yazarı olmak aşırı derecede zor olan,"ulen daha ne yaziyim destan mı" diye çığlıklar attıran,fesefesini tam çözemediğim,itü sozluk sayesinde artık esamesini okumadığım html.
bir türlü sevemediğim sözlük.okumaya bile tenezzül etmiyorum,neden bilmem..bilgi paylaşımı yoktur,açılan her başlık taşak amaçlı ve "bari bayan yazarları güldüreyim de etkileyeyim onları" zihniyetindedir.
bir rivayete göre biriken "cfm server" borcunu ödeyememiş ve database'i hosting firmasına kaptırmıştır. ver parayı al sözlüğü notasına karşılık admin parayı devşirip sözlüğü tekrar ayağa kaldırmakla uğraşmakta imiş mişmiş de mışmış *.
ayrıca ilginçtir ki, kraldan çok kralcı zihniyette* üyelere sahip kardeş sözlüğümüz imiş de haberimiz yokmuş*.
hakkında "kapandı, yok yok 1 haftaya kadar açılacak" şeklinde dedikodular yapılan sözlük...
ilk gözağrımdır kendisi...
sağlam bir kadroya sahiptir; bünyesinde kaliteli yazarlar barındırır..
yazarlarının alkolik ve melankolik olmak gibi ortak özellikleri vardır. içerler bunların çoğu su gibi. bu özellikleriyle bana lise günlerimi hatırlatırlar zirvelerde.
bakıma alınması bazı anlamlarda hayırlı olmuş olan sözlüktür. böylece bu sözlüğün yazarları burada veya birebir sözlük, nedir net gibi sitelerde diğer yazarlarla beraber giriler girmiştir, sözlükler arası buzlar erimiş, yazarlar kaynaşmıştır.
yazarların özel hayatına diğer tüm sözlüklerden daha çok saygı gösteren sözlüktür. yazarları deşifre eden entryleri silen sözlüktür. fakat mutlaka gözden kaçan entryler olmuştur. bu hafta açıldığında dileyen diğer sözlüklerle private sözlük'ü karşılaştırabilir.
hiç genel kültür,dünya gündemi hakkında başlık göremediğim sözlük..bir iki kere girmiş olsam bile "bugün"ün entrylerinde "kızı eve atma taktikleri","namaz kılarken prezervatif düşürmek","sevgilinin ağzına boşalmak" gibisinden başlıklara rastlamıştım..umarım yeni yayın dönemimde rastlamam..