|
|
- şarkı söylemeğe çalışan seksi kızlar topluluğu. bugün lasvegas dizisinde yardımcı oyuncular oldular ve de tainted love'ı söylemeğe çalıştılar.
(ephendy, 13.01.2006 21:52 ~ 21:52)
- sadece bir kızın söylediği arkadaki kızların seksi danslar ve arada vokal yaptığı grup.
- carmen electra'nın kurduğu bir gruptur.
(sükun, 27.07.2006 09:02)
- kliplerde görüntüler çok hızlı değiştiğinden kızlara bir türlü alıcı gözüyle bakılamamaktadır. bu da insanı internette araştırma yapmaya sevk etmektedir. o yüzden de grubun, seksi kızlardan oluşmasına karşın, didaktik bir yanı olduğu yadsınamaz.
- (bkz: nicole scherzinger)
- bir üyesinin seksapelitesi tavan yaptığı grup
(bkz: jessica sutta)
ayrıca mtv türkiyenin açılış partisine de katılmışlardır.
- solist hatununun baştan aşağı estetikli olduğu rivayet edilen bayan r&b grubu.
(du, 20.06.2007 17:44 ~ 17:44)
- sesi kapatıp sadece kliplerinin izlenmesi gereken grup.
- grup elemanları devamlı değişse de, mantığını plastiklerin oluşturması nedeniyle bunun farkedilemediği grup.
(mi atze, 03.07.2007 12:52 ~ 12:53)
- bir afet solist,ceylana benzeyen bir yardımcı solist,ve dört dehşet hatundan oluşur.
(bkz: ceylan)
snoop dog ile yaptıkları boktan bir düet ile isimleri duyulmuştur.ama klip güzeldir.
(bkz: buttons)
(bkz: insanın button olası geliyor)
- tarzımla uyuşmasa da çok seviyorum kendilerini.bunu da söylemekten çekinmiyorum.yatsınlar kalksınlar carmit gibi taş bir hatunu bünyelerinde barındırmaktan gurur duysunlar(bkz: ayrımcılık)ashley de pek güzel tabi canım.
bir de yeni üye mi seçmişlerdi ne?peki nerede noldu vs vs..meraklardayız.
- üyelerinden jessica adlı güzel kızı tuttuğum, görsel açıdan çok başarılı bulduğum grup. müzik tarzları bana uymaz; ama zevkle izlerim. nicole diğer kızları çekemiyor gibi gelmiştir bana hep. çok mu fesatım ne?
- ashley, nicole, carmit,jessica,kimberley ve melody adlarindaki inanilmaz sıcakkanlı hatunlardan oluşan grup.
- elemanlarından birininin transeksüel olduğuna dair ciddi dedikodular çıkan(ben kızıldan şüpheleniyorum), "dekolte ile popülarite doğru orantılıdır" mottosundan yola çıkılarak kurulmuş boktan müzik grubu
- ben kendilerine bayılıyorum zaten r&b'den başka bişi dinlemiyorum. hem görüntü hem ses var
- solistleri olan esmer ablanın "siz beşiniz izleyicileri oyalayın, ben de o ara bir şeyler mırıldanırım" anafikriyle oluşumunu tamamlayan grup.
(finch, 21.07.2008 17:33)
- (bkz: 6 lı hediye paketi)
(bkz: bekarlığa veda partisi için alternatif hediyeler)
|