gündem
  1. · darwin i bitiren balık
  2. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  3. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  4. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  5. · aşk ı memnu
  6. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  7. · kar yağarken hissedilen duygular
  8. · türkü yabancı zanneden türk replikleri
  9. · boylumlama

psikopat rüyalar  

1. korkunç rüyalardır bunlar.aslında kabus demek daha doğrudur.hayrolsun demek gerekir.misal;rüyada kendini amazon ormanlarında görmek,her yanının yılanlarla çevrili olması,kolundan içeri bir yılan girmesi,bu yılanın eline doğru ilerlemesi*,kolunda yer yer göçükler oluşması ve duyulan felaket acı,ayrıca kimsenin çığlını duymaması,yılanın senin vücudunun içini yiyip bitirmesiyle kabuğunu bırakması.*uyanınca dua üstüne dua okunması..
    (subuo, 04.01.2006 20:40)
  2. rüyada kendi kafasına çivi çakmak, bir başkasının gözlerini oymak, vs vs...
    ama en korkuncu düşmek... sürekli düşmek. sonsuz karanlık bir boşlukta yere çakılmadan düşmek, düşmek...
    (siyah, 04.01.2006 20:53)
  3. gündüzleri bir bedene sahip olmak fakat her gece önce kendi kendine kafayı kesip sonra bedenden çıkmak,bütün gece ruh halinde ve görinmez bi şekilde gezmek.o bedeni her gece gömmek,kafaları poşette saklamak.ertesi sabah kalkınca aynı görünümdeki bi bedenin içine girmek ve akşama tekrar çıkmak.böyle devam eden bi kısırdöngü.ayrıca her gün tekrar dirilmeye rağmen normal bi şekilde yaşlanmak ve bir gün gerçekten ölmek...rüyanın etkisinden kurtulmak zor oldu tabi.hayır korku filmi fln da izlmdm bilinçaltım feci senaryo yazmş ama olur da bir gün böyle bi korku filmi çekilirse hakkımı isterim..(bu arada belki böyle bi film vardr ama bnm haberim olmayabilir.farkında olmadan senaryoyu arakladığım için şimdiden özür dilerim senaristten.)
    (myqueen, 04.01.2006 23:20)
  4. karanlık bir çukur vardır ama o kadar büyüktür ki karşı ucu görülmemektedir, koşarak karşıya atlamaya çalışılır, her seferinde uzun çok uzun bir düşüşün ardından sert zeminle karşılaşılır. gözler açıldığında tekrar o çemberin kenarında duruyorsunuzdur gidecek tek bir yer vardır... aynı rüya üst üste 5-6 defa görüldükten sonra etkisi korkunçtur uyumaktan korkulur...hatta uyumak için bilinen dua ların tekrarı, boşluğu düşünme, güzel hayaller kurma gidi sağdan soldan duyulan öneriler denenir fakat işe yaramaz...kendiliğinden geçer
    (mire, 20.06.2007 21:19)
  5. uzun karanlık bir koridor kapılar var koridorda ve karanlık koridorda o kapıların altından gelen ışık huzmesi dikkat çekiyor.birden ne,noluyor diye anlamaya çalışırken bakıyorum elimde bir balta ve sonra elimi yavaş yavaş kaldırıyorum sonrası yok,kellemi uçurdum sanırım..
    (dikkat hız kesici var, 18.08.2009 11:22)
  6. kalabalık bir sokak. limp bizkit'in solisti olan eleman* elinde mikrofonuyla kalabalığın arasında gezip şarkı söylüyor. sonra büyük bir gürültü oluyor; bomba. etrafa baktığımda kan görüyorum. ama herkes sağlam aslında. bir takım adamlar çıkıyor sonra ortaya, sağlam insanlara ölü görünümü veriyorlar ellerindeki kırmızı boyalarla. aslında bir saldırı olmuş ve bir sürü insan ölmüş-yaralanmış gibi bir izlenim yaratılmaya çalışılıyor. ama herkes sağlam aslında vol.2. bundan gayrı gözümün önünde dünya yıkılsa bit yeniği arayacağım işin içinde. gittikçe paranoyaklaşıyorum. yalnız fred durst ne alaka onu çözebilmiş değilim hala.
    (die for morrison, 20.11.2009 01:50)
  7. geçen sene gördüğüm rüya hala beni benden alabilecek niteliktedir...şöyleki ortaokulda aynı okulda okuduğumuz lisede duyumlarını aldığım üniversitede aynı sınıfa düştüğümüz okulun ''reis''i hatta reyisi diye tabir ettiğimiz tiple okulla ilgili bişeyi halletme görevi bize veriliyor..sanırım insanlar yolda birbirimizi öldürürüz deyu umut ediyorlardı. neyse olaylar tipik bir film gibi gelişiyo. bol bol laf sokmalar kavga etmeler eşliğinde nerden geliyosan abudik bi semte geliyoruz. bu da ağır abi ya yanındaki kızı koruycak ya artist hareketler de bulunuyo. rüya işte ben de çok etkileniyorum falan birbirimize aşık oluyoruz..hele ben de tam anlamıyla ülkücüye aşık olan solcunun dramı durumu mevcut o derece fena. ikilemde kalmalar bilmem ne işte o anda hayatımda hiç yapmayacağım bişey yapıp alarmın sesine şükrettim..uyandığım da verdiğim tepkiyi hala unutamam

''hassiktir!! noluyo lan. ''
    o gün bugündür çocuğu her gördüğümde ahanda rüyalarımın erkeği diye yarılıyorum...ne rüyası lan kabus resmen
    (şirret olmayan görümce, 20.11.2009 02:04)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil