gündem
  1. · uludağ sözlük
  2. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  3. · google wave
  4. · kar yağarken hissedilen duygular
  5. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  6. · the twilight saga new moon
  7. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  8. · bana doğru gelen kim
  9. · geleceğin meslekleri

putin mi döver bush mu  

1. dünyanın iki devinin iki dev lideri her buluşmalarında "her şey kontrol altında, süper bir dostluğumuz var" edasında fotoğraf çektirmelerinin ardındaki gizli merak, gizli soru.
    (iddqd, 10.01.2008 18:54)
  2. tanım: çocuklarla girilen diyaloglarda benim babam senin babanı döver tandanslı karşılaştırma şeysi.

yorum: ben döverim. ikisini de döverim. hatta yalnız bu iki lideri değil, bütün liderleri döverim. döverim ama rahatlamam, aynen rüyalarımda olduğu gibi. rüyalarımda da döverim, ama dövdüğüm kişiye bi şeycik olmaz olmadıkça ben yorulurum. vururum, vururum. ben vurdukça o ayağa kalkar. sinirlenirim. kan ter içinde uyanırım. dövmek işi insancadır .bu liderler kavga etmezler ,hatta boğazlarına bi şey kaçınca bile vurmazlar sırtlarına o denli naziktirler yani. dövmek işi çocuklara , hala duyguları olanlara göredir.
    (marlasinger, 10.01.2008 19:24 ~ 19:26)
  3. yüzde 90 ihtimalle berabere bitecek olan kavgadır. ancak geri kalan yüzde 10'luk ihtimalleri değerlendirelim. şimdi bush götü biraz daha yere yakın adam tabi, ne demişler götü yere yakında korkacaksın, sonra işte putin'de ise kuvvetlilik var. ama bilemeyiz sonucu yine de, o yüzde 10'luk ihtimali yüzde 5'er iki parçaya ayırarak iki tarafada hakça bir dağılım yapmak gerekir. herşey olabilir mesela putin tekme atarken ayağı kayıp yere düşebilir ya da bush yumruk sallarken omzu çıkabilir. herşey olabilir, herşey.
    (itirazım var sayın yönetici, 10.01.2008 19:32)
  4. iki kişinin özgeçmişlerinin incelenmesiyle kolayca açıklığa kavuşturulabilecek sorudur. cevap: tabii ki putin. kendisi karakuşak sahibi, 6. dan bir judocudur, gençken st petersburg büyükler şampiyonluğunu bile kazanmış, sovyet döneminde rusyada geliştirilmiş bir başka dövüş sporunda da dereceleri varmış hatta. bazen gazetelerde fotografları da çıkıyor judo eşofmanlarıyla, hala antreman yapıyor abimiz. bizde sadece baykal var, sabahları koşuyor; bi de rte çok güzel ata biner, ama hayvan işte, bilmiyor kadrini.
    (earendill, 10.01.2008 20:19 ~ 02.01.2009 15:06)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil