belki ilginizi çeker
  1. · deloitte touch
  2. · deloitte
  3. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  4. · ernst and young
  5. · consultant
  6. · big six
  7. · havalı okunan ingilizce kelimeler
  8. · pwc
  9. · dört büyükler
gündem
  1. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  2. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  3. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  4. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  5. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  6. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  7. · uludağ sözlük
  8. · diablo 2
  9. · sert sulu elma

pricewaterhousecoopers  

1. istanbul ofisinin yer aldığı akaretlerde bulunan bjk plaza'da 2004 yazında staj yaptığım kurum.
    çalışanlar arasında hiyerarşik kademe gözetmeksizin "hanım", "bey" takıları kullanılmaz, sadece isim. en azından bizim departmanda öyleydi. (ilk gün hanımlı beyli konuştum güldüler.)

stajer bebe halimle eşşek kadar managerlarla, seniorlarla girmek zorunda kaldığım "pardon özlem şurdaki sorunu nazıl çözücez", "tamam erkan sen yarın öğlen gibi gelir alırsın" tarzı diyaloglar önce garibime gitmişti, sonralarıysa hoşuma.

çalışanına değer veren, fakat eşşek gibi çalıştıran bi kuruluştu bizim zamanımızda. ben severim, hoş...

ek: bunlar corporate security diye tabir edilen, şirket bilgilerinin içeride kalması olayına fazla hususi önem veriyorlar efenim. paranoyaklık derecesinde.
    (anfinindistortiondugmesi, 25.01.2006 20:32 ~ 20:42)
  2. giriş maaşı düşük olan ve haftalık çalışma sürelerinin yoğun dönemlerde 80 saate ulaştığı denetim şirketi. verdiği eğitim ve kazandırdığı tecrübe ile 2-3 sene çalışanlara büyük katkı sağlayan fakat birçok çalışanın bu çalışma temposuna dayanamayıp bu süre sonunda ayrıldığı şirkettir ayrıca.
    (kun3uli, 05.07.2006 13:20)
  3. kısa bir süre önce (2004) anap genel başkanlığı yapmış nesrin nas'ın mali müşavir eşi adnan nas'ın türkiye temsilciliğini yaptığı denetim kuruluşu. “pıraysvotırhauvskupırs” diye telaffuz ettiğim, logosunu hiç bir 'sponsor' kategorisine sığdıramadığım amerikan şirketi.
    (ipimlekusagim, 05.07.2006 17:26)
  4. türkiye'de en büyük rakibi deloitte touche tohmatsu olan denetim firması.
    (dünyayı kurtaran adam, 27.02.2007 23:29 ~ 09.10.2009 11:17)
  5. işi gereği araştırmacı bünyeler için çok takdir edilesi, elleri öpülesi bir internet sitesine sahip kurumdur. pazar araştırması yaparken istediğiniz hemen her şeyi şip şak önünüze çıkarır, hayat kurtarıcıdır.
    yine de kendilerinden ve hangi ülke daha iyi sikilir konseptlerinden nefret ederim, logolarını görünce kusasım gelir tamamen ayrı bir konudur.
    (kum, 25.03.2009 15:49)
  6. bu sabah şöyle sağlam bir deprem olsa da evin altında kalıp üçgen yaşam alanımda uyusam. kimse beni kaldırmasa da dinlensem diyen çalışanları olan. insanları hayatından bezdiren güzide ingiliz şirketi.
    (benedict, 09.10.2009 10:55)
  7. aslında ilk başta üç şirket var imiş.lybrand,pricewaterhouse,coopers
    sonrasında ingiliz coopers ile yine ingiliz pricewaterhouse birleşiyor.
    merkezi new york ta olan amerikanlaşmış firması.

çalışanlarına sorsanız bık bık şikayetçidirler durumlarından, lakin hallerini yakınen incelerseniz pek o kadar da şikayet edecek bir durum olmadığını görürsünüz ,türkiye ofislerinin nüfusu 1500 ü geçti sanırım.
    (ilaç, 09.10.2009 11:05 ~ 13.10.2009 16:14)
  8. bir ülkeye ilk olarak emperyalizm coca cola ile geliyorsa, ikinci ve yönetici güç olarak pricewaterhousecoopers ile gelir. emperyalizmin dünyadaki asıl oyuncusudur. kimsenin ruhu bile duymaz.
    (benedict, 31.10.2009 02:50)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil