görseller
puding 

belki ilginizi çeker
  1. · black puding
  2. · pudding
  3. · supangle
  4. · dr oetker
  5. · kedi
  6. · ev yapımı sarelle
  7. · saçma sapan rüyalar
  8. · ülker içim
  9. · öğrenci evinde iftar menüsü
  10. · hiç bitmeyecek sanılan şeyler
gündem
  1. · demokratik sol halk partisi
  2. · giyotine yolladılar gitmedim
  3. · prison brake
  4. · her yerinden öpüyorum rüştü
  5. · the twilight saga new moon
  6. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  7. · yetenek sizsiniz türkiye
  8. · kulaklıkla müzik dinlerken uyuyakalmak
  9. · stüdyo daire

puding  

1. özellikle çoluk çocuğun bayıldığı bir nevi sütlü tatlıdır.suyla yapılanları da vardır piyasada ama tavsiye edilmez.başlıca üç çeşidi vardır: muzlu, çikolatalı(kakaolu), çilekli.
    (errant, 07.08.2005 11:20)
  2. jeolojik bir terim olarak: içindeki çakıllar yuvarlak ve yassı olan konglomera türüdür. breş vardır bir de. onun içindeki çakıllar da köşeli ve sivridir. pudinglerde çimento kalkerli, killi, silisli veya demirli olabilir.
    (kum, 25.12.2005 21:05)
  3. sosyetik muhallebi..
    (gudu bet, 23.07.2006 18:02)
  4. içine ülker çay bisküvisini boca etmeden yiyemediğim,çukulata krizimi geçiren en zararsız tatlıdır.
    (butterflyeffect, 13.07.2007 16:29)
  5. süt ile yapılan kakaolu, vanilyalı, çikolatalı, filanlı falanlı hafif tatlı. çeşitli meyveli versiyonları ile çocuklarada iyi bir eğlencedir.

(bkz: pud)
    (rouxdoux, 14.11.2007 21:44)
  6. bunu yaparken sürekli karıştırılması istenir ama ne hikmetse sürekli karıştırılınca bazen kıvamı tutmaz. kaynama başladığı an karıştırmayıp iki üç dakika ocakta beklettiğinizde kendi kendine kıvama ulaşabiliyor. piştikten sonra kedi dili bisküviyle mozaik pasta yapıp biraz soğutulduğunda pek bir leziz olur.
    (jane, 27.10.2008 13:36)
  7. aslında bunu en güzel yeme şekli şöyledir.öncelikle en kötü markanın çikolatalı pudingi alınır.beş bardak sütün içine konulur.karıştırmaya başlanır.belli bir zaman sonra niye koyulaşmıyor bu düşünceleriyle pakedin arkasına bakılır ve iki buçuk bardak süt konulacağı öğrenilir.ama mutfakta çareler tükenmiyeceği üzere hemen iki tepeleme kaşık nişasta suda eritilir ve pudingin üstüne dökülür.pudingin koyulaşmaya başlamasıyla bir rahatlama hissedilir.(nede olsa altmış sekiz ykr ödenmiştir.niye boşa gitsindir.)daha sonra tabaklara boşaltılarak buzdolabına konur ve soğuduktan sonra hayatınızda yiyebileceğiniz en güzel puding yenir.
    (uçankanatlısivrisinek, 07.12.2008 23:35)
  8. gece gece aklıma düşmüş süper leziz şey.
    (üç harfli, 17.01.2009 22:43)
  9. (bkz: pudding)
    (basima trajik bir olay gelsin istiyorum, 30.01.2009 22:54)
  10. en güzel yeme şeklinin pudingi yaptığın tencereyi sıyırmak olduğunu düşündüğüm nefis tatlı.
    (çoğunlukla zararsız, 30.01.2009 23:25)
  11. yapılması baya zor tatlı.1 saattir puding yapıyorum be sözlük.ama sonuç olarak normal ellerde güzel bir tatlı olacak pudingi bok ettim.aferin bana.
    (domatesbiberpatlıcan, 11.04.2009 22:17)
  12. üstüne içilen sigarayla beraber tadı damakta daha uzun kalan yegane tatlı.
    (erda, 19.05.2009 22:46)
  13. eğer karadutlu magnum seviyorsanız, bu tatlının çikolatalısını üzerine vişne reçeli dökerek yemeyi deneyin. tavsiye ederim.
    (bkz: çikolatalı puding)
    (bkz: magnum double karadut ve böğürtlen)
    (epitaph, 15.08.2009 16:06)
  14. soğuduktan sonra üzerinde kaymakımsı bir tabaka oluşur, peki ne yapmak gerekir? o kısmı yiyecek değiliz elbette, o kısmı sadece yetişkinler yer, bu yüzden en yakındaki bir anne şubesine, "anne şunun kaymağını ye! pudingin üzerini kaplamış gene!" diyerek etkisiz hala getirmeli ve pudingimizi afiyetle yemeliyiz.

(bkz: çocukluktan kalma alışkanlıklar)
    (geber marla singer, 15.08.2009 16:15)
  15. acil bi misafirde, üzerine evde varsa damla çikolata ya da olan çikolataları rendelemek, biraz da hindistan cevizi, fıstık artık ne varsa ekleyerek ikram edilebilen mükemmel, soğuk, sütlü tatlı.

(bkz: olsa da yesek)
    (buzdan yıldız, 15.08.2009 16:20)
  16. domuz kanından yapılanı için:
    (bkz: black puding)
    (iett, 15.08.2009 16:23 ~ 16:23)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil