stayed
you’re my queen of summer rain
you make it all ok
my queen of summer rain
soon i’ll be on a plane
and home with you again
underneath the falling stars
we live our lives with heavy hearts
this world can make you want to die
but there’s another world on high
you make it all ok…
- akdeniz dolaylarından yeni yazar eski dost. eskimeyen eskilerden, taa lise yıllarından*.
- güzel entrylerle sözlüğümüzü süsleyen hoş gelmiş yeni nesildaş yazar. biraz tanışmış bulunuyorum ve tatlı bir insan olduğu su götürmez.
- kendisi duyduğuma göre arap müziği dinliyormuş.bağra basılası şahıstır kendileri.
- son derece yaratıcıdır.
- çok sevimli ve sıcak.
- kendisi gece gece pis kıvırdı diye tahmin ediyorum. "kıvırabilirmiş" değil yani. belki de değildir günahını alıyorumdur ama bilemeyeceğim.
edit : ben bu performansla devam edersem açacağım rock kafeye bastonuyla gelecek.
- uyku problemli bodrum kraliçesi... uykusu kaçınca daha bir güzel yazıyor o ayrı... yatağa girince ilham geliyor heralde...
ayrıyetten; oui mademoiselle...
- o; güzel duygularını, temiz benliğini, birikmişliklerini; tozlu rafların ardındakileri kağıtla buluşturmayı hakeden biri. bunun için doğru anı bekliyor. ama unutmasın, doğru an;
5 dakika, 5 ömür?
- gecenin bi vakti bana hayatımın en güzel teklifini etmiş yazardır kendileri. (ulen herkes evlilik sanar bunu şimdi. dakka bir gol bir)
queenie şu girimi;
http://www.itusozluk.com/...
okuyup...
evde oturmuş şişme bebeklerime(ben öyle diyorum) elbise giydiriyordum. (her zaman çıplak çıplak nereye kadar de mi?) o esnada itüsözlük'den de bilgime bilgi katıyor, giderek yüceleştiğimi hissediyordum. birden bir mesajla irkildim.
"ben bebeklerine kıyafet yollarım" diyen güzel bir ses tonuydu bu (sesi nasıl duyduysam? yazar burda ufaktan yazılıyor)
"eyi olur vallaha, kimono olursa daha eyi olur" diye gayet kibarca (bir centilmene yakışır şekilde) cevapladım.
sonra mesajlar birbirini kovalarken, bebeklerimden birinin havasının indiğini gördüm. iyice koltuğa salmıştı kendini. havasını şişir falan. konuyla alakalı değil ama, ne şartlar altında yazarlık yaptığımı bilin istedim.
queenie kimonoya olan sevdamı anlamış olacak ki, bana reddedemeyeceğim teklifte bulundu.
gidip bana "orjinal japan geyşa" alacaktık (geyşa japon mu? beni mi kandırıyor? "sarı ırk olsun da yeter" havasındaydım ben). kullanıcı hatasından (hoyrat kullanım) dolayı başına bişey gelebilir geyşanın diye 3-5 tane almaya da razı ettim kendisini. sonra "ya ben?" diye acınaklı bir şekilde mesaj attı. "sana da aztech alalım." (soyları tükendiğinden, burda kandırıyorum yazarı) dedim. çikolatayı da bunlar bulmuş deyince dünden razı oldu zati. he bi de araştırmacı bir "ruh"tur kendileri.
- ahmaklık üzerine uzun felsefi tartışmalara girdiğimiz ve sonucuna kendini ahmakizm'in kurucusu ilan eden imparatoriçe kişilik.
- alem bana hasta ben sana demek istediğim yavrukuş.
- dünyanın en tatlı teyzesi, ablası ve arkadaşıdır. duyduğuma göre çok güzel yemek yapıyormuş ee artık bir gidip tatmak lazım gelir. bakalım neler yapabiliyor. ha bir de bazen faşizan istekleri de olmuyor değil hani. öptüm o yanaklardan...
- ne kadar şarkı, şiir, bilimum duygu seli varsa kendine ithaf eden bir yazar. itirazım var. neden film, opera, kitap vs. ithaf etmiyor? bu hususta bir çalışma bekliyoruz.
düzeltme: beni bilgilendirdi. kitap da ithaf ediyormuş. affına sığınıyorum. valla bilmiyordum!
- 53 nick altı girisini kendisi dahil toplam altı yazarın yazmış olduğu, yer yer hemşeri, yer yer insanüstü yaratık, yer yer en büyük eser, yer yer şiir, yer yer sadece öpülen nesildaş yazar. bu da benden olsun
yıkılıyoo!!
zorunlu edit: yahu girimin hiç anlamı kalmamış! 53 giriden bahsederken 20 tane kalmış olsun ben vizyon sahibi bir adamım elbet zaman içinde 53'ü bulacak bu sayı işte o zaman ben demiştim diyeceğim.(diazepam, 04.03.2008 14:34 ~ 28.04.2008 09:58)
- q harfiyle başlar o güzel nicki
uzakta da olsa sevdirir kendisini
eşe dosta bolca vakit ayırır
ezer geçer güzel girileriyle beni
neden diye sormayın a dostlar
işte söylüyorum herkesi şair yapar
eyvah işte ben de oldum hem şair hem de yazar
- içindeki sapık ruhtan olsa gerek geri dönmüş fıstık gibi yazar. bana içinde ne var diye sordu vallah.
- bana helyum gazı solutarak a feast of friends'i söyletmek isteyen yazar, deli mi ne. beyaz bile konuklarına böyle işkenceler yapmıyor artık. o değil, bodrum'daki rakı soframda rakıya buz olacak kendisi. baktım herkes şiir yazıyor, ben de bir beyit yazdım ona çok "duygusal"ca ov yee;
kuini kuini hop hop hop
haydi denize cumburlop.
neyse, üzerime rahat bir şeyler alıp geliyorum.
- bir tesadüf tanıştığım yazar bacım ..
akranmışız bir de pek memnum oldum haliyle. aynı dönem benzer yaşanmışlıklar konuştukça çıktı ortaya. dedim sen nerelerdeydin yahu şimdiye dek. neyse önemli olan birbirini bulmak sonuçta geç ya da erken . olabildiğine hayat dolu, neşeli ve olgun aynı anda. başarabiliyor bunu . dert anlatıyorsunuz dinliyor, muhabbete başlıyorsunuz katıla katıla gülerken buluyorsunu kendinizi. ne diyeyim ben pek sevdim kendisini
"adım adın da gizli anacım daha nolsun"
- seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım mahmutqueenie!
bakmayın nickinin queenie olduğuna. asıl adı mahmut aslında. sonuna kadar da haksız.
- bu queenie kişisi manyağın önde gidenidir aslında. ele avuca sığmaz kesinlikle; manyaklığı ondan. hakaret babında söylemiyorum bunu gerçekten. birine hakaret etmediğini bilmenin gönül rahatlığıyla “manyak” diyebilmek de ancak queenie'ye diyerek gerçekleştirilebilirdi sanırım. böyle bir tanımlamaya karşı bile o kadar hoşgörülü.
çünkü bu yazar kişisinin hiçbir zaman ne yapacağını kestiremezsiniz. yani gün içinde ne tür bir atraksiyon içine gireceği kesinlikle belli olmaz. coştu muydu engellenemeyen, koptu muydu kimseyi dinlemeyen bir mizaca sahip durdurulamayan bir güç o. sahip olduğu pratik mizah zekasıyla normal günlük konuşmalardan bile anında bir espri üretip fazla değil üç dakika içinde giri haline getirebiliyor. sayesinde paranoyak oldum, acaba bugün konuştuğumuz hangi konunun altından nasıl bir çılgınlık yaratacak diye. “yapma! hayır bunu yazma!” demekten ruh dengem bozuldu, o derece.
aslında kendisini sözlüğe geldiği ilk günlerden beri okuyorum ama, tanışmamız son haftalarda gerçekleşti. kendisini tanıdıkça da daha fazla sevdim. en kısa zamanda kraliçesi olduğu bodrum’a gidip kucak dolusu sarılmak istiyorum. davet etti, söz verdi. bana balık yapacak.
kısacası, hiçbir şeyin normal seyrinde gitmediği bu rezil dünyada evrensel delilerdendir kendisi. delirdiğim her zaman da her ne şekilde olursa olsun hep yanımda.
|