|
|
- akdeniz ve ege'de esen fırtınalar tanrısı. poseidon'un sol taşşağı.
- tatlı sevimli bir o kadar da zeki samimi yeşil çay meyve çayı temsilcisi..beyaz türk diye söylentiler yayılıyor..şivesinden midir nedir... bilemiyorum bütünüyle kuşkudayım...
- sıcakkanlı kullanıcı.
- burada sürekli x-daş buluyorum. şimdi de soyadaş buldum kendime.. tatlı bir insan kendisi.. yeni hayatı umarım uğur getirir ona..
- nezaketi, tatlılığı, converseleriyle çelişkili fakir gönlü, ve de barok kızlara öykünen minik yüreği, yağmurun altında titreyen minik bir serçe yavrusu, tipik bir kardelen çığlığı* (delirdim, duramıyorum biri beni durdursun)..
sıcakkanlı nesildaş, canayakın meslektaş adayım. egenin incisi, nicki gibi fırtına olup esecek dış ticaret olayında kısa süre içinde.
- erken açmış kayısı çiçeğidir, mart ayazını yememesi en büyük temennimdir.
- herşey benden önce, ben senden sonrayım.
(molla, 25.08.2007 23:42)
- hakkında "yok öyle bir şirinliği felân, abartmayın" demeden edemeyeceğim dosttur. abartmayın diyorum, yaş ağaca bu kadar yüklemeyin diyorum, değil yeşil rengi solar gider, boynu bükülür diyorum.
henüz bu kadarını diyorum.
(bkz: bilin bakalım ben ne diyorum)(yeşilşair, 27.08.2007 15:15 ~ 28.08.2007 13:37)
- (bkz: mutsuzluk da bir gelişmedir)
- sanırım hayatım boyunca hep mutlu konuşmalar ve paylaşmalar sürdürebileceğim kullanıcı.
(mathes, 26.09.2007 21:05 ~ 04.10.2007 14:37)
- seitkaliyev tutkunu olduğumu bilen one more cup of coffee kod adlı incelikli hayta sayesinde tanıştırıldığım ve arşivinde bulunan seitkaliyev'e ait parçaları sömürmeme engel olmaktan kurtulamayan çok cici sözlük yazarlarımızdan. buradan kendisine teşekkür eder, sevgilerimi iletirim.
- düzenleyeceğim gezi için hiç bıkmadan usanmadan şanlıurfa hakkında bilgi veren yardımsever arı.
- an itibariyle uyandırılmaya kıyılamayacak yazardır. hoşbuluyorum, kalemine sağlık diyorum.
- ıslanan rüzgâr
ısındıran yazar.
- last fm'de komşularımda yer aldığı için tesadüfen last fm sayfasına baktığım, itü sözlük grubuna üye olduğunu görüp nickini bulduğum, girilerini okuduğum ve bütün bunların sonucunda ben olduğuna karar verdiğim yazar. ya da ben oyum. bilemiyorum. bildiğim şey iki insanın bu derece aynı şeyleri dinleyip, aynı şeyleri okumasının ve aynı şeyleri düşünmesinin imkansız olduğu.
kendisine buradan en kısa zamanda birlikte psikiyatra gitmeyi teklif ediyorum. evet şizofreninin kesin tedavisi yokmuş ama, denemekte yarar var.
- yarış teknesi adı
- şiirler ithaf ettiği külkedisinin mutluluk kaynağı.
(molla, 10.04.2008 19:14 ~ 19:15)
- happy birthday insanı. kutlu olsun o zaman!
- sınıf arkadaşim dır kendileri tevafuki bir şekilde aynı hikeyelere sahibizdir..sevilesi cana yakın insan.
- akustik gitara merak salmış,elleri acıyormuş,egzersiz lazımmış.hemşeriyiz nasılsa diye yardım ettim tabii,gitar pro anlatımı kısmında biraz zorlandık sanki * alaybeye doğru yürüyüşümüz şükür ki uzun sürmedi,kısa yoldan anlaştık *
beni camel'la tanıştıran yazar ayrıca,progresifçidir,candır.
- lisedeyken malmış.kendi dedi.evet.
|