belki ilginizi çeker
  1. · cry for you
  2. · forsaken
  3. · dracula 3000
  4. · lanetliler kraliçesi
  5. · cry for you
  6. · system
  7. · slept so long
  8. · cold
  9. · david draiman
  10. · kidney thieves
gündem
  1. · günün tek kelimelik özeti
  2. · 2012
  3. · ibrahim üzülmez
  4. · yaran diyaloglar
  5. · dünyanın en seksi şarkısı
  6. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  7. · her yerinden öpüyorum rüştü
  8. · zirvelere anne ile birlikte gidip kız beğenmek
  9. · bilkent kızları

queen of the damned  

1. müziklerini jonathan davis ve clive barker ın beraber yaptığı,dinlenesi soundtracklerden birine sahip olan film...
    (lithium, 15.08.2004 14:48)
  2. (silent screaming, 15.08.2004 14:53)
  3. anne rice'ın vampire chronicles'ının bölümlerinden biri. 2002 yapımı michael rymer filmi. aaliyah, stuart townsend ve vincent perez'i bir araya getirmiştir film. vasat bir filmdir. lestattom cruise oynasa bile kurtaramazdı fikrimce. bir kere izlenebilir ikinci kez izlemek zaman kaybı. çok çok daha iyisi için (bkz. interview with the vampire)
    (nienna, 31.08.2004 13:33)
  4. filminden çok öte güzellikte bir soundtrack'e sahip film. en başta peter townsend yüreklerde zerrin özervari bir şekilde hissedilmemiştir lestat olarak; rak sıtar rollerine soyunsun o ayrı ama bir kere siyah saçları ve sivri yüz hatları olmamış, olamamış. akasha'yı da tuhaf aksan ve hareketlerle rahmetli aaliyah oynamış bir nevi ama benim aklımda tek kalan şeyin süper giysileri olduğunu belirtmeliyim.

filmin tırişkalığına dönersek bir armand var ki akıllara zarar, ben utandım filmi izlerken o derece. bir tek marius'a ısınsam da bu filme olmamış diyor, leziz mi leziz soundtrack'ine geçiyorum:

1. not meant for me - wayne static [static-x]
    2. forsaken - david draiman [disturbed]
    3. system - chester bennington [linkin park]
    4. redeemer - marilyn manson
    5. change - deftones
    6. dead cell - papa roach
    7. penetrate - godhead
    8. slept so long - jay gordon [orgy]
    9. down with the sickness - disturbed
    10. cold - static x
    11. headstrong - earshot
    12. body crumbles - dry cell
    13. excess - tricky
    14. before ı'm dead - kidney thieves
    (iao, 01.10.2006 20:54 ~ 20:55)
  5. izlediğim en tırt filmlerden birisi olmasına rağmen güzel bir soundtracke sahiptir.
    (hplovecraft, 01.06.2008 20:05)
  6. anne rice'ın kitaplarını okumayan kişilere güzel gelebilecek bir film olmasına karşın, anne rice okuyucuları için hayalkırıklığı olmaktan öteye gidemeyecek bir yapıt.

vampirleri bir canavar gibi gösterirken, marius gibi bir karakterin o kadar silik bir şekilde canlandırılması gibi birçok can sıkıcı ayrıntı izlerken göze batıyor! filmden geriye kalan tek şey ise; arşivinize dahil olan ve defalarca dinlenen soundtrack albümü..
    (cala, 01.06.2008 22:06)
  7. oyunculuklar harika ancak anlatım biraz zayıf kalmış gibi.ancak müzikleri için izlenir yine izlenir.
    (calaea, 10.08.2008 13:10)
  8. mükemmel müzikleri olan vasat film.
    (bkz: forsaken)
    (bkz: before ı'm dead)
    (luthien, 22.03.2009 00:35)
  9. çekilmiş en güzel vampir filmlerinden biri olmakla beraber yapılmış en güzel soundtracklerden birine de sahip olan film. "queen"i oynayan aaliyah'ın da sebebi olmuştur.
    (john voxville, 23.04.2009 23:26)
  10. anne rice'ın the vampire lestat kitabından uyarlanmış olan film. uyarlama olarak başarısız, ancak kendi kurgusu içinde yer yer güzel sekanslara sahip film.
    (avluda oturan sizofren, 03.05.2009 04:15)
  11. (wither, 25.08.2009 18:09)
  12. (bostorgay, 26.09.2009 21:20)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil