belki ilginizi çeker
  1. · antisosyal kişilik bozukluğu
  2. · piskopat
  3. · aşık olunan kişiyi reddetmek
  4. · vlad tepeş
  5. · psychopath
  6. · yeni başlayanlar için kahve
  7. · yaşlı bir nineye yumruk atmak
  8. · nakavt
  9. · mfö
  10. · sevgilisinin penisini kesen kadın
gündem
  1. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  2. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  3. · domuz gribi
  4. · itü sözlük
  5. · geniş aile
  6. · üniversiteyi ingilizce okumayı marifet sanmak
  7. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  8. · babaya duyulan güven
  9. · sütyen kopçasını açamayan erkekler

psikopat  

sayfa  / 2
  1. deli, arsız, manyak, "allah belanı versin" diyeceğiniz cinsten insan.
    bu tanım'ı yaptıktan 4 gün sonra sözlüğe düşmüş bir arı'nın nicki**
    (azureel, 19.03.2004 18:36 ~ 04.05.2004 06:23)
  2. (bkz. ali eren)
    (effacer, 23.03.2004 22:30)
  3. nickiyle uyum içerisinde yaşayan şahıs. yıllarca nickinin pastör olmasını bekledik ama olmadı.
    (coldfusion, 02.05.2004 22:38)
  4. mazhar alanson ve cem yılmaz harikası bir parça.

senden uzaklarda herkes bir alem
    anlaşılmaz işler bunlar bir tanem
    ne derse desin bizim alem
    ben hür yaşarım güler coşarım
    bıktım senden billahi seni boşarım

pisipisikopatım billah yaparım
    seni seviyorum der senden kaçarım
    pisipisikopatım billah yaparım
    sensiz olamam der senden kaçarım

az biraz gül yüzüme buz gibi bakma
    cana yakın ol biraz suratını asma
    tatlı tatlı konuş sen bilirsin de
    ya güzel bir söz söyle sevdir kendini
    bıktım senden billahi boşarım seni
    (axel fox, 11.08.2004 19:08 ~ 18.09.2004 21:41)
  5. tezgahtara sinirlenerek mağaza vitrinine kafa atan ve kafasını yaran, kesen, parçalayan şahıs.
    (tayyar, 11.08.2004 23:47)
  6. beyaz show'da, beyazıt öztürk'ün canlandırdığı tiplerden biri ...
    (erdemetal, 22.08.2004 02:25)
  7. sağlam fenerlidir kendisi. fenere laf atıldığını duyarsa hasta yatağından kalkar ve hararetli tartışmalara girer. severiz kendisini
    (giberling, 04.09.2004 22:37)
  8. şinitzel, sosis, amerikan salatası ve turşu içeren bir çeşit sandöviç.
    (aqua, 05.02.2005 15:53)
  9. (bkz: @160702)
    (greeen, 18.11.2005 12:10 ~ 16.12.2006 20:11)
  10. insani hissiyatlara uzak kalmış , can yakmayı , canının yanmasını , arıza çıkarmayı , sivri olmayı seven kişi.
    (kurabiye, 18.11.2005 12:23)
  11. kızlı erkekli bir araya gelindiğinde oynanan eğlenceli bir oyun.sayko kişi bu oyunu hayatında sadece bir kere sayko kişi olarak oynayabilir.saykonun amacı karşısındakilere sorular sorarak oyunun kuralını bulmaktır.yeni girilen bir ortamda özellikle alkol eşliğinde oynanıldığında kolayca kaynaştıran bir oyundur.
    sayko kişiye tavsiye:sorabildiğiniz kadar müstehcen sorular sorun.biraz kafanız karışabilir.karışmasın.siz eğlenmenize bakın...
    (kubrick, 19.03.2006 11:59)
  12. beyinlerinin ön loblarının yeterince çalışmaması sebebiyle korku, heyecan ve sevgi gibi duyguları olmayan bu sebeple her durumda soğukkanlı olabilen, ıq ları ortalamanın üstünde korkulası kişiler...
    (harunefe, 25.02.2007 13:42)
  13. tavuk şinitzel, sosis, amerikan salatası, patates kızarmatası, ketçap, mayonez ve turşudan yapılan sıcak sandviç. kadıköy'de yazcıoğlu iş hanı'nın hemen karşısında psikopat yemeye gidebilceğiniz bir büfe vardır. (tabi 'film oyun mp3' diye yapışan kürtlerden sıyrılabilirseniz)
    mekana girilir, sipariş verilir, "koleraya yakalanmam inşallah" diye kara kara düşünürken birden önünüze içi hayvan gibi doldurulmuş, ekmeği kapanmayan o şey gelir ve tam o anda hissettiğiniz o hayvani açlık, yemeğe acımasızca saldırma içgüdüsü tüm hijyenik kaygılarınızı buharlaştırıverir. akabinde psikopat afiyetle mideye indirilir.
    (chucky, 13.03.2007 16:11 ~ 05.09.2008 19:24)
  14. az önce yanlış görmediysem sarı bıyık cahit kaşıkçılar'ın rol aldığı flash tv prodüksiyonu. film midir dizi midir onu anlayamadım.
    (wondrous, 15.05.2007 02:05)
  15. herşeye ve herkese saldıran,herkesi kendisine cephe almış zanneden,kendi fikirlerinin karşıtı bir şey söylendiğinde bağırıp çağıran,kapıları vurup kıran;plajda herkesin kendisine baktığını söyleyen, yolda gördüğü hemcinslerinin çoğunu orospu olarak kabul eden;bir insandan tipi nedeniyle hoşlanmayıp bir de tutup onunla kavga eden;aynı lafa beş dakika arayla farklı tepkiler veren,mecburen aynı evde yaşamak zorunda kalındıysa insanın ömrünü gerçekten duvarlara sürterek törpüleyen,bir an önce kurtulunması ümid edilen gereksiz ve dünyaya zararlı insan tipi.
    (bir mendil niye kanar, 31.08.2007 01:24)
  16. nakarattaki scratch'leriyle yardıran sirhot şarkısı.
    (kl7mu, 27.11.2007 20:39)
  17. (bkz: psikopat yazar)
    (psikopat yazar, 27.11.2007 20:41)
  18. "seni uçak benzini dolu bi küvette boğup bilincini kaybetmeden önce içinde saç kurutma makinesiyle kızartıp yanıklarını ekmek bıçağıyla delik deşik edip
    hava kaçırdıgın her bi deliği yanan mumla tıkıycam. karşısında meditasyon yaparak transa geçip herseferinde bana verdiğiniz bütün acılardan tek seferde kurtulucam!"

bu kısmını bir nefeste söylediğini sandığımız sirhot şarkısı.
    (kl7mu, 29.11.2007 17:51)
  19. mutlu olmaının yollarını beş dakika gibi kısa bir sürede anlatan * * *, yüz gülümseten, iç geçirten mazhar alanson şarkısı.
    (küflü prenses, 02.07.2008 15:07)
  20. kız arkadaşı görüşme isteğini reddedince, telefon açıp '' xx hanım, anneniz ufak bir kaza geçirdi, hastaneye kadar gelmeniz gerekiyor '' diyebilen insandır..

(kardeşimdir)
    (juliette, 12.09.2008 22:23)
  21. (bkz: antisosyal kişilik bozukluğu)
    (molly, 12.09.2008 22:27)
  22. şarkının çıktığı yaz bursa körfez turunda kıyıda ki evlerde oturan insanlara hep bu şarkıyla seslenilmiştir başka şarkı çalıyorsa bile bu şarkıya dönülür kıyıdaki sakinlere selam vermek için kaptan psikopatım bak yaklaşmayın diyerekten tehdit amaçlı mı çalıyordu bilinmez
    (perhaps, 19.01.2009 15:25)
  23. bir tami hoag romanı. gayet sürükleyici bir kitap, boş bulduğunuz her anı okuyarak geçirmek istiyor insan. böylece en fazla üç günde bitiriyorsunuz.

soğuk kanlılıkla işlenen bir cinayet ve katili salıvermeye yönelik karar alan bir yargıç başına gelen olaylar ve çözümlemeye çalışan dedektifler... insan kendini bir kovalamacada hayal etmekten alamıyor.

kitabın arkasında şöyle diyor: "polisiye romanların kraliçesi. "

okuduğum ilk polisiye roman bu nedenle bu yoruma katılıyorum. okuyun bence.
    (idiot, 08.04.2009 21:25)
  24. doğru yazımı piskopat olması gereken sözcük. herkes böyle diyor çünkü. ayrıca pis sıfatıyla da bir anlam birlikteliği oluyor. nerede türkçenin alıp kendinden yapma gücü?
    (lockman, 03.07.2009 23:38)
  25. sabah beşe kadar oturandır. öle boş boş değil ama bak...

balkonda yıldızlara bakarken anlamsızca, içini sigarasıyla ısıtmaya çalışandır. sabah mal gibi uykusuz olandır. iş yerinde söylenen hiçbişeyi anlamadan çizim yapıyormuş gibi yapandır. skfjksldjf

üst üste içtiği 10 sigaradan sonra tüm gün midesi bulanıp hiç bişe yiyemeyendir. balkondan aşağı tükürmeye çalışırken ayağı kayan ve kafasını çarpandır. (içtikleri kafa yaptı ondan olsa gerek) saf!

piskopata vurgu editi: bu tipi tip söylediğinizi ilk seferde anlamaz çünkü bildiğin kereste kıvamında piskopattır. uzak durun. msnde engelleyin. face dan silin. olum akıllı olun!
    (jake in kırık kalbi, 04.08.2009 15:37 ~ 16:15)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil