belki ilginizi çeker
  1. · penneys
  2. · ingiltere
  3. · londra
gündem
  1. · günün tek cümlelik özeti
  2. · ezel
  3. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  4. · zongul ducks
  5. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  6. · ugg
  7. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  8. · 15 eylül 2005 tromso galatasaray maçı
  9. · kupa beyi galatasaray kupa kızı fenerbahçe

primark  

1. ingiltere, irlanda veispanya da bulunan bir mağaza, yalnız irlanda ve ispanya da ‘penneys’ adı altında ürünlerini sergiliyorlar. bit pazarının mağaza görmüş hali diyebiliriz primark için. çok ucuza topshop, miss selfridges vs. gibi mağazaların taklit ürünlerini bulabileceğiniz bir mekan. nisan ayında londra, oxford street’de (marble arch istasyonunun karşısına) bir mağaza açarak high street mağazalarına ciddi bir darbe vurmuştur, kate moss bile topshop’u kurtaramamış diyorlar…

ucuza iç çamaşırı ve t-shirt alabileceğiniz bir mekan onun dışında ki ürünlerini pek tavsiye etmem, her ne kadar taklit ürünleri ucuzda olsa, kumaş kalitesi, kesimleri, dikişleri berbat…ingiltere’den türkiye’ye tatile gelen ailelerin akrabalarına, eşlerine, dostlarına hediye aldıkları mağazaların başında gelid, hani yıllarca almanya’da ki akrabalarımız bize c&a poşetlerinde hediyeler getirdi yaaa işte londralılar da primark poşetleriyle getiriyor.
    (zoe, 21.05.2007 01:46)
  2. manchester'da gezilip görülebilecek yerler arasında ön sırada yer alır.
    çok vakit ayırmamak gerekir, zira gezilip görülebilecek başka başka daha güzel yerler bulunmaktadır, biraz uzak da olsa.
    (natalya casta, 13.08.2008 02:03)
  3. bir daha boş bavulla gelceeem lan, dedirten alışveriş mekanıdır.

-aa ne güzel nerden aldın bunu?
    -primark
    -bunu nerden aldın
    -primark
    -hııımm...tokan da güzelmiş
    -primark
    -bla bla bla
    -primark
    .....
    -nerde lan bu primark???

dip not: özledim kırmızı halılı kuyrukları
    "next pleaseee" diyen hatunları
    o giri çizmeyi almadım
    istanbulda 190 ytlye gördüm aynını
    nerede 15 nerde 190, 175 yetalee farkı
    üühühüü ühüühüüü, englaaaand beni bekle er geç geliyorum gayrı
    (durugörü, 01.12.2008 12:15 ~ 03.12.2008 20:35)
  4. ingiltere deki mağazasındaki kuyruk görülmemiştir hiçbir yerde.koca mağazayı çepeçevre sarar.özellikle yılbaşı haftası...
    alışverişi azıcık seviyorsanız kendinize hakim olamıyorsunuz.oha 10 pound lan diye saldırıyorsun.çok ucuz ne var ki diye aldıkların(ama hakkatten ucuz o giyimlerdeki işçiliğe) sonra kasada kçında patlayabiliyor ama.100 ler 200 ler hak getire.deli para yiyen başka mağaza görmedim ben.ona hediye buna hediye derken türkiyede dünya parası oh ne ucuz alayım bari lerle bütün cüzdanı boşaltıyorsun.
    yalnız onca kuyruğa rağmen kasa bu kadar mı hızlı çalışır hayran kalmıştım.
    çıkışta kendimi çok kötü hissettirmişti ama.tüketim manyaklığıma üzülüp bilinçsiz,yangından mal kaçırırcasına yapılan alışverişin ardından bir bardak soğuk suyla ayılıyorsun.ha bir de alışverişten sonra gelip ne aldım diye poşetlere bakarken kulak temizleme çubuğunu görünce anladım ki ; yazık lan bu kadar delirtiyormuş demekki adamı.
    (zefura, 19.12.2008 20:57)
  5. neler neler aldım bu güzel mağazadan, hemde sadece 3-5 pounda. niye bizde yok ki derim hep. her londra ziyaretinde gidilecek yerler listesinde ilk 10 içerisindedir. ben hammersmith'dekini bilirim bir de oxford street'tekini. belki başkacada vardır. bence tek kötü yanı dikişler, gerçekten uyduruk yapıyorlar.
    (bilgilibilgelibilgisiz, 30.03.2009 15:00)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil