itü sözlük radyosu'nun en yeni, en gıcır gıcır, en brand-new programı.
her cumartesi 17.00'den 18.59'a kadar şizofren şizofren takılıp, daldan dala atlayıp, kah gülüp kah hüzünlenip, müziğe doymak için.
http://radyo.itusozluk.net/... (ninn worx, 21.11.2008 22:43 ~ 10.03.2009 23:16)
ilk yayınını başarıyla tamamlayıp az evvel biten saykiledik tribal rüya programı.
yayında ve yapımda emeği geçenlere, üşenmeyip iki saat kendisini dinleyenlere teşekkürlerimi borç bilirim.
bu haftaki "world as it is 'cover'ed" konseptiyle birkaç dakika sonra yayında olacak. dinleyin, dinlettirin.
istek de isteyin. belki çalınır, bilemiyorum.
cover parçalara doymak için, evet.
az evvel sabote edilmiş program.
bilgisayarı boş bulan bir dallamanın listeye dalmasıyla az da olsa yayını bozulmuş. eh bu haftalık internet cafeden yayın yapınca (yapmaya çalışınca?) böyle olması doğal.
bakın, sizler için nelere katlanıyor ninn worx. değerini bilin.
ayrıca,
hala yayında. dinleyin, dinlettirin.
an itibariyle başlamış program.
birkaç liste şarkısından sonra yeni gruplar keşfetmenizi sağlayacak play list devreye girmeye hazırlanıyor. bu bağlamda kağıt kaleminizi elinize almanızda fayda var.
bir de;
diceyin kafası iyiymiş biraz. ilginç şeyler yaşanabilir.
*
yeni gruplar keşfinde başarılı bir yayın yapmakta olan program. parça seçimleri ise oldukça güzel. dinlenesi programlar arasında olacağı kesin. halen
itü sözlük radyosunda
on air.
diceyinde nasıl bir cenabetlik varsa artık, ikince defa yayını uçmuş program.
ama durmak yok, yola devam!
ninn worx un
itü sözlük radyosundaki programı .kaçak olup da korsan olmayan şahsına münhasır program. bu gece itibarıyle aşmış, coşmuş ama bitmiş, dinlemeyenler kaçırmış.
az sonra başlayacak olan program.
bu akşam metal müziğin -tabir-i caizse- gaz şarkılarıyla yeri göğü inletmeye geliyor mükemmel bir playlist eşliğinde.
headbang yapmak, coşmak, coşturmak için;
dinleyin!
*
sürekli dinleyicisi olacağım programdır. söz verdiğimden değil lan sevdiğim için. yeni gelenler programın adını eazy falan sanar öyle değil, ben sadece devamlı dinleyiciğim.
canım
* diceyimin programı işte ya.
birkaç dakika sonra başlayacak olan program.
bu hafta etnik müzik severleri; folk, ladino, yunan, ermeni, fado, kelt, balkan.. vs müzik severleri itü sözlük radyosu'na bekliyor.
kaçırmayın derim.
an itibarıyle etnik müzik yaparak çılgın atan itü sözlük radyosu programı. kaçak da değil bu defa kendi gününde, kendi saatinde, renkli ve orijinal.
bir iki hafta önceki metal konseptli yayınının ikinci bölümüyle birkaç dakika sonra başlayacak olan program.
yine metal müziğe doymak, coşmak, coşturmak için...
dinleyin.
iki cafe değiştir, onlarca kez yeni playlist oluştur, shoutcast indire indire yalama olsun ama program yapama.
- bu hafta ne öğrendik çocuklar?
+ bilgisayarımızın kasasına tekmeler atarak kırmicaz örtmenim, sinirlerimize hakim olucaz. sonra da gidip cafe köşelerinde program yapmaya kalkışmicaz.
- aferin çok iyi öğrenmişsiniz.
yazık lan. ühhü.
içimde hiç ağlama isteği yoktu, bomboş evime yoldaş olarak bir de köpek getirmişim, neşeliyim, şimdi bu programı açtım, içimdeki hislerim birden dışarı vurdu. evet beni ağlatan program oldu bu. böyle de devam edecekmiş, sıçtın ağzıma baba diyor diğer başlıklara yöneliyorum.
dinleyin bence güzel...
orjinal konsepleri ile her defasında değişik playlistler ile yayına başlıyor. karşılaştığı sorunlar bir yana her program atrasiyon dolu
* an itibariyle yayın devam etmekte olan
nöbetçi dj.
"saat 3 olmuş, kes yayını yatamıyoruz yahu" diye söylenmek istediğim yazar. bana inanmıyorsa teoman'a sorsun.
(bkz:
saat 03 00)
an itibariyle radyosunda
diotima çalarak saygımı, sevgimi, ve bilumum iyi hislerimi kazanmış radyo programı. benimde radyom olsa ben de diotima çalardım.
az sonra
shuffle delisi bir playlist ile yayında olacak program. ne çalınacak belli değil, dj shuffle'yi açmış bekliyor.
ilginç.
an itibariyle yayına
oasis'in
wonderwall parçasıyla devam eden program. yalnız ısrarla dj'in de bir şarkı söylemesini istiyoruz.
an itibariyle
morriseyden
let me kiss you çalarak gönülleri fethetmiş programdır.
devam ediyor, deli çılgın atıyor (bkz:
deli çılgın atmak), dinlemeyen çok şey kaçırıyor. "bu bağlamda" dinleyin, dinlettirin.
engines of hate çaldı bugün bir radyoda... hangi radyoda... bu radyoda...
döydörölöydöydöydöröy....
yok böyle bir radyo programı...
nevermore geldi... ardından
summoning geldi..
tamam ilki istekti ama ikincisi değildi...
öpejem....
uykumu getiren program...
* *
edit : ayrıca dicey de alıngan canım.. şaka yaptık
*