kendisi bir grup yurdum gencinin (ki halk arasında buna tikky cadde züppesi diyebiliriz) hayatından kesitler sunmakta. inceleyelim:
- "buqun qis arqadashima ciqma teqlif etjem bhana sams dilermisinis"
yani diyor ki: "yıl içinde çıkma teklif edip 2 hafta sonra ayrılacağım 25.kişiyle görüşeceğim yakında. lüften bu sefer 3 hafta beraber olabilelim."
- "arqadashlar qlasebo dinleyeninis farmi"
yani diyor ki: "her şeyi dinlerim. ya siz?"
- "arqadashlar haftasomlari qafe fe disqolarda hiq hoq yaqiorum bheni islemeye qelirmisinis"
yani diyor ki: "her şeyi dinlemiştim dedim ya, üstüne bi de hip hop yapıyorum. boys anılar stili."
- "my mom bilqesayari qapat dio yaa offfff bi aqis tadiyla sosyomathta taqilamadim"
yani diyor ki: "mamii yaaaaaa pcme el koyma plsss!!111"
- "bis belqi amfilerde dirseq cürütmediq ama deyme üni mesunlarına beş basaris"
yani diyor ki: "özel üniversite bekle beni."
- "fenerbahcelee ridvanın qardeslerinin adi ridtu ridtiri ridfordur ahauahau"
yani diyor ki: (bkz:
mavi ekran)
- "qerceq asq nedir qısın teqi bana 40 qontör yolladi bu bana asıq olduqu anlamına qelirmi"
yani diyor ki: "kontörlü hattım var ama olsun. gerektiğinde kontör yollarım. selam asl pls?"
- "qendimi oqan bayülqenin ruh iqisi olaraq qörüyorum fe ona coq coq coq yaqınım"
yani diyor ki: "makinaaaaa yeeehuuu!!!111"
- "sisje ben nasil bi insanım friends"
yani diyor ki: (bkz:
mavi ekran)
- "haftaya caravan bara qitces oquldan arqilerle ajaba qac para alsam yanıma"
yani diyor ki: "zenginim ama yanımda çok para taşımayı sevmiyorum. slm asl pls?"
edit: palanthaser uyardı, önemli bir noktayı atlamışım. rock bar'a da gidiyormuş. hip hop, rock bar, placebo. "qool"!
- "ben daha hich bi qadınla öqüsmedim ajaba nasıl bi sheydir"
yani diyor ki: "bakir gibiyim, emin değilim. temizim, senin olmak istiyorum. slm asl pls?"
- "sisce tarsımı diqer imsanlara emqose etmeli miyim"
(bkz:
allah korusun)
not: amuda kalkıp ayna karşısında okunuyor bunlar sanırım, ben de çözemedim.