|
|
- (bkz: pierre van hooijdonk)
- fena halde içine holigan ruhu kaçmış yazar arkadaşımız. nedir bu kin, nedir derdin anlamakta zorlanıyorum. oynanan şeyin futbol olduğunu fark etmen dileğiyle.
- ilginçtir ki sözlükte yanlış hatta çirkin izlenim yaratmış biridir, yani ben. ilginç demem abes aslında, galatasaray maçı hakkında yaptığım yüksek dozlu eleştirilerimin tahrik boyutuna ulaştığının farkındayım. evet çok tepki alıyorum hatta beni boş biri sanıp hakaret edenlerle de uğraşmıyor değilim. mesaj yoluyla eleştirmeyi tercih edenlerin uzlaşmacı üslubumu görmeleri ve öyle biri olduğumu anlamaları benim çok önemli. zira ne holiganım ne de ömer çavuşoğlu. sadece bir futbolseverim ötesi yok.
futbol benim için yaşam tarzı ama bu bana başkalarının tutkusuna, sevgisine hakaret etme, o duyguyu hafife alma lüksü tanımaz. yaptığım eleştiriler fenerbahçelilik olgusunu basitleştirip hor görenlerin dikkatini çekmek, onları kızdırmak için yapılan masumane tavırlardan ibarettir. her ne olursa olsun ben dahil herkes hududunu bilmeli. düşüncelerimi belirtiyorum, eleştiriye de her daim açığım. zaten elalem gibi kız kaldırmak (çirkin bir tabir oldu sık kullanıldığı için tercih ettim) için değil yeni fikirlere saygı duymak için buradayım.
kaldı ki nickime ilham veren pierre van hooijdonk'un saygınlığına sevenceliğine de bir sorumluluk borcum var. onun çizgisinden çıkmamaya özen göstereceğim. bu sözü benden nefret eden itü'cülere de pierrepare'mize de rahatlıkla verebilirim.
sevgiler, saygılar...
- @2125777 numaralı girisiyle takdirimi kazanmış sözlük yazarı.kendisi taraf.taraf olmak rahatsız olmak ve rahatsız etmek anlamını da taşır bir bakıma.yazdıkları birilerini rahatsız edecek muhakkak.yapılan eleştirilere aldırmadan girilerini girmesini dilerim.başarılı girilerinin devamını bekliyorum bu bakımdan.herkesin hassasiyet gösterdiği bir takım mevzuuların olması gayet doğaldır efendim.
(nyksss, 09.12.2007 16:47 ~ 16:48)
- bugün(09,12,2007) girdiği jeff buckley ile ilgili tanımları ile dikkatimi çekmiş yazardır.
- fanatizmin gözleri kör etmesinden sebep saldırganlaşmış bunu da kelimeler vesilesiyle kişilere yönlendiren yazar, hakaret ederken bile mantıklı ol şiarını da esgeçmiş belli.
sonra cahil deyince kızıyorlar, sebepsiz değil ki, "bir tek türkiye kupası kalmış koz olarak", "şampiyonlar liginde esen" falan filan demişler. 2. tura çıkmak şampiyonlar liginde esmekse, şampiyonlar liginde çeyrek final oynamak, şampiyon kulüpler kupasında yarı final oynamak ne olur diye sormak ayıp olur çünkü cahille tartışmaktan kaçınmalıdır, he he demek elzemdir. galatasarayın şamp liginde çeyrek final oynadığını bilmemek, bir spor klübü başkanı için cahillik değil de nedir? bir takımı 1-0 yenmeyi 10 sene boyunca kupa almış gibi anlatmak, üstelik o kupada elendiği halde, eziklik değil de nedir ki?
sorsan avrupada şampiyonlar lginde tur atlayan tek takım fener derler bunlar, zaten tur atlayan ilk türk takımı yaptılar, avrupanın çokoprensi de oldular. kendilerine ve takımına yan bahçemde başarı bile dileyemiyorum çünkü orda çocuklar oynuyor, ayıp olmasın onlara. al bu başlıkta oyalan diyesim var
(bkz: dünyanın en büyük takımı fenerbahçe)
edit: ikinci bir girişi hak etmediğinden kelli edit yeterlidir. hiçbir fenerli kendini en büyük görmez derken, el fenerini kast etmiş olabilir, o zaman haklıdır. hiçbir el feneri kendini en büyük görmez. ayrı olarak fenerbahçe baskın olduğu zamanlarda giri girmem tesadüf olamaz derken ne demek istemiş bilemedim. fenerbahçe baskınken, yani 2. tura çıkmışken, kazara çeyrek final oynasa allah yerine koyacaklar kendilerini, hala en büyük görmez falan, ama o el feneriydi. "tek avuntusu türkiye kupası kalmış" demiş, belirtelim. yine en büyük fenerli bir arkadaş, "kiminin gördüğü febe galibiyeti 3ü 5i geçmez" yazmış idi.
galibiyetler değil kupalar bizim için önemli olduğu için cevaben kiminin gördüğü türkiye kupası 1i bulmaz demiş idim. galatasaray için bir galibiyet büyük övünç, bir mağlubiyet büyük utanç değildir için. galatasarayımız için kupalar ve şampiyonluklar kıstastır. biz sonucunda elendiğimiz bir kupada bir galibiyetle sevinmeyiz, biz lig maçında yenildiğimiz için de hayata küsmeyiz. bu bilindiği gibi febe geleneğidir. neyse entry ürür kervan yürür diyerekten kapatayım.
- seninki benden büyük benimki senden büyük tartışmalarının ortasındaki yazardır son zamanlarda ama kendisiyle yaptığım ufak çaplı görüşmelerden çıkardım sonuç tam gaz girilerine devam edeceği yönündedir.sallamıyor kimseyi.bende bravo diyorum ona buradan.
(nyksss, 17.12.2007 22:44 ~ 22:46)
- 17
|