belki ilginizi çeker
  1. · ay inanmıyorum biz şimdi evlendik mi
  2. · punk
  3. · ashton kutcher
  4. · punkd
  5. · ana lucia cortez
  6. · rio ferdinand
  7. · göt olmuş kate bakışı
  8. · mischa barton
  9. · işletmek
  10. · justin timberlake
gündem
  1. · demokratik sol halk partisi
  2. · colin kazım richards
  3. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  4. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  5. · öğretmenler günü
  6. · annelerin yakışıklı anlayışı
  7. · prison brake
  8. · eski sevgiliye mektup
  9. · evire çevire sev beni

punk d  

1. ashton kutcher'ın ve birkaç diğer elemanın bizdeki şakacı gibi olup da celebrityleri şakaladığı mtv programı.
    (invisibleruh, 12.06.2004 02:24 ~ 02:25)
  2. bi bölümünü izlerken resmen koptum bu programın.
    bölümde ünlü bir erkek popçunun (adını bilmiyorum) arabasını bir zenci arkadaş beyzbol sopasıyla parçalamaya başlıyor ve bu arkadaş ağlamaklı emrah ifadesiyle izlemekle yetiniyo arasıra elini kaldırıp wha... gibi şeyler çıkıyor ağzından ama o kadar ezikki karşı bile çıkamıyor
    tabi en sonunda arkadan bu ashton kutcher kişisi çıkarak ahaha eheheh şakalandınız tripleriyle çıkıyor ve arkadaş bir oh çekiyor.ve arabanın arkadaşın değil benzeri olduğunu gösteriyor.
    (bettyboop, 12.06.2004 03:09)
  3. süper tezgah kurarak ünlüleri şakalayan programi bir justin timberlake şakası verdır ki evlere şenliktir. kırmızı halı tezgahlarının da tadından yenmez.
    (excalibur, 03.09.2004 17:02)
  4. (bkz: mtv)
    (greeen, 29.04.2005 02:10)
  5. ashton kutcher'ın sunuculuğunu yaptığı hobby jölenin de spospor olduğu mtv'nin şaka programı.yaptığı şakalar alın bakın taptığınız bu ünlüler sizin gibi embesil dercesine mesaj taşır.hele ki justin timberlake'e yapılan şaka ve sonrasında justin'in söylediği sözler bu gerçeği gözler önüne serer.
    (fakespeare, 05.11.2005 00:12)
  6. "keklendiniz" gibi bir anlama gelen sözcük.
    (damned, 08.04.2008 17:32)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil