eskiden çok kısa bölümleri ile konuşma olmaksızın yayınlanırken şimdi yaklaşık 15 dakikalık bölümler halinde diğer çizgifilmler gibi diyalog içeren ve eskisine göre daha fazla karakter içeren çizgidizi.pucca - çizgiye ismini veren hatun - garuyu her öpüşünde sevgilinin omuzlarında hissedersiniz kendinizi.sonra dönüp bakarsınız şizofrenlik işte böyle birşey diye.ha ne diyordum..izleyin , izletin.
çocukça şeylerden tiksinen hatta bu yüzden çocuklarla arası pek iyi olmayan bendenizi fethetmiş felaket tatlı bir abuk çizgi film. pucca 'nın sırıtış efekti daha da tatlıdır. seyrettiriyo cavur kendini.
pucca bacı, pucca bacı, sana sesleniyorum! sizin oralarda garu enişte'yi (eniştemiz oldu mu onu da bilemiyorum tam ama) şapır şupur öpmek ayıp olmayabilir ama bizim burdaki çocukların fikrini bozdun, haberin ola!
czztt..bzztt..
merhaba, blue danube'un halasının evinden canlı yayındayız. halamız ve onun 6 yaşındaki oğlunun diyaloguna kulak kabartıyoruz:
hala: bana bak ozan, bir daha böyle bir hareket yapacak olursan o dudaklarını kopartırım senin!
ozan: tamam anne yaa...
hala: pucca gibi öpme bakiyim beni.. düzgün öp (yanağını uzatır)
ozan: mucah!
hala: ha şööyle..
yaa pucca bacı!.. şimdi yıkıl karşımdan bakayım, gözüm görmesin seni bi' daha!
bir bölümünde garu'yu öpemeyince, gözlerinde boncuk boncuk gözyaşıyla bana dönüp "buuupuuuğ" dediği anda sevimlilik numunesi olarak beynime işlemiş, ideal sevgili modelidir.
piskopat hatun modelidir efendim. sevdiceğini önce döver gözünü yüzünü şişirir sonra şapşup öper,,e napsın zavallı garu da sürekli kaçar bu hanım kızımızdan.