belki ilginizi çeker
  1. · yaran belki ilginizi çeker sonuçları
gündem
  1. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  2. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  3. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  4. · öğretmenler günü
  5. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  6. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  7. · demokratik sol halk partisi
  8. · firdevs
  9. · sith code

prim yapacak başlığa yazmak  

1. yüksek statü ve okunurluğun garantisidir.

2 yıllık bir sözlük yazarlığı geçmişim var, bir ara günün 15 saati sözlükten çıkmayan biri olarak artık kim nedir ne değildir kapmış bulunuyorum. rene sıkı dost; zinkafnun iyi geyiktir misal.(bu giride sanal reklam uygulaması yapılmıştır)

kaysersozer gibi kalıcı olamadı hepsi. nihavenduyek vardı, sarhoş ejderha vardı bir zamanlar böyle ilgi çeken... ve o zamanlar şimdiki gibi ayağa düşmemişti piyasa yazarlık... şu an nereye baksan provokatif başlıkla oy avcısı ve ilgi mıknatısı yazarlar(!) görüyoruz.

cennettenkovulan gibi daha sözlüğe geleli bir kaç ay olmuş ve en fazla bir kaç yüz giri yazmış bir yazarın neden bu kadar ilgi çektiğini düşünüyordum geçenlerde. bu giriyi yazmamın sebebi de bu olaydır zaten.

sonra kendi girilerimi düşündüm. prim yapacak başlıklara yazdıklarımın çoğunun en sevilenlerimde yer aldığını gördüm.

misal; türkiye nin nüfusu başlığına yazarken verdiğim emek ya da geyiksel özverinin (geyiksel özveri ne lan?) çok daha fazlasını heba etmiş olduğum boynu bükük girilerim var; masum masum canı sıkılmış halde araştırmacı bir sözlük yazarının/okurunun acaba bu herif 1000lerce girisinde ne yazmış acaba deyip tek tek incelemesini bekliyorken; (yoktur böyle bir manyak, şaşarım!) abazan yuvası sözlükte (kızmayın lan şaka) her gün yeni bir beyin(?) fırtınasının adresi olan durex in imkansıza yakın pozisyon önerileri başlığındaki girim her gün yeniden artılanıyor.

yöntemi buldum! gündeme kısa süre içinde gelecek adamlara yapıcam yatırımı. kurt bir borsacıdan kaptım bu tekniği. osman pamukoğlu misal... adam yakında parti kuracak. umutlar felan bağlanacak ona. bak buraya yazıyorum ak partinin en büyük rakibi gibi lanse edilecek aydın doğan rte sürtüşmesi devam ederse... altında milyon tane giri.ufff. yaşadık.

not: galatasaray'ın alt yapısında iyi top oynayan çocuklardan bir kaç isim verin bana. hemen ilk girilerini benim yazmam lazım. ilerde değerlenecek bu arsalar, altın olucak altın.

abooooo!
    (one more cup of coffee, 08.09.2008 20:11)
  2. sözlükte dikkat çekmek insanların niye bukadar umrunda sorusunu akla getiren olay...tamam umrundaysa buyur yaz,zaten istediğin başlığa yazabilmen için yazar olmuşsun.ha bir tane eksi oy fazla almışsın ha bir tane artı...nickini ha bir kişi fazla bilmiş ha bilmemiş.karakterine, hayatına, yaşam tarzına, dostluğuna taktire şayan bir esermiş demedikten sonra insanların yazdığın birkaç zırvaya ''al sana gülen smiley'' yapması niye bukadar önemli olsun ki...
    ha bide olayın bu olaya yorum yapıp onları eleştiren yazarlar yönü var.kardeşim sen birşeyler yazıp insanların bunu okuması için yazmıyor musun bunları? yaz o zaman okuyan okusun okumayan eğer gerçekten değerli bir şeyler yazdıysan kendi kaybeder zaten...birileri sırf popülaritesini arttırmak için birşeyler yazıyorsa sanane!!!
    (bkz: dikkat çekmek boş, itü sözlük hoş)
    (amele mektebi, 08.09.2008 20:23)
  3. bir nevi tribünlere oynamak.
    (little sunshine, 08.09.2008 20:38)
  4. şu anda yaptığım şeydir
    böyle giderse bu başlık da prim yapacak çünkü....
    (ceza aka keskinkılıç, 08.09.2008 20:40)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil