aslında gerçekten iyi renk veriyor sözlüğe. çok farklı yaklaşıyor başlıklara(iyi bir şey) ya da yaklaşmaya çalışıyor. belirli konularda ön yargılı olması girilerini de etkiliyor o başka. at gözlüğü yok ya kafasında..(gereksiz bilgi: feminist olup olmadığını ben de çözemedim)
renginin oldukça iyi ayarlanması gereken makyaj malzemesi, ne çok koyu ne de çok açık olmamalıdır. direk cilde sürülebildiği gibi, fondöten üzerine parlamayı engellemek için de sürülebilir. rengi iyi ayarlanmazsa çok iğrenç bir görüntü oluşturup insanın suratını makyaj kovasına sokmuş çıkarmış bir hale sokarken, düzgün kullanıldığında cilde renk ve matlık sağlar.
ankara zirvelerine akmaya hazırlanan mimar adayı yazar. eğer zirve günü çizmesi gereken şeyler olursa resim çizme yetenekleri aşmış olan ankaralı yazarlarlarla beraber çizicek mimari şeyleri.
yeni tanışmış olduğum sevimli ve sıcakkanlı yazar. ankara tabu zirvesi ne gelecek olması daha bir sevindirdi bizi. ayrıca "mimarlar iyi adamlardır" teorimi bir kez daha doğrulayacak sanırım. gelecekteki planlarım kendisini biraz korkutmuş galiba ama gönlünü aldım.
(bkz: sevdik kendisini) (bkz: hoşsohbet arı) *
@240023 nolu girisinde msn'imdeki bir fotoğrafıma bakarak beni yargılayan, hemen seksi damgası yakıştıran, ancak movie'leri ve de diğer fotoğrafları görse idi, artık ne damgası vururdu bilemeyeceğim, yarışmaya ankara'dan katılan, duyduğuma göre wise'a merak sarmış, anladığım kadarıyla kafası basan, ve ne zaman pc'nin başında olmasam, msn'den msg atan sonra da niye cevap vermiyorsun diye bir de bana kızan sevimli arı.
yüzyüze görüşme şerefine eriştiğim insandır. anlatacak çok şeyi olan bir insan bu. zirvelerin siftahını yaptı gerisini de bekliyoruz artık. kezzap konusunda korkmasına gerek yoktur ayrıca.
(bkz: zirvede dibimde oturan hoşsohbet arı)
msn olmasa görüşemeyeceğimiz yazar.
en azından devamlı hal hatır soran, selam veren, insan gibi varlık.
daha yüzyüze tanışma fırsatım olmadı ama sınavlardan fırsat bulduğum ilk arada yapacağım ankara çıkarmam ** da kendisiyle tanışacağım, şubat sonunda da istanbul'a gelmesini beklediğim yazar.
aslan parçası. delikanlı kız dediğin böyle birşeydir. görüşemedik bir türlü, görüşünce daha iyi olacak herşey.
ayrıca hayatta ses tonumu beğenmiş tek insandır. hem de telefonda. o yüzden yalakasıyım bu noktadan sonra kendisinin.
kendisini sims karakterlerine benzetecek kadar depresif olan sarı vakvak..geçer be,her oyunun sonu vardır,sims'in bile...sen yeter ki oyunun sonuna getirebilecek birini bul.*
moral verici, çözüm bulucu. hiç çaktırılmamasına rağmen sorunun kaynağını şıp diye bulabilen, anında çözüm getiren, derin hayat tecrübesinden ders verici kesitler sunan bi insan. abla işte.