pussy 

adana çık aradan

1. kuku,kukuş
    (16 inç fileli çorap, 02.04.2004 22:38)
  2. kedi yavrusu
    (havuçlubulgur, 02.04.2004 22:58)
  3. sanırım bu kelime, erkeklerin aşırı pasif olduklarında da kullanılıyor. southpark'ın bir bölümünden alıntı yapalım, şöyle ki::
    ön bilgi: cehennemde saddam*, şeytan'ın tokmakçısıdır.(bkz: bigger longer uncut)
    günlerden bir gün şeytan, saddam'la ilişkisini bitirmek istiyor. çünkü nazik sevecen yeni biri var hayatında, şeytan'a yazan. ismi james olabilir [emin değilim şimdi uydurdum] romantik filan, tam gay yani bildiğin, karı gibi, süfer efemine.
    şeytan'la takılıyor bu genç, liseli aşıklar gibi geçiriyorlar bir dönemi. ama bölüm sonunda şeytan atıyor bu yeni manitasını, sıkılıyor. şuna benzer bir söz sarfediyor ayrılırlarken:
    "i love james, he's so kind, gentle, romantic... but he's a pussy."
    sonra saddam'ı seçiyor, "come saddam". saddam yatakta çok iyi tabi bunun da etkisi olabilir.
    (bkz: 4s kuralı)
    oradan öğrendik işte, pussy'nin erkekler için argo kullanımı ne mealdedir.
    (azureel, 08.05.2006 17:02)
  4. türkçe: "ancuh"
    (dunya zikime eyfel dotume, 21.08.2006 20:48)
  5. (bkz: kuku)
    (galileogalilei, 23.12.2006 00:53)
  6. ben öyle tahmin ediyorum ki "geh pisi pisi" lafı bizden yabancılara geçmiş.onlardan bize geçmiş olamaz çünkü biz bugüne kadar hep onlara geçirdik.bundan sonra da biz geçireceğiz!.neyse.. ispanyol adamın biri kedilerle oynuyordu . "pussy cat pussy cat pussy pussyy" diye çağırıyordu kediyi.bu adamlar ilk cinselliklerini toplum olarak kedi ile de yaşamış olabilirler vakt-i zamanında.tabii bunlar varsayım.(bkz: bir sosyolog olarak sözlük yazarı)
    (bacillusantracis, 23.12.2006 10:05 ~ 10:06)
  7. (bkz: pussycat dolls)
    (milwaukee, 09.01.2007 22:10)