belki ilginizi çeker
  1. · profesyonellik
  2. · küçükken yanlış söylenen kelimeler
  3. · ümit özat
  4. · cendere
  5. · lawful evil
  6. · professional
  7. · bir imamın ateist olması
  8. · makineyi getir bir bakalım
  9. · sürekli aynı rüyayı görmek
  10. · kırmızı oje sürmek
gündem
  1. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  2. · bir kadının bilmesi gerekenler
  3. · colin kazım richards
  4. · yasaklanması gereken şeyler
  5. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  6. · dünyanın en seksi şarkısı
  7. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  8. · didgeridoo
  9. · en küçük fırsatta karışan şerefsiz kablolar

profesyonel*  

1. yaptığı işe duygularını karıştırmayan, sorun ne olursa olsun soğukkanlılıkla onu kendisi için avantaj haline getirebilen veya en düşük zararla atlatmayı başarabilen insan evlatlarına yapılabilecek tanımlama... (bkz. lawful evil)
    (radiance, 18.03.2004 20:38)
  2. bir işi zevk almaktan çok para kazanmak amacıyla yapan kişiye verilen ve pyrotechnician ın teklifiyle birlikte muhtemelen alacağım sıfat.
    (comatose, 08.03.2005 19:34)
  3. "profösyonel" var, "profesyönel" var, yetmedi daha da fransızca olsun istiyorsak "profösyönel" de diyebiliriz, diyenler var, yazanlar var. ancak doğrusu "profesyonel"dir, "profesyon" meslek demektir. fransızlar da böyle okur. daha çok ö koyunca daha fransızca olmuyor aslında.

aynı şekilde (bkz: randövü)
    (ördeklerindomatestabanfiyatlarınaetkisi, 11.11.2006 02:28)
  4. işi alanında yetişmiş, eğitilmiş, uzmanlaşmış kişidir. hususi olarak o işe yetkinlik için çalışmıştır.
    (azwepsa, 11.11.2006 02:33)
  5. yaptığı işten para kazanan kişidir. meslek olarak seçtiği dalda geçimini sağlayan kişiler profesyoneldir.
    (bkz: profesyonel futbolcu)
    tersi için (bkz: amatör)

bu kişiler amatörlere nazaran daha az hata yaptıkları için en küçük hatalarında "sen ne biçim profesyonelsin" çemkirmelerine maruz kalırlar. bırakınız hata yapsınlar, daha çok öğrensinler, gelişsinler, serpilsinler.
    (misuf, 11.11.2006 15:20 ~ 15:28)
  6. atv'de başlayacak olan yarışma. şimdilerde reklamları veriliyor. jüride ya da sunuculuğunda ajda pekkan'ın da görev alacağı, ozan doğulu yönetimindeki orkestrasıyla 28 ocak'ta ilk bölümü yayına girecektir.
    (pseudonym, 25.01.2007 12:19)
  7. bundan 1,5 sene etiler de bir cafede arkadaşım vasıtasıyla tanıştığım o zamanın diş telli ,dip boyası gelmiş , bu halinden en az 10 kg fazla olan müge yi bu yarışmada görünce tanımak zor oldu. baya güzelleşmiş ama.

(bkz: bakımla gelen güzellik.)

ayrıca keremcem'in ünlü olmadan önceki ve yeni yeni ünlü olduğu zamanlardaki sevgilisidir kendisi fakat keremcemi pelin batuyla basınca bu ilişki bitmiştir.
    (nicolerichie, 10.02.2007 01:57)
  8. ajda pekkan için her zaman güzel olabilir mi bu kadın dedirten, ela isimli yarışmacının cok sıcak(!) olduğu atv'nin yeni yarışma programıdır.
    (maymunherif, 11.02.2007 11:48)
  9. atv yayınlanan yarışma programı.

müslüm gürses in yorumunu dinleyen ela sinirlenmiş ve kameranın kendisini çektiğini görmeden "nefret ediyorum bu adamdan yaa" demiştir. duyulmamış fakat dudak okunmuştur.
    (bateristt, 17.02.2007 22:56)
  10. bünyesinde itü gıda mühendisliği bölümümezunu burcu tatlısesi barındıran yarışma programı.
    (mrsderdowski, 21.02.2007 00:18)
  11. yarışmacaları arasında grup rapsodi solistlerinden seçil akmirza nın da bulunduğu yarışma.
    (manuelayar, 24.02.2007 22:15)
  12. dün gece mert adlı yarışmacının ünlü guns n' roses şarkısı sweet child o' mine ı söyleyerek çoğu insanı şaşırttığı yarışma olmuştur.
    (nos, 18.03.2007 11:19)
  13. (lethe, 22.04.2007 21:22)
  14. "ben bu şehrin en gidilmez sahili" sözcük öbeğiyle yalnızlık ve ulaşılmazlık- ulaşamamazlık üzerine düşündürüp, içe döndüren fatih erdemci şarkısı.
    sözlerini merak edenler için:

ben bu şehrin en profesyonel yalnızı
    sen bu şehrin en gizli köşesi
    ben bu şehrin en gidilmez sahili
    sen bu şehrin en bilinmez sokağı
    ben bu şehrin en çıkılmaz yokuşu

bu şehrin ışıkları kıskandırır tüm yıldızları
    bu şehrin yağmurları hiç unutmaz aşıkları

ben bu şehrin en müdavimi ve arsızı
    ben bu şehrin en azılı aşığı
    yalnızım...

sen bu şehrin en varılmaz limanı
    ben bu şehrin en geçilmez köprüsü
    sen bu şehrin en yıkılmaz kalesi
    ben bu şehrin en karanlık kuyusu

bu şehrin ışıkları kıskandırır tüm yıldızları
    bu şehrin yağmurları hiç unutmaz aşıkları

yalnızım...
    (marlasinger, 24.07.2007 23:02)
  15. beni, sezon sonunda iş bulamayacağımı bile bile 2 senelik işimden yok yere kovan, o kadar emeğimi hiçe sayan patronuma takınmaya çalıştığım tavır.
    sessizce dinledim söylediklerini ve hiç itirazım olmadı, gayet profesyonel davrandım.
    davranmasaydım ne kaybederdim diye düşünüyorum da, sanırım kötü olmazdı.
    ama yapamadım galiba..
    (iii, 16.07.2008 12:15)
  16. ben ölmeden önce ve suçum değil kadar popüler olmasa da fatih erdemcinin en iyi şarkılarından biridir.
    (kitscha, 27.06.2009 00:11)
  17. (bkz: erbap)
    (nereden sevdim o salimi, 27.06.2009 00:35)
  18. (bkz: işin orospusu)
    (bkz: cem yılmaz)
    (bkz: cmylmz)
    (vermilion, 27.11.2009 14:51 ~ 15:02)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil