belki ilginizi çeker
  1. · black eyed peas
  2. · yeni başlayanlar için türkü
  3. · eski sevgiliye söylenen son şarkı
  4. · pump it
  5. · push it
gündem
  1. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  2. · domuz gribi
  3. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  4. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  5. · bir kadının bilmesi gerekenler
  6. · ibrahim üzülmez
  7. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  8. · frank sinatra
  9. · türk askerinin başına çuval geçirmek

pump it  

1. black eyed peas'in ortam şarkısı.
    (vishnu, 08.09.2005 21:10)
  2. (bkz: pump it up)
    (man on the moon, 08.09.2005 22:31)
  3. pulp fiction'ın misirlou' su bukadar mı güzel olur dedirten bir b.e.p şarkısı
    (woodpecker, 09.03.2006 23:45 ~ 13.03.2006 18:44)
  4. (ataraksia, 09.03.2006 23:55)
  5. my humps'dan sonra hastası olduğum bir diğer black eyed peas şarkısı. efes pilsen one love festival 5'de çok çılgın atıcam, kurtlarımı dökücem bu şarkıda.

ayrıca klip de kullanılan araba 2006 model sedan honda civic'tir. amerika içinde yaptıkları honda civic tour'un kendilerine armağanıdır. ben de istiyom.
    (creepingdeath, 29.03.2006 17:50)
  6. dövüş sanatında çığır açan bir klibe sahip black eyed peas şarkısı. özellikle dövülecek arkadaşlar üstünde atılan tam tur newton' a nanik hesabı çalışmaktadır.
    (troke, 23.04.2006 23:55)
  7. evin bilmem kaç oda ötesinde çalarken bile durduğum ve duyduğum yerde deli gibi dans ettiren ve tam bu sırada ayağımın köşesini sandalyeye geçirmemin bile beni durduramadığı şarkı.
    (culdesac, 12.06.2006 16:08)
  8. aslında söylerken pompala onu... zenciler bizden nefret etmek istiyor (kim?)
    kırmadığından emin ol, salla onu salla onu salla onu gibi sözleri insana söyleten siyah gözlü şeftaliler'in şarkısı...
    (atc, 10.01.2007 19:38)
  9. klibi eşliğinde dinlenirse gerçekten insanı gaza getirip "heyt ulan, estetik olarak herkesi dövücem" dedirten parçadır. cidden iyi bir uyarlamadır.
    (marla singer, 29.01.2007 03:15)
  10. kadir has üniversitesi'nde güzel bir videoya konu olmuş şarkı .. burdan yakınız http://www.youtube.com/...
    (bismarck, 08.04.2007 12:10)
  11. sağda solda duyduğum ortam şarkısı.duyunca önce pulp fiction misirlou çıktı diye seviniyorum sonra "pump it,dehaaleeey...!!!" diye sözleri duyduktan sonra "tüh!" diyorum.

evet şarkıda pump it sözünden hemen sonra söylenen "louder" kısmı kulağıma çok fena "dehaaleeeey..!!" diye gelmektedir.
    (çavuş, 11.11.2007 06:28 ~ 06:30)
  12. 2-3 sene önce bir müzik mağzasında çalışıyorum. tüm gün cd sat , kaset sat , moron müşterilerin kendilerinden daha moron şikayetlerini vs .. dinle. neyse on on beş yaşlarında bir çocuk geldi yanıma birgün.

-abi be .. sende pump it var mı ?
    -ne var mı ? pump it mi ? o ne ya ?
    -var ya abi şarkı. klibi falan var. böyle güzel kızlar var. pump it ya pump it

e tabi arkadaş farklı bir konsept hayal etmiş olacak. sanırım şarkıları tek tek sattığımızı falan düşünüyordu. böyle torbayı açacak , istediği şarkıları dolduracak. bir nevi şekerci.

-şarkıyı kim söylüyor ? nasıl bir şey?
    -pump it be abi pump it!

bu son pump it ikilemesinde ise eleman elini açıp ''nasıl koydum'' gibilerinden bir hareket vardır ya , el açılır parmaklar içeri doğru büzülür , el ileri geri gider. onu çakıverdi. vay vay vay.

-black eyed peas mi lan yoksa ?
    -bilmiyorum abi. pump it.
    (hplovecraft, 17.06.2009 00:40)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil