görseller
proof 

belki ilginizi çeker
  1. · evidence
  2. · d12
  3. · chris brown
  4. · gwyneth paltrow
  5. · my band
  6. · i am kloot
  7. · almost a dance
  8. · kanıt
  9. · relapse
  10. · forgot about dre
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · ugg
  2. · disko kralı
  3. · aylin aslım
  4. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  5. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  6. · 2012
  7. · günün tek kelimelik özeti
  8. · the smiths
  9. · çekoslovakyalılaştıramadıklarımızdanmıym..

proof  

1. gwyneth paltrow ve anthony hopkins'in oynadıkları bir film. anthony hopkins kaçık bir matematik dahisini canlandırırken gwyneth de bunun kızını canlandırıyor. ortada bir tane de kanıtımız{proof} var. filmin tüm konusu bu kanıtı kim yapmış? "film boyunca bunu anlamaya çalışıyoruz galiba?" der iken bunun kime ait olduğunu filmin 3/4lük yerine anlıyoruz. filmin geri kalanında diğer oyuncu jake gyllenhaal'ı (bkz: donnie darko) ve gwyneth ile olan anlaşmazlıklarını izliyoruz. aslında filmin "kanıtı kim yapmış?" üzerine kurulmadığını anlıyoruz. sonra film bitiyor. akıl oyunları tarzı birşeyler yapılmaya çalışılmış belki ama olmamış sıkıyor, uyutuyor.
    (man on the moon, 06.02.2006 19:52)
  2. detroit'te bir gece klübünde vurularak öldürülmüş, kanımca d12 grubunun en iyi rapper'ı...

(bkz: rip)
    (hypnotica girl, 12.04.2006 15:46)
  3. kendime acaba ben de akıllımıyım yoksa delimiyim diye sordurtan ve izledikten sonra hala cevabını bulamadığım film. bunu sorgulayabiliyorsam deli değilim galiba bilmiyorum...
    (vatman, 12.04.2006 15:50)
  4. insana çok matematikle uğraşırsa gerçekten delireceğini düşündürten filmdir aynı zamanda...
    (cursedsw, 29.07.2007 00:30)
  5. tiyatroda oynanası beyaz perde şaheserlerinden biridir.
    film olarak bakıldığında çok çok etkileyici bi sonu olmasada anlatılmak istenen seyirciye akıcı bi şekilde aktarılmıştır.
    (smv66, 28.08.2007 16:27)
  6. eminem ile müthiş ikili oluşturuyorlarmış : (bkz: http://www.youtube.com/...)

ayrıca bahsi geçen eminem dövmesi için: (bkz: http://img126.imageshack.us/...)
    (eazy, 17.11.2008 14:19 ~ 14:19)
  7. çok çok güzel bir i am kloot şarkısı, loop'a alınası...

hey, could you stand another drink
    ı'm better when ı don't think
    ıt seems to get me through
    say, d'you wanna spin another line
    like we had a good time
    not that ı need proof

swell, we're living in a hotel
    and someones ringing my bell
    ın a room without a view
    hey, heard you read another book
    should ı take another look
    who am ı
    without you

ahhhoooo
    ahhh
    ahhoooo
    ahhh
    ahh

hey, could you stand another drink?
    ı'm better when ı don't think
    ıt seems to get me through
    say, d'you wanna spin another line
    like we had a good time
    not that ı need proof

swell, we're living in a hotel
    someone's ringing my bell
    ın a room without a view
    hey, heard you read another book
    should ı take another look?
    who am ı
    without you

ahhhoooo
    ahhh
    ahhoooo
    ahhh
    ahh

lalalalalalalalala
    lalalalalala... * * *
    (be anything, 06.03.2009 13:18 ~ 13:19)
  8. dehayla çılgınlık arasındaki ince çizgi üzerinde...bana hep shakespeare in love ile gelen oscar'ini pek haketmemis gözüken gwyneth paltrow,nasıl oldu da böylesine zor bir rolde bu kadar inandırıcı olabildi?filmin ağır topu anthony hopkins'in oyunculuğu hakkında yorum yapmak haddime düşmez.ama böylesine kısa bir rolde perdeyi nasıl böyle doldurabildi?tüm bunlar biraz edebi bir senaryoya ve klasik bir anlatıma sahip olan john madden filmini hoş kılan süprizler.
    film kısaca,geçmişle bugün arasındaki gelgitlerle bir baba kızın öyküsünü anlatıyor.filmin konusunda daha fazla bahsederek,filmi izlerken tadınızı kaçırmak istemiyorum.ben vcd veya dvd kapaklarının arkasındaki bir paragraflık yazı görevini yerine getirmek istemiyorum.
    bilimle çarpışan hayat,akılları usturanın ince çizgisi üzerinde gidip gelenler,dönüp kalmış aile ilişkileri...ve de matematiğin bir bilim ve keşif alanı olarak dayanılmaz cazibesi...sanki a beautiful mind filminin bir tür yeni çeşitlemesi..ancak kırık yaşamlar üzerine bu güzel filmin temel ögesi,her şeyden öte,hüzün.film,en çok hüzün duygusunu yaşamın en değerli bir armağanı gibi gören mutlu(ya da mutsuz)bir azınlık icin.ama ayrıca matematikseverler ve daha genel biçimde,iyi oynanmış iyi hikayeleri sevenler de sanırım beğenecek.
    (sinemaniacfighter, 20.09.2009 00:21)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil